To s realgma?spree wrote:sve ovo uz samo 9 poena mela. 55% suta iz igre i 19 pogodjenih trica trica
![]()
Klupa Knicksa 82
Kingsi 81
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To s realgma?spree wrote:sve ovo uz samo 9 poena mela. 55% suta iz igre i 19 pogodjenih trica trica
![]()
Rob_Atl wrote:Ove sedmice ce svi igrati u retro dresovima, kako su mi mocni ovi od Hawks, ne sto navijam za njihal dresovi su prije mnogo bolji bili

ahaKing Kenny wrote:To s realgma?spree wrote:sve ovo uz samo 9 poena mela. 55% suta iz igre i 19 pogodjenih trica trica
![]()
![]()
Klupa Knicksa 82
Kingsi 81
Ako Bog da brate, bilo bi fino kada bi Woody bio trener Eastaspree wrote:ahaKing Kenny wrote:To s realgma?spree wrote:sve ovo uz samo 9 poena mela. 55% suta iz igre i 19 pogodjenih trica trica
![]()
![]()
Klupa Knicksa 82
Kingsi 81
![]()
malo mi zao kingsa.
joj kad bi heat izgubio veceras, da woody bude trener easta.
igrali odlično(Boston) 6 dobili, pa loše 6 izgubili sad opet 4( za sad) dobili... da hoće više prevrnuti na neku stranu, slomiše nas (navijače) ... bez Rondoa se može nekako, ali očajno treba centar...da i evo su se našli s Odenom i ragovarali ali tek će možda dogodine moći igrati, ako i tad, jednostavno više nema centara bez max ugovorahrastov žižak wrote:joj Klipersa, takmičenje u air balls-ima. Boston bez Ronda i Salindžera našo neku hemiju, igraju odlično zadnje 4 partije.
čuo sam za odena, svi žale za takvim talentom ali on je gotov. to očaj iz njih progovaran;hill wrote:igrali odlično(Boston) 6 dobili, pa loše 6 izgubili sad opet 4( za sad) dobili... da hoće više prevrnuti na neku stranu, slomiše nas (navijače) ... bez Rondoa se može nekako, ali očajno treba centar...da i evo su se našli s Odenom i ragovarali ali tek će možda dogodine moći igrati, ako i tad, jednostavno više nema centara bez max ugovorahrastov žižak wrote:joj Klipersa, takmičenje u air balls-ima. Boston bez Ronda i Salindžera našo neku hemiju, igraju odlično zadnje 4 partije.
King Kenny wrote:Chandler tri utakmice zaredom 20 skokova. Prvi Knick nakon Willis Reeda koji je to ostvario prije 43 godine i prvi igrač lige nakon 2003. i Bena Wallacea.

sad sam baš pogledo, kako šupački faul napravi onaj iz GS, isključiše ga. baš ih je hjuston istraumiro sinoćRob_Atl wrote:Ljudi dali 23 trice, trebala im je jos jedna da obore rekord i trener golden state odlucio da faulira zadnjih 2 minute kako nebi postigli tricu, a gubili su 30 razlike
Ne vjerujem da će se Amare vratiti u startnih pet jer daje novu dimenziju klupi, a Woodson kaže da nije bitno ko počinje nego ko završava utakmice. Vjerovatno da će ostati petorka Chandler-Melo-Shump-Kidd-Felton, a klupa je strašna. JR, Amare, Prigioni.. Pihhhrastov žižak wrote:King Kenny wrote:Chandler tri utakmice zaredom 20 skokova. Prvi Knick nakon Willis Reeda koji je to ostvario prije 43 godine i prvi igrač lige nakon 2003. i Bena Wallacea.majstor. koliko samo prostora pokrije u svakoj utakmici.
i amare se odlično uklopio s klupe, iznenađuje me da ovako dobro igra, vidjećemo hoće li ga vudson vratit u petorku i šta će biti. Uglavnom, bolji Nju Jork, zanimljiviji istok, za to navijam![]()
Raduje me Rubiova igra, zadnjih nekoliko utakmica značajno popravio procenat šuta, asisti su tu. Večeras 15 koševa, 14 asista uz 4 izgubljene. Nadam se da ću ih napokon gledati kompletne krajem ovog mjeseca i da budu zdravi dogodine.