ne bih se bunio kad bi ste mi ovo kupili

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
clone033

#1 ne bih se bunio kad bi ste mi ovo kupili

Post by clone033 »

Drage moje forumasice i forumasi, rodjen sam u februaru, tako da znate kad mi je rodjendan, pa mozete vec poceti stediti i da mi lijepo kupite jedan fin pokloncic, da ne biste dolazili u dileme sta da mi kupite evo ja sam izabrao za vas.

Puno Vam se zahvaljujem, kao da sam isti vec dobio! :D

[img]http://clubs.sarajevo-x.com/slika.php?s ... aziv=kofer

DJ kuferčić marke S.T. Dupont je bolji i od Louis Vuitton torbice s Murakami uzorkom i Macintosh laptopa zajedno!

Ako smo dobro istražili stvar, Oliver Coquerel je dosad radio samo upaljače. Što je tog čovjeka navelo na to da dizajnira DJ kuferčiće, nemamo pojma. Što god bilo, moramo mu biti zahvalni i ponizno kleknuti pred novom relikvijom party kulture koja toliko sjaji s tim logouzorkom da je nemoguće da i najlošiji DJ sezone ne upadne barem nekome u oko/uši..

Po strani sav taj vanjski dizajn, no što ima unutra? Dva čistokrvna pionira: CDJ 1000 MKII CD-gramofon i DJM 600 mikser svakom će CD/ploča akrobatu natjerati suze na oči.

To što se ovaj kuferčić može nabaviti samo u pariškom S.T. Dupont dućanu valjda ne bi trebao biti neki problem, kao ni to da je najniža cijena 9500 eura. Svi oni koji već odmahuju rukom, jer im se ko fol ne sviđa dizajn, nek znaju da postoji i omot od krokodilske kože. Cijenu za to ćete morati saznati sami!
[/img]
clone033

Post by clone033 »

malo sam zeznuo sa slikom, ali da pokusam ponovo, da mi se vi ne umarate po radnji trazeci moj poklon
Image
LPH

Post by LPH »

jako dobra ideja za rodjendanski poklon, mozda podem i da stedim , al mi nekako ofirno jer te ne znam, al se mozda upoznamo , pa ti odlucim kupiti ovaj skromni poklon, il barem veci dio njega, sto kazes?!
da se potrudimo upoznati?!heheheh :-)

inece eto da znete, meni je rodjendan u oktobru i ja imam zelju za rodjendan da budem s rajom, uz dobru mjuzu, da nam bude super(to je duhovna zelja) a materijalna je recimoneka supersonicna torbica, ili slatki medo da me cuva dok spavam ili neko putovanje, razmislit cu do sutra pa dostaviti spisak, ok?1

p.s. do koje vrijednosti poklon moze da bude?!
pusa
vee-jay

Post by vee-jay »

clone033 wrote:malo sam zeznuo sa slikom, ali da pokusam ponovo, da mi se vi ne umarate po radnji trazeci moj poklon
Image
joj i ja bi ga vrlo rado kao poklon dobio - a meni je u novembru raja :D :D
clone033

Post by clone033 »

ej vas dvojica gore,prvi sam se sjetio to za rodjendan ne uskacite, negi lijepo sebi trazite svoj poklon, uostalom ja sam navrijem obavjestio kad mi je rodjendan da ljudi mogu stediti, a ne sada da se stipaju za dzepove radi mog rodjendana, i da ne mogu na more itd. a ovako im to ne predstavlja neki problem :D
LPH

Post by LPH »

pa moj poklon je jako skroman,tako da tvoj i ne moze ugroziti...
radi se o suncanim naocalama od 150 km kod barosa
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Post Reply