Ne mogu da pokrenem NFS Most Wanted?!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
ahmed&nedzad
Posts: 871
Joined: 03/06/2006 00:54

#1 Ne mogu da pokrenem NFS Most Wanted?!

Post by ahmed&nedzad » 28/07/2006 18:38

Sve sam odradio kako je trebalo, instalirao sam dodatne programe i kad trebam pokrenuti igru preko anti-blaxx-a izbaci mi ovaj error:

Image


Skinuo sam najnoviji directx, ali to nije pomoglo.
Šta da činim?! :-?


User avatar
ahmed&nedzad
Posts: 871
Joined: 03/06/2006 00:54

#2

Post by ahmed&nedzad » 28/07/2006 18:58

Yahoo! je zakon!!!
Našao sam fajl. Nadam se da će to riješiti problem. :-D

User avatar
ahmed&nedzad
Posts: 871
Joined: 03/06/2006 00:54

#3

Post by ahmed&nedzad » 28/07/2006 19:30

Gargamel wrote:Yahoo! je zakon!!!
Našao sam fajl. Nadam se da će to riješiti problem. :-D
Nije pomoglo. :sad:
Kad kliknem na ikonu, izbaci mi poruku kao kad igra nije krekovana, a kad idem preko anti-blaxxa onda pokaže sliku i kao da krene pokretati igru i dalje se ne desi ništa. Može li mi neko pomoći? :-?

User avatar
ahmed&nedzad
Posts: 871
Joined: 03/06/2006 00:54

#4

Post by ahmed&nedzad » 28/07/2006 20:48

Ne mogu nikako da pokrenem. :( :( :(
Zna li neko šta treba uraditi?!

User avatar
bug
Posts: 15804
Joined: 22/12/2002 00:00
Location: the place 2b

#5

Post by bug » 28/07/2006 20:49

dje si ga orekopir'o? :D
u windows > system32?

User avatar
Qler
Posts: 19483
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 23 times
Been thanked: 32 times

#6

Post by Qler » 28/07/2006 20:52

koliko se ja sjecam moras imati mountan CD no1 :) i moras pokrenuti SD4 hide tako nekako se zove... meni je sve radilo brez probljem :) sa Deamon tools-ima.

User avatar
ahmed&nedzad
Posts: 871
Joined: 03/06/2006 00:54

#7

Post by ahmed&nedzad » 28/07/2006 20:54

Qler wrote:koliko se ja sjecam moras imati mountan CD no1 :) i moras pokrenuti SD4 hide tako nekako se zove... meni je sve radilo brez probljem :) sa Deamon tools-ima.
Ma imam te toolse sve. Učitao sam CD1 i preko AlcoSofta i Deamona. Samo se pojavi slika. Zavrti DVD i ništa. :-?

Post Reply