Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smatram da je fudbal postao sam mjesto za klađenje i lopovluk i košarka mi je postala number 1 sport.
Inače sam vatreni navijač Bulls-a . Pratim ih još od vremena Jordana, Rodmana , Pippena itd.
Draft je bio očekivan . Heat je napokon uzeo taj prsten i mislim da će baš sada James biti još bolji što se same igre tiče. Ne nosi više toliki teret na leđima da mora uzeti taj prsten, jer ga već ima. Pojačali su se sa Lewisom i Allenom, tako da su dobili dva odlična šutera . Po meni su opet favorit broj 1.
Moj Bullsi su ekipa koja me u nekim trenucima podsjećala na Portland. Naravno ovdje mislim na povrede. Veliki broj utakmica u malim vremenskim razlikama učinio je da Rose završi sezonu prije vremena. Pa kad se sjetim samo koliko je Deng imao problema, a Noah isto u PO. Nevjerovatno, ali ne treba se žaliti. Taman sam pročitao maloprije da je Korver otišao u Hawkse, a naša uprava šuti i šuti. Nadam se da ćemo ipak nekog kvalitetnog dovesti.
Sretno Mirzi u NBA. Netsi su odličan izbor za njega. NBA može Mirzu podići na jedan veći nivou koji će njemu dobro doći, a i reprezentaciji BiH. Sretno mu.
Ovaj se Houston ozbiljno kocka, rastjerali su sve živo da dovedu Howarda, a ako ne uspiju onda im je pušiona! Nemaju Howarda, a nemaju ni jednog drugog poštenog igrača, jer su ih sve tradeali ili amnestirali. A ako ga i dovedu, s kojim igračima da ga okruže? Kako god, izgleda da će biti samo još slabiji nego što su bili prošle sezone.
Mr.Fundamental wrote:Ovaj se Houston ozbiljno kocka, rastjerali su sve živo da dovedu Howarda, a ako ne uspiju onda im je pušiona! Nemaju Howarda, a nemaju ni jednog drugog poštenog igrača, jer su ih sve tradeali ili amnestirali. A ako ga i dovedu, s kojim igračima da ga okruže? Kako god, izgleda da će biti samo još slabiji nego što su bili prošle sezone.
Pa da im dođe Dwight kako mogu biti sigurno da će produžiti kod njih ?
Samo nikad mi nece biti jasno igracina kao sto je Kobi da je samo jednom izabran kao MVP u svojoj karijeri, vjerovatno i posaljedni ... Zbog toga ga ne mozes porediti sa Jordanom, samo ce se Lebron moci porediti sa Jordanom ali fali mu jos najmanje 3 titule , ne mora imati 6 ali bar nek 4 osvoji i bice tu negdje bare bare jer ja kako vidim Lebron ce jos naredne 2-3 godine osvajati MVP i tu ce biti bar isti
Lebron nece osvojiti vise od 1-2 titule. Sada bas svi ocekuju da gaze, ali nece to lahko ici. Doveli su Lewisa, Allena ganjaju nekog centra. Nemaju slabe tacke. A tada ih je najlakse pobijediti. Jer svi hoce minute i svi hoce da ucestvuju u napadu.
James je posebna priča. Ruši rekorde što se brojki tiče, no Wade mi izgleda kao da se zasitio košarke ahhaha. Pojačali su se, no ja sam protiv Heata i instant ekipa
''• Philadelphia re-signed forward Lavoy Allen. Acquired forward Dorell Wright from Golden State. Acquired center Darryl Watkins from New Orleans for the rights to forward Edin Bavcic.''
Rob_Atl wrote:New York nece mecirati cifru huostona, a kurcili se ovamo kako bi ponudili i do bilion dolara za Lina, tako da ce Lin karijeru nastaviti u Houstonu!
'ta će Njujork. presmješna ekipa. stvarno je teško biti njihov navijač