ne kontam

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ma jesi li pomislio na to da si bio oruđe u njenim rukama da bi nekog drugog frajera učinila ljubomornim, jer samo ti i ona znate što se desilo u sobi (i pola foruma) sada je sigurno porasla na cijeni

:?
xygirl

Post by xygirl »

rei wrote:
tufo071 wrote:trebala je podat vala sevapa bi zaradila

da jeste, sad je jelde ne bi ni pominjao :D
:D ovako ce mu zauvjek ostati urezana u vijugama :D
tufo071

Post by tufo071 »

kako god mogla se podat.
ErrorNo1

Post by ErrorNo1 »

rumenko wrote:moguce i to...mada nam tufo ne kaze koliko godina doticna gospodjica ima...jer ako je oko 18 i ako je mjesto ovog tuznog dogadjaja sa nesretnim svrsetkom Rajvosa onda je sansa da je djevica 0,0000001%......otprilike kao da Igmanu naletis na dinosaurusa...
:lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaa izvrnuh se
tufo071 wrote:a pomenuti dogadjaj se nije desio tako neposredno prije rata jedno godinu prije no sto je zveknulo.
a ti si tako neposredno ordinir`o godinu dana do rata :lol:

tufo071 wrote:kako god mogla se podat.
konkluzn iliti zakljucak :D
Morbid Angel

Post by Morbid Angel »

Tebi je to bila fatacina fatacina, ali mozda njoj nije...
Postoji i teorija da je gospodicna bila u fazi preboljavanja nekog desetog.. razumijes ono..sistem "super si ti i sve to stoji.... ali jebiga ne vozis Golf dizel..." :)
FortunaBela

#56 Re: ne kontam

Post by FortunaBela »

tufo071 wrote:dosao ja na dernek i tamo upznah jednu jako lijepu trebu. tu noc smo se muntali i prmuntali otisli u jednu od soba i tu je pala fatacina da se sve zdimilo. al nije dala da se prasnemo. sve je dala i sve je radila al nije htjela da se kresne. kontam ja nema veze dace sutra. razmjenimo brojeve telefona i ja je zovnem sutra. Nema je. Zovnem je za par dana, opet je nema. Ili joj se mama javi pa kaze da je na fakultetu ili uci kod prijateljice, ili spave. Nikad je vise nisam ni cuo ni vidio.
Ima li ko pametno ili bar duhovito objasnjenje?
Skontaćeš vremenom..... :-)
Bumbar

Post by Bumbar »

brkus vulgaris wrote:
rumenko wrote:da li se sjecas kako je taxista izgladao....on bi ti mogao eventualno dati nove podatke....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i ja oplakah...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mi svi na pocetku skontali to neku noc bilo a tip se otga jos sjeca...e to je fatacina onda prava bila...
A rumenku svaka cast... :lol: :lol:
hadis

Post by hadis »

Legendarna tema FORUMA!Stvarno je tip il pravo puk'o ili je stvarno nije zaboravio!PA hebo ga ti zar ti je to jedina fatacina koja ti je ostala u sjecanju?
Pa LEGENDO kad bi mi svi o tome pisali onda ga jebi, trebali bi milione stranica vjerovatno!
E to sto se tebi desilo i nije nesto posebno jer cure cesto kontaju da ako nesto imaju s muskarcem samo za jednu noc, da ga je tad iskoristila, a ne kontaju da to nama izgleda kao jos jedna KVACICA NA SPISKU!hahahaha!Ma kani se CORAVA POSLA i gledaj kako ces naci ZRTVU za jos neku FATACINU dok si jos mlad!hehehe!
Imao sam i ja takvih desetine fatacina, al jebiga sjebavao me ALKOHOL pa se cesto nisam mogao ni sjetiti s kim sam ZABRIJAVAO!hehehehe!
Hajd VOZDRICA!!!
tufo071

Post by tufo071 »

jok puko...kaki puko....no sam sa eto nedavno toga sjetio pa reko da pitam za misljenje ostalih.
kokili_g

Post by kokili_g »

haha, e ne mogu da vjerujem... kad rece neposredno prije rata... e svaka ti cast, i svima ostalim jeste me nasmijali... "da je dala sevapa bi zaradila..." haha ludi ste A moje misljenje, cura se jednostavno predomislila sutradan i to je to, bilo joj dobro i nije htjela vise, a moguce je i da je bila djevica bez obzira sto je fantasticno radila sve sto si rekao... ili je imala nekog vec dugo ko joj je znacio, pa joj je to s tobom bilo samo za jednu noc. kratko, predomislila se. to je sve.
pozdrav
...sevapa... eh blago vama... :lol: :lol:
rei

Post by rei »

ma djevojka imala vec nekog stalnog ....
Post Reply