Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E, pa ovako donje rublje jos se naziva intimno iz razlog jer se nosi ISPOD odjece....Napravljeno je od drugacijih materijala nego kupaci kostim i po tome se razlikuje od istog.
Na su svi na plazi u gacama i grudnjacima bilo bi skroz OK.....posto su svi u kupacim kostimima i kad dodjes u haljini odudaras i svi te gledaju
Moje misljenje
Sjecam se jednom smo trebali imati modni reviju donjeg rublja i ja sam odbila da je radim. Organizator poludio. Pita kako se mogu skinuti na moru. Ja mu rekla, pa na moru su i svi ostali skinuti. Kaze on meni:"Sta sad ja trebam, izaci i zamoliti publiku da se skine u gace"?!
nebojeplavo wrote:
Pored cure u 'vakom kupacem, gle sta on primijeti
ne znam sta da ti kazhem, nema se sta zagledat kod ove, sve tu skache u ochi nema bas sad necheg sto te zaokupi pa da istrazhujes, 2 sekunde dovoljne da primjetish da je "artikl" (ne sluchajno izabran prefix "arti" ) iz masovne proizvodnje dok recimo da me pitash kakve su ovdje share na zidu ne bih uspio slova preko usana prenijet'