ne podnosim...
Moderator: _BataZiv_0809
- Faust
Ne podnosim:
Guns 'N Roses - kako su oni srali godinama, veliko ništa u ničemu
Metallica - ništa bolji od ranije spomenutih, samo što seru duže od njih - bezidejni tekstovi, nadrealistična obrada nadrealizma, ni njima samim nije jasno o čemu to oni pjevaju
U2 - Osim dvije-tri pjesme sve je zaboravno, čim čujem, zaboravim; i ako ponovim nekoliko puta, ne pomaže
Oasis - jednostavno bljutavo i iritantno.
Robbie Williams - pop verzija Oasisa
The Doors - Ko je onom njihovom pjevaču rekao da piše poeziju???
Nirvana - Možda jesu nešto vrijedili u periodu 91-94., kad su ih slušali; poslije toga, svaki smisao njihovih pjesama se izgubio; značajni samo kao dio nekakve pop kulture.
The Rolling Stones - radije bih slušao ove sladunjave pop pjesmice i Dinu Merlina nego njih.
Madonna - mjehur; labava forma nikakvog sadržaja
....
Metallica - ništa bolji od ranije spomenutih, samo što seru duže od njih - bezidejni tekstovi, nadrealistična obrada nadrealizma, ni njima samim nije jasno o čemu to oni pjevaju
U2 - Osim dvije-tri pjesme sve je zaboravno, čim čujem, zaboravim; i ako ponovim nekoliko puta, ne pomaže
Nirvana - Možda jesu nešto vrijedili u periodu 91-94., kad su ih slušali; poslije toga, svaki smisao njihovih pjesama se izgubio; značajni samo kao dio nekakve pop kulture.
The Rolling Stones - radije bih slušao ove sladunjave pop pjesmice i Dinu Merlina nego njih.
....
- irfan2
ja ne vidjoh da je neko ocrnio radiohead
..
a tool, slozio bih se
..pogotovo je zadnji album zakon...
vidis, ponukan ovim sto sam maloprije rekao bei, pustio sam sinoc bitlse ponovo
..(koja fmozna recenica
..) ..pustio sam st peppers..
stvar je u tome da..khm, jesam otkrio neke nove vidike, al i dalje mi nije jasno kako su postali najbolji i najuticajniji bend u svemiru..
al definitivno nije da me nerviraju, vec je to tu samo da vadim krv nekima
a tool, slozio bih se
vidis, ponukan ovim sto sam maloprije rekao bei, pustio sam sinoc bitlse ponovo
stvar je u tome da..khm, jesam otkrio neke nove vidike, al i dalje mi nije jasno kako su postali najbolji i najuticajniji bend u svemiru..
al definitivno nije da me nerviraju, vec je to tu samo da vadim krv nekima
- lady midnight
uh, sad znam shta sam zaboravila.... the smashing pumpkins...ko ono reche da ne valjaju
(znam da je u igri bila neka perverzna metafora
:D)
e pa smashing pumpinks su super band, koji itekako zna znanje... bubnjar im je za deset, gitare apsolutno rasturaju
a billy corganov glas je neponovljiv
i pjesme su im bash...pjesme
u svom epskom i mitoloshkom znachenju riejchi
znachi u onom sveobuhvatnom
:D
beatnik,
ne trazhi belaja
mislim prvenstveno zbog nirvane
:D one apsolutno genijalne grupe koje vishe nema
:D
e pa smashing pumpinks su super band, koji itekako zna znanje... bubnjar im je za deset, gitare apsolutno rasturaju
beatnik,
ne trazhi belaja
- irfan2
svidja mi se stavBeatnik_Bunny wrote:Ne podnosim:
....
Last edited by irfan2 on 06/03/2008 23:36, edited 1 time in total.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Tesssa wrote:oho ti se od Rikija za ovoBeatnik_Bunny wrote: The Doors - Ko je onom njihovom pjevaču rekao da piše poeziju???![]()
![]()
![]()
Ja volim Doorse mnogo mnogo![]()
![]()
Kao i "onog njihovog" pjevaca Jamesa
ma nema mu spavanja definitivnoBea_Trix wrote:idem rikija probuditi![]()
![]()
- Tesssa
Bea budi budi
(zasto imam potrebu veceras da duplo rijeci pisem?)
Rekoh li ja kako Metallicu ne volim? Evo da kazem ako nisam
Kad mi neko kaze slusam Metallicu isto mi je ko da kaze slusam Spice klix, takve mi "emocije" budi
Takodje:
Blue Oyster Cult -

Rekoh li ja kako Metallicu ne volim? Evo da kazem ako nisam
Takodje:
Blue Oyster Cult -
- irfan2
burnTesssa wrote:Bea budi budi(zasto imam potrebu veceras da duplo rijeci pisem?)
Rekoh li ja kako Metallicu ne volim? Evo da kazem ako nisamKad mi neko kaze slusam Metallicu isto mi je ko da kaze slusam Spice klix, takve mi "emocije" budi
![]()
Takodje:
Blue Oyster Cult -![]()
slusao sam metaliku u srednjoj, odavno ih vise ne slusam... medjutim ne dam na njih
al fakat je fascinantno kolko ljudi koje cijenim prezire ovaj bend ..
ok, kroz svoju karijeru napravili su razna sranja, npr ono sa napsterom ..i snimili su svoj udio smeca..al snimili su i ponesto odlicnih stvarki i nekolko remek djela ... i pod tim mislim, gledano objektivno...svako od nas muziku dozivljava na svoj nacin i nema tu dalje price, al pod objektivno milim jednako objektivno kao sto se ne moze objektivno porec kvaliteta npr pink flojdima ..
- irfan2
mrzim ponovo zalazit u taj teritorij
..al evo
http://youtube.com/watch?v=w04QtaBoJMs
ako mislis da ovo sucks big time, onda ebga
- Bumbar
[quote="irfan2"][quote="Bea_Trix"]
ljudi, bitlsi ne izazivaju nikakvu reakciju u meni ..osim ponekih pjesama...u stvari nemam nesto posebno protiv njih, osim sto mi nije jasno zasto su ebeno najveci bend u univerzumu ...
quote]
...a mene htjeli razapeti kad sam ovo rekla

ljudi, bitlsi ne izazivaju nikakvu reakciju u meni ..osim ponekih pjesama...u stvari nemam nesto posebno protiv njih, osim sto mi nije jasno zasto su ebeno najveci bend u univerzumu ...
quote]
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
- black
-
rikardoreis
jasta cu raditTesssa wrote:oho ti se od Rikija za ovoBeatnik_Bunny wrote: The Doors - Ko je onom njihovom pjevaču rekao da piše poeziju???![]()
![]()
![]()
Ja volim Doorse mnogo mnogo![]()
![]()
Kao i "onog njihovog" pjevaca Jamesa
za stones-e da se djelimicno slozim sa sejtanom
bea, usporedba radiohead s love je bila sala, jedino zajednicko je psihodelija...i produkcija
monti, tek se sjetih
- Saian
irfan2 wrote:mrzim ponovo zalazit u taj teritorij..al evo
meni kod njih smeta ovo nekakvo kreveljenje njegovo, plus pretenciozni riffovi i bubnjevi koji nekako na silu zhele biti znachajni i strashni, al meni u svoj toj teatralnosti, zategnutim facijalnim mishicima ispadnu josh veca kita neg' sto jesu
- Tesssa
ma ko ce sad Metallicu slusat...irfan2 wrote:mrzim ponovo zalazit u taj teritorij..al evo
- Saian
ja jesam i vidi iznad cim je rezultiraloTesssa wrote:ma ko ce sad Metallicu slusat...irfan2 wrote:mrzim ponovo zalazit u taj teritorij..al evo
ako mislis da ovo sucks big time, onda ebga![]()