ne kontam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tufo071
rumenko-stari ti je junfer.
treba je bila treca godina prava. a sve se zavrsilo oko cetiri ujutro tako sto je ona rekla da mora kuci. ja je ponudio da je odvezem sto je ona kulturno odbila, ja sam joj zovnuo radio-taxi i ko najvecu gospodju otpratio do taxija poljubio i pozelio laku noc. odvezla se u noc dizel golfom
treba je bila treca godina prava. a sve se zavrsilo oko cetiri ujutro tako sto je ona rekla da mora kuci. ja je ponudio da je odvezem sto je ona kulturno odbila, ja sam joj zovnuo radio-taxi i ko najvecu gospodju otpratio do taxija poljubio i pozelio laku noc. odvezla se u noc dizel golfom
-
rumenko
mislim da je dijagnoza ovde jasna....radi se o klasicnom primjeru strogog junfera na latinskom "junferus srogolus"koji se danas rijetko susrece u praksi....mada ne treba iskljuciti ni mogucnost da tufo prica o drugom svjetkom ratu ....onda je dijagnoza matori perverznjak ili "matoros perverzonos"....taj je oblik je u praksi skoro izumro......
-
tufo071
moj rumenko, moj rumenko. duhovit nisi, dapace. provaljujes se uredno al bar se trudis a znamo svi da je pokusaj pola djela. pa ti samo nastavi sa svojim "humoristickim" upadicama.
treba iz price nije srpkinja a pomenuti dogadjaj se nije desio tako neposredno prije rata jedno godinu prije no sto je zveknulo.
treba iz price nije srpkinja a pomenuti dogadjaj se nije desio tako neposredno prije rata jedno godinu prije no sto je zveknulo.
- Kareem Abdul-Jabbar
micika wrote:Trehni me babo o sljivu![]()
![]()
-
Stari
Pa dobro to sto se sve to odigravalo prije 14-15 godina i nekako....nego ja ne kontam, obzirom da te to cijelo vrijeme kopka ....kako je nisi mogao strefiti negdje. Mislim nakon toliko godina ...ma ja bih je sacekao negdje i fino upitao o cemu se radi. Samo doduse nakon toliko godina je to sad malo tesko....jer pitanje je jel se ona uopste sjeca svega toga. Ali opet ja , da sam na tvom mjestu, bih rascistio to ...u direktnom suocenju.
-
Frutek
Nisi valjda ozbiljno mislio da rasciscava nakon 15 godina?????Stari wrote:Pa dobro to sto se sve to odigravalo prije 14-15 godina i nekako....nego ja ne kontam, obzirom da te to cijelo vrijeme kopka ....kako je nisi mogao strefiti negdje. Mislim nakon toliko godina ...ma ja bih je sacekao negdje i fino upitao o cemu se radi. Samo doduse nakon toliko godina je to sad malo tesko....jer pitanje je jel se ona uopste sjeca svega toga. Ali opet ja , da sam na tvom mjestu, bih rascistio to ...u direktnom suocenju.
Pa to je 100 vozova proslo. Cura moze bit udata, imat djecu, unucad sto se nas tice
- Kareem Abdul-Jabbar
tufo071 wrote:moj rumenko, moj rumenko. duhovit nisi, dapace. provaljujes se uredno al bar se trudis a znamo svi da je pokusaj pola djela. pa ti samo nastavi sa svojim "humoristickim" upadicama.
-
Stari
Ma taman da je zenska sve to uspjela napraviti...i jos plus odselila u Ameriku .... i pocela navijati za Borac iz BL....i dobila 1000000 dollara na lutriji. Mene kad bi nesto kopkalo 15 godina....ma ja bih to rascistio... pa da vec jednom pocnem rastereceno zivjeti.Frutek wrote:Nisi valjda ozbiljno mislio da rasciscava nakon 15 godina?????Stari wrote:Pa dobro to sto se sve to odigravalo prije 14-15 godina i nekako....nego ja ne kontam, obzirom da te to cijelo vrijeme kopka ....kako je nisi mogao strefiti negdje. Mislim nakon toliko godina ...ma ja bih je sacekao negdje i fino upitao o cemu se radi. Samo doduse nakon toliko godina je to sad malo tesko....jer pitanje je jel se ona uopste sjeca svega toga. Ali opet ja , da sam na tvom mjestu, bih rascistio to ...u direktnom suocenju.![]()
![]()
Pa to je 100 vozova proslo. Cura moze bit udata, imat djecu, unucad sto se nas ticeOvo je ludilo topic
![]()
-
tufo071
ma nisam ja puno o njoj razmisljao do neki dan kada sam pomislio da ce mi se to sve ponovo desiti ali sa drugom curom. na srecu nije ali me je podsjetilo na tu zgodu zato sam je i postirao da vidim jel ima iko kakav zanimljiv komentar.
moram dodati da sam i trebu kod koje je dernek bio poslije upitao ko joj je ona jaranica te mi je ona objasnila kako je ona jaranica od jaranice pa nije bas sigurna. svi putevi u mjesto da vode u rim su tu noc vodili ka odlicnoj onaniji po povratku kuci.
i meni je zapravo interesantno da nikad ni u jednoj kafni nisam na nju naletio. mozda i jesam ali je ona frizuru promjenila ili se ofarbala pa je ja nikad nisam prepoznao. ko ce ga znati. mozda je gledala u mene i kontala eno onog kretena sto je mislio da cu mu dat onu noc, a mozda je opet govorila...eh sto mu ne dadoh sad me stid pric. ja bih rekao da su sve kombinacije moguce.
najvise me intersuje misljenje postovanih dama na ovom forumu.
moram dodati da sam i trebu kod koje je dernek bio poslije upitao ko joj je ona jaranica te mi je ona objasnila kako je ona jaranica od jaranice pa nije bas sigurna. svi putevi u mjesto da vode u rim su tu noc vodili ka odlicnoj onaniji po povratku kuci.
i meni je zapravo interesantno da nikad ni u jednoj kafni nisam na nju naletio. mozda i jesam ali je ona frizuru promjenila ili se ofarbala pa je ja nikad nisam prepoznao. ko ce ga znati. mozda je gledala u mene i kontala eno onog kretena sto je mislio da cu mu dat onu noc, a mozda je opet govorila...eh sto mu ne dadoh sad me stid pric. ja bih rekao da su sve kombinacije moguce.
najvise me intersuje misljenje postovanih dama na ovom forumu.
-
Frutek
Jebiga, ima i toga ...Stari wrote:Ma taman da je zenska sve to uspjela napraviti...i jos plus odselila u Ameriku .... i pocela navijati za Borac iz BL....i dobila 1000000 dollara na lutriji. Mene kad bi nesto kopkalo 15 godina....ma ja bih to rascistio... pa da vec jednom pocnem rastereceno zivjeti.Frutek wrote:Nisi valjda ozbiljno mislio da rasciscava nakon 15 godina?????Stari wrote:Pa dobro to sto se sve to odigravalo prije 14-15 godina i nekako....nego ja ne kontam, obzirom da te to cijelo vrijeme kopka ....kako je nisi mogao strefiti negdje. Mislim nakon toliko godina ...ma ja bih je sacekao negdje i fino upitao o cemu se radi. Samo doduse nakon toliko godina je to sad malo tesko....jer pitanje je jel se ona uopste sjeca svega toga. Ali opet ja , da sam na tvom mjestu, bih rascistio to ...u direktnom suocenju.![]()
![]()
Pa to je 100 vozova proslo. Cura moze bit udata, imat djecu, unucad sto se nas ticeOvo je ludilo topic
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
rumenko wrote:s obzirom da ju je on tako napaljenu a ne-dojebanu oderao u svom golfu dizelu...
- Kareem Abdul-Jabbar
tufo071 wrote:...eh sto mu ne dadoh sad me stid pric.
stan' Neeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeetvoooooooooooooooo
oplakah
-
brkus vulgaris
rumenko wrote:da li se sjecas kako je taxista izgladao....on bi ti mogao eventualno dati nove podatke....
i ja oplakah...
- Kareem Abdul-Jabbar
rei wrote:tufo071 wrote:trebala je podat vala sevapa bi zaradila
da jeste, sad je jelde ne bi ni pominjao