Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Laughing Laughing Laughing a kad bolje razmislim tesko da bi ijedan imao vremena, a ni energije, za bilo koju drugu violinu, jer sam sama veoma zahtjevna....priznam Very Happy a ko prizna... Laughing Laughing Laughing
zavisi sta smatras "high maintenence"....sto se finansija i zivaca tice NISAM...ali sto se pazenja i mazenja tice JESAM a posebno onog malterisanja i struganja, sta li se ono poceo pricati, o zidarstvu i rudarstvu...e tu zahtjevam svoju hisu...
anais_nin wrote:Kazu nikad ne reci nikad....ali da li imate odredjene kriterije kad su u pitanju ljubavne veze, odredjene tipove osoba s kojima mislite da ne biste mogli biti???
Npr.
kod mene ta lista izgleda ovako:
- veliko NEEEEEEEEEEEEEEEE ozenjenim i oduzetim; svoje ne dam, tudje necu...
- iz mnogo smjesnih i bizarnih razloga nikad nisam htjela biti s momcima koji su dio "bratstava" (fraternities u sjevernoj americi)
OK ljudi nemojte sad nesto previse moralizirati. Tacno je da se voljeti moze samo "jedna" ali u situaciji da sretnes osobu koja ti u tom trenutku
izgleda privlacno i pozelis da imas "ono" sa njo(i)m, pa boze moj zasto ne.
Naravno ukoliko je i ta druga osoba zainteresirana i svjesna da ce se sve zavrsiti na tome. Posmatrajte to kao novo iskustvo.
OK ljudi nemojte sad nesto previse moralizirati. Naravno da se moze voljeti samo "jedna" ili "jedan" ali tu se radi cisto o fizickoj privlacnosti u tom momentu i ako su obe strane za zasto to i ne uraditi. To moze biti samo jedno novo (i slatko) iskustvo za koje niko ne mora znati.
silentbob wrote:OK ljudi nemojte sad nesto previse moralizirati. Naravno da se moze voljeti samo "jedna" ili "jedan" ali tu se radi cisto o fizickoj privlacnosti u tom momentu i ako su obe strane za zasto to i ne uraditi. To moze biti samo jedno novo (i slatko) iskustvo za koje niko ne mora znati.
ko o cemu, ti o varanju...je l nam to pokusavas nesto priznat
silentbob wrote:OK ljudi nemojte sad nesto previse moralizirati. Naravno da se moze voljeti samo "jedna" ili "jedan" ali tu se radi cisto o fizickoj privlacnosti u tom momentu i ako su obe strane za zasto to i ne uraditi. To moze biti samo jedno novo (i slatko) iskustvo za koje niko ne mora znati.