NE OSTAVLJAJTE STENCE NA PROTESTIMA
Moderator: anex
-
csejla
#1 NE OSTAVLJAJTE STENCE NA PROTESTIMA
Vec treci put na mjestu gdje su protesti na C. Vili neko ostavlja stence vjerovatno u nadi da cemo ih mi uzeti i skloniti. Molim sve koji to rade da ne ponavljaju takvo nesto jer mi niti jedno stene necemo uzeti ne zato sto ne zelimo vec zato sto nemamo gdje sa njima. Dakle svi znate za problem sa Butmirom i mislim da je suvisno govoriti da nemamo gdje ni sa njima i da molimo za pomoc oko udomljenja ovih cukica. Sramota je dovesti stence u kutiji i ostaviti ih na protestima tek tako. Bolje ih sklonite negdje, javite se pa cemo skupa svi pokusati ensto uciniti za njih i naci im dom, ovim sto se radi samo se postize kontra efekat jer mi NEMAMO GDJE SA NJIMA I STENCI OSTAJU TAMO GDJE STE IH VI DONIJELI. 
-
amelino
#2 Re: NE OSTAVLJAJTE STENCE NA PROTESTIMA
@matan - Aldin koji je po 24h na protestima, je jako ljut, ocajan i tuzan zbog iskoristavanja protesta da bi se ostavili kucici, ostavljaju ih racunajuci i znajuci da su na protestima svi ljubitelji zivotinja i ljudi koji se bave udomljavanjem...
Kucici su pored najprometnije ceste u gradu i bit ce izmjesteni sa protesta, ali ne nazalost u pansione ili stanove, jer trenutno se nema gdje sa njima. Preteska je situacija.
Ko zeli da pomogne oko kucica - 3 su u pitanju neka se javi na 061 819 335 - Aldin. Hvala
Prestanite ostavljati pse na proteste !!!!!!
Kucici su pored najprometnije ceste u gradu i bit ce izmjesteni sa protesta, ali ne nazalost u pansione ili stanove, jer trenutno se nema gdje sa njima. Preteska je situacija.
Ko zeli da pomogne oko kucica - 3 su u pitanju neka se javi na 061 819 335 - Aldin. Hvala
Prestanite ostavljati pse na proteste !!!!!!