Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:
drugim riječima za te dvije godine bi tom logikom trebao postati jedan od najboljih bekova ikad,jer tu statistiku je malo ko imao u istoriji nba
Upravo Vjerovatno neće biti jedan od najboljih bekova ikada, al' će biti bolja verzija Jasona Kidda. On u rookie sezone biljezi 10/7/7. Sa 35% suta. Objasni ti meni kako on za dvije godine neće i ne može ostvariti 15/10/10? Sumnjam da će mu to biti prosjek u karijeri al' par sezona sigurno može igrati na tom nivou.
Činjenica je da je ovo bilo koji drugi igrač koji se ne zove Lonzo Ball, svi bi kolektivno onanisali kakvu rookie sezonu ima.
EDIT: Kuzma sinoć 23/10/3 a ovi me i dalje prozivaju. Kakvi paćenici
kakavdanakneiskustvu wrote:
drugim riječima za te dvije godine bi tom logikom trebao postati jedan od najboljih bekova ikad,jer tu statistiku je malo ko imao u istoriji nba
Upravo Vjerovatno neće biti jedan od najboljih bekova ikada, al' će biti bolja verzija Jasona Kidda. On u rookie sezone biljezi 10/7/7. Sa 35% suta. Objasni ti meni kako on za dvije godine neće i ne može ostvariti 15/10/10? Sumnjam da će mu to biti prosjek u karijeri al' par sezona sigurno može igrati na tom nivou.
Činjenica je da je ovo bilo koji drugi igrač koji se ne zove Lonzo Ball, svi bi kolektivno onanisali kakvu rookie sezonu ima.
EDIT: Kuzma sinoć 23/10/3 a ovi me i dalje prozivaju. Kakvi paćenici
pa zar sam ja rekao da nece imati takve prosjeke,zivi bili pa vidjeli,ali sa tim prosjecima on ide u najbolje bekove ikada,osobito ako to bude imao u trecoj sezoni u karijeri jer to je imalo do sad u istoriji samo dva igraca
imao je i carter williams u rookie sezoni 16-6-6 pa je sad na 5-3-2 prosjeku u sezoni
Ja vjerujem da ce ball napredovati ali opcenito, nba postaje sve vise wwe, sou. Pa likovi imaju po 20 slobodnih, kao nezaustavljivi. Pa MJ bi u oovm sistemu imao 30 slobodnih po utakmici. Sudije su smijesni pa raspored snaga west i east.
Kawhi Leonard ili hoce da ide iz Spursa ili se cuva da za taj ugovor od 200+ m $, treceg nema. IT da se nije povrijedio, vjerovatno bi dobio veliki ugovor pred pocetak ove sezone, mozda ne od Bostona, ali sigurno bi nasli neki trejd na zadovoljstvo i njega i Celticsa. Prva opcija mi je vjerovatnija, jer citam neki dan da mu je Jordan ponudio 20m $ na 4 godine da nosi njegov brend, to je velika razlika u odnosu na Hardena ili Duranta, koji je dobio 300m $ na 10 godina od Nikea. Harden 200m $ od Adidasa za 13 godina. Ako je pametan, uhvatit ce se noge iz Spursa.
U devet preostalih kola, kako vidim Portland moze zijaniti tri eventualno cetiri. Gledajuci na konkurenciju jutros su vjerovatno ovjerili poziciju tri!
Bravo, Jusufe!
shake69 wrote:U devet preostalih kola, kako vidim Portland moze zijaniti tri eventualno cetiri. Gledajuci na konkurenciju jutros su vjerovatno ovjerili poziciju tri!
Bravo, Jusufe!
Veoma vazna pobjeda. Definitivno osigurali PO i imaju dobru prednost nad ostlaim za trecu poziciju s obzirom da Portland ima i 1-2 tekme manje od konkurencije. Imaju dvije protiv Memphisa i jednu sa Dallasom, to su 3 sigurne pobjede. S obzirom na bolji duel sa OKCom, Portlandu 50 pobjeda garantuje trece mjesto, a mogli bi tu biti i sa 49 pobjeda. Ako dobiju NOP narednu kojim ne igra Rondo, to je zavrsen posao manje-vsie/
shake69 wrote:U devet preostalih kola, kako vidim Portland moze zijaniti tri eventualno cetiri. Gledajuci na konkurenciju jutros su vjerovatno ovjerili poziciju tri!
Bravo, Jusufe!
Veoma vazna pobjeda. Definitivno osigurali PO i imaju dobru prednost nad ostlaim za trecu poziciju s obzirom da Portland ima i 1-2 tekme manje od konkurencije. Imaju dvije protiv Memphisa i jednu sa Dallasom, to su 3 sigurne pobjede. S obzirom na bolji duel sa OKCom, Portlandu 50 pobjeda garantuje trece mjesto, a mogli bi tu biti i sa 49 pobjeda. Ako dobiju NOP narednu kojim ne igra Rondo, to je zavrsen posao manje-vsie/
Da, iako imaju 4-5 bas teskih, ali ima i konkurencija tako da ce ovo vjerovatno ostati kao sada poredak za PO. Krvi ce biti jedino za 6, 7 i 8 mjesto. Do posljednjeg kola.
Utrpa 42 poena Trey Burke, uz 12 asistencija sa 63% šutem iz igre.
Sjećam ga se još iz NCAA vremena, kada je igrao za Michigan. Govorili su da je dobar šuter, ali da će ga manjak visine mnogo koštati. Izabran je kao 9 pik kod Utah, pažljivo sam ga pratio, bio je u najmanju ruku očajan sa par dobrih utakmica. Ima tu ludu naviku da šutira ponekad i sa 10 metara nepotrebno, ako Mirza kad za repku igra.
Odlazak u Washinghton, kasnije u b tim, uradili su svoje, pa su ga doveli Knicksi, za koje igra sasvim dobro.
Klasični US igrač, koji je mogao mnogo, a nije ni pola svog potencijala iskoristio, ali eto, 25 mu je godina, ima on još fore.
Thiby je i sa Bullsima znao pobjeđivati protiv Heata i drugih jakih ekipa, da bi recimo redovno gubio od Charlotte. Bez Butlera ne mogu dobiti nikoga ozbiljnjijeg u PO.
Zanima me hoće li Jamal moći stići do brojke od 20k poena.