Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebali bi od administracije da ne dozvole otvaranje vise od dvije (i to je previse) teme o Euroviziji. Dabogda se nikad ne ponovilo ono od prosle godine. Mada mislim da su iskljucivi krivci za takvo ponasanje ljudi koji zive u dijaspori.
Vidis ti moja milostiva...mi smo krivi sto je i delalic na slobodi pa sad divlja i sto je ta pevaljka iz bratske nm 'rvatske dobila BH drzavljanstvo. Eto vam je jebla vas ona....nek vam ona glasa :D
pitt wrote:Vidis ti moja milostiva...mi smo krivi sto je i delalic na slobodi pa sad divlja i sto je ta pevaljka iz bratske nm 'rvatske dobila BH drzavljanstvo. Eto vam je jebla vas ona....nek vam ona glasa :D
Evo, kad je Eurosong u pitanju. Da nije dijaspore ne bi se BiH plasirala dalje proslih godina, tako da bi sada mirni bili a ne citali milion tema i nebuloza o Deen-u i kompaniji.
Danas sam kupio poster na faxu neki Indijac doshao s hejbet zahebancija za "na zid", i ja uzmem izmedju ostalog "periodic system of mixology", nesto ko periodni sistem elemenata samo sto su umjesto elemenata kokteli, a umjesto valencija recepti , i sad da se vratimo na temu jedva chekam Eurosong da sjednem i uz svojeruchno napravljen koktel gledam one pleshachice od mame gume i tate kauchuka sto se iza izvodjacha lascivno izvijaju
Saian wrote:Danas sam kupio poster na faxu neki Indijac doshao s hejbet zahebancija za "na zid", i ja uzmem izmedju ostalog "periodic system of mixology", nesto ko periodni sistem elemenata samo sto su umjesto elemenata kokteli, a umjesto valencija recepti , i sad da se vratimo na temu jedva chekam Eurosong da sjednem i uz svojeruchno napravljen koktel gledam one pleshachice od mame gume i tate kauchuka sto se iza izvodjacha lascivno izvijaju