Ne bih nikad....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Ne bih nikad....
Kazu nikad ne reci nikad....ali da li imate odredjene kriterije kad su u pitanju ljubavne veze, odredjene tipove osoba s kojima mislite da ne biste mogli biti???
Npr.
kod mene ta lista izgleda ovako:
- veliko NEEEEEEEEEEEEEEEE ozenjenim i oduzetim; svoje ne dam, tudje necu...
- iz mnogo smjesnih i bizarnih razloga nikad nisam htjela biti s momcima koji su dio "bratstava" (fraternities u sjevernoj americi)
Npr.
- iz mnogo smjesnih i bizarnih razloga nikad nisam htjela biti s momcima koji su dio "bratstava" (fraternities u sjevernoj americi)
- Bumbar
#2 Re: Ne bih nikad....
anais_nin wrote:Kazu nikad ne reci nikad....ali da li imate odredjene kriterije kad su u pitanju ljubavne veze, odredjene tipove osoba s kojima mislite da ne biste mogli biti???
Npr.
Veliko nee za prve...iz istih razloga
-
FortunaBela
Moje ne, pored gore navedenog ide; idiotima, turbašima, papcima, maminim sinovima, onima koji nemaju cilj u životu.... 
- manijak1
Zadig wrote:Ja nemam NE prema nijednoj vrsti zene
Ja nemam NE prema nijednoj vrsti zene
Ja nemam NE prema nijednoj vrsti zene
-
silentbob
OK sve navedeno stoji, ali ipak mislim da kod vas (zena) postoji onaj mali crvic koji se pita kako bi to ipak izgledalo sa ozenjenim.
Ipak je razlika izmedju onoga koji to radi svakodnevno i onoga koji to radi jednom izmedju dva svjetska prvenstva u fudbalu.
Sta mislis Anais
Ipak je razlika izmedju onoga koji to radi svakodnevno i onoga koji to radi jednom izmedju dva svjetska prvenstva u fudbalu.
Sta mislis Anais
- anais_nin
pa kad te neko fizicki privuce naravno da se pitas kako bi bilo "biti" s njim..bez obzira da li je ozenjen, slobodan, stariji, mladji...ali jedno je pitati se to u glavi, a drugo je uraditi nesto po tom pitanju....ali ja govorim ovdje o ljubavnoj vezi...o statusu ljubavnice ili "one sa strane"...meni je to neprihvatljivo...ne, ne moralisem, nego jednostavno ne bih sama sebi, a ni bilo kome drugom, pozeljela takvu vrstu veze...silentbob wrote:OK sve navedeno stoji, ali ipak mislim da kod vas (zena) postoji onaj mali crvic koji se pita kako bi to ipak izgledalo sa ozenjenim.
Sta mislis Anais
- manijak1
Da si Žemsko .........Zadig wrote:molim?
- manijak1
Uz dužno poštovanje pokretačici teme .........Nikad ne reci Nikad
unaprijed

- anais_nin
ja sam sebicna, ne volim da dijelim...ne bih ja ni da sam FIRST FIDDLE...ja mogu biti samo ONLY FIDDLE....Zadig wrote:
znaci nije problem sto je on ozenjen, i sto je kao od neke druge vec zato sto bi ti tu bila "second fiddle" njegovoj zeni....
ccc, jesu zene opasne jao
![]()
sto se morala tice, mislila sam na to da nije to eh to je nemoralno sta ce mahala o meni reci...nego jednostavno meni samoj bi smetalo...i ne mora biti ozenjen, moze samo imati nekog, ono djevojku, zarucnicu, nije bitno, meni se to na isto svodi...desi se ljubav...haj super....de ti to fino svoje razrijesi pa tek onda....
- manijak1
Nako generalno .........nije iz iskustva
gluho bilo

- manijak1
I ta solidarnost je uvijek čvrsta
vako javno ali na djelu
moram li reći da postaje .........manje čvršća

-
FortunaBela
Lako je reći "ne", ako čovjek ima svoje principe....manijak1 wrote:Uz dužno poštovanje pokretačici teme .........Nikad ne reci Nikad![]()
unaprijed
![]()
- anais_nin
Zadig wrote:ok posteno, posteno....a sam sebicna, ne volim da dijelim...ne bih ja ni da sam FIRST FIDDLE...ja mogu biti samo ONLY FIDDLE....
![]()
herceg moral ti je to
- anais_nin
slazem se....samo nije problem u cvrstini nego u ucestalosti...malo je u verbalnom obliku a jos manje u prakticnom...manijak1 wrote:I ta solidarnost je uvijek čvrsta![]()
vako javno ali na djelu
![]()
moram li reći da postaje .........manje čvršća
![]()