nema me tamo wrote:
Bice jebena serija, al' ipak mislim da ce GSW proci...
Isto kao sto sam mislio za Minesotu i Portland..

hvaite me usta moja

. nego moram zapamtiti stranicu onih predvidjanja a
ko pogodim da postavm
Melo15 wrote:
Nazalost nece dobiti otkaz, 6 pobjeda za kraj protiv PO ekipa mu vjerovatno garantuje jos bar godinu dana..Covjek iz godine u godinu pravi iste greske. A takodje nije tacno da se proigralo povredom Millsapa, to se desilo tek kad je Malone prestao igrati Jokica na 4 s Plumleem. Slazem se i oko ovog zadnjeg napada, pogotovo sto to nije bio samo zadnji napad, bilo ih je 5-6 za redom gdje se lopta gurala Jokicu umjesto da Murray ili Harris sta pokusaju..Valjalo bi mozda Vogela dovesti, u ORL se nije pokazao al realno ljudi i dalje ganjaju pickove umjesto da prave ekipu za PO, dok je u IND ako me sjecanje sluzi imao dobar defanzivni sistem. To je ono sto Denveru treba, a Jokic Murray i Harris su pokazali da napad mogu igrati i bez postavljenih akcija, zamisli samo kakav je to trener kad kaze da ce prestati pozivati akcije i pustiti ekipu da sama igra i ekipa se tad najbolje pokaze, sramota..
ma milsap ga je gusio i trebalo je proci neko vrijeme bez milsapa da se vrate kosarci od prosle sezone koju su trebali igrat i ove. totalno glup potez je dovodjenje milsapa. te rotacije jokic, plumlee su manje vise nebitne jer je samo trebalo vrijeme da se vrate na pravi put. kad se vratio milsap skontao je da je jokic broj jedan i malo se podredio tome, ali opet je par utakmica jokic grozno odigrao i tad. malone je idiot, a i ostali su ako ga ne otjeraju. finu ekipu ima denver i grehota je dati idiotu jos jednu sezonu da ih sjebe. murray je bas napravio veliki iskorak, jokic potvrdio da je klasa u napadu. harris solidan i sigurno ce jos napredovati. rjesiti se starudija. uzeti koji pick za njih, dok se jos moze i graditi oko ove trojice sve. za ostalo se sve slazem, posebo za vogela, jer je prejak trener. glupa indiana ga nerezonski sutnula i jos gluplji orlando koji je izgbljen u vremenu i prostoru. hoce da pobjedjuju, pa da tankaju, pa da razvijaju igrace i na kraju hoce da se restartuju

. sta ce tu trener? ja bi volio da ga knicksi hoce dovesti, ali debili vec gledaju nekog trenera sa univerziteta

. jedan je stevens.
uh jebem ti nba ostadoh budan do ova doba, a nema utakmica