Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne pali mi se od kontrolna lampica od ulja prilikom paljenja motora, a ni lampica istrošenosti disk pločica
raspitivao sam se u servisu, kao neki REFLEŠ table treba uradit
jeli imao ko sličan slučaj
samo sam čekao ko će prvi to napisati...
ne kontam kako se te lampice mogu ugasiti, ali eto, to je VW kvaliteta...nema dalje...otiđi do servisa, nek ti urade taj fleš, ne vjerujem da bi te to skupo došlo...taman ugasi i tu obavijest o servisu...
Ama nije ista tabla, nije isto auto...ali, govorim ti, šta ćeš se bezze peglati, otiđi do servisa, ne može ti update ili taj fleš table biti više od 40 KM...ili otiđi kod nekog privatnog dijagnostičara, naplatit će ti još manje...
Te tinjalice su cudo jedno, intrigantne naprave, u jednom njemackom magazinu sam procitao da kad takva tinjalica izgori da se mora 4 puta puhnut kroz auspuh, zapjevati jednu borbenu, i onda kroz otvor za sipanje ulja na motoru ubaciti jednu sijalicu sa onih ukrasnih nizova za jelke. Samo nemoj da su ove moderne, moraju biti one ubodne, i to iskljucivo kineske, dole u masini se odvijaju slozeni procesi gdje kompjuter podmazan modricinim uljem preuzima tu sijalicu i pod pritiskom izbija staru koja je bajata i ubacuje novu na isto mjesto.