Moderators: Tomahawk11, Charuga
Jao, spasi me Bože Mirze Vilića. Taj mora da ima grdnu štelu u OBN-u kad pored onakve dvojice komentatora može on da se trpa i još da bude glavni u svemu tome.bih_finest wrote:Wizardsi drugorazredna momčadjesu bili, vidjeli smo sinoć kako igraju, tj. kako Arenase igra, bili su im prišli 2-3 puta na 6-7 razlike i onda on rokne tricu , promaši i jbg
ludi su skroz, napadi im traju max 10 sekudni..heheh...i moram i ja reći da je prenos puno, puno bolji kad nema onog Vilića, nekak bolje Hadžić komentariše, Avdićpedia se ubacuje sa svojim znanjem
No et slušat ćemo večeras Vilića Cle - Det, voli on svog LeBron Džonsa
Svaka cast za ovaj video, uljepsao si mi danbih_finest wrote:http://youtube.com/watch?v=Bn6O42a5vl8
Evo video, ako nekoga zanima, ona stvar što je Avdić pričao, takmičenje između Arenasa i Stevensona za 20.000 dolara, koje se desilo na treningu. Arenas je šutirao jednom rukom sa evropske trice (6,25m), a Stevenson sa normalne NBA trice (7,25m). Ludo
i to donyell marshall od svih ljudirashomon wrote:Vanjski šut Cavsa je sinoć generalno bio katastrofa, koliko su samo puta fulili i tablu i obruč!
Što ti je solidarnost, nije htio da se ističeNeelix wrote:i to donyell marshall od svih ljudirashomon wrote:Vanjski šut Cavsa je sinoć generalno bio katastrofa, koliko su samo puta fulili i tablu i obruč!![]()