NBA 2006/07
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -danTe-
#1 NBA 2006/07
Sta mislite ko ce ove sezone osvojiti prsten i zasto?
Ja navijacki tipujem na L.A.Lakerse
Ja navijacki tipujem na L.A.Lakerse
- karanana
Ti si neki veliki obozavatelj kosarke cini mi se, kosarkaski postovi nicu ko gljive. Obozavatelj jesi, ali poznavalac nisi. Lakersi, haha. Isto ko sto bi ja rekao Chicago Bullsi jer navijam za njih, ali realnost je da ce to biti ili Dallas ili Phoenix
- -danTe-
Jesam i obozavatelj,al i poznavalac.Ja samreko da navijam za njih i da bi volio da osvoje,al evo sad kazem da ce NBA ligu osvojiti neko sa zapada.Najvjerovatnije Dallas,Phoenix ili mozda San Antonio.A bice jos postova o kosarci jer vidim da je pravo zapustena na forumu.karanana wrote:Ti si neki veliki obozavatelj kosarke cini mi se, kosarkaski postovi nicu ko gljive. Obozavatelj jesi, ali poznavalac nisi. Lakersi, haha. Isto ko sto bi ja rekao Chicago Bullsi jer navijam za njih, ali realnost je da ce to biti ili Dallas ili Phoenix
- Neelix
pozdrav kolegi Jezerashu
i ja sumnjam u novu titulu
ali je ne iskljucujem, i cudnije stvari su se desavale
a Lakersi i bez Odoma super "guraju", bogzna sta ce bit kad se on vrati. Uzeli su i San Antonio i Dallas ove sezone
mada ja tipujem na Spurse
i ja sumnjam u novu titulu
mada ja tipujem na Spurse
- van Basten
Lakersi su i moj tim... NBA počeo pratiti u doba Magica i njegovih čarolija pa mi se žuti dres urezao u sjećanje... bilo mi je drago vidjeti i ovu noviju dinastiju kad su se Kobe- Shaq i društvo šetali ligom (15-1 play off), al ove godine... čisto sumnjam... iako će svi gledati da ih izbjegnu u play off-u, nezgodni su, iznenađujuće dobri s obzirom na roster a tu je i stari lisac Phil na klupi
Ja mislim da Dallas izgleda najzrelije a od ovih favorita ipak bih volio da to bude Phoenix zbog njihove run and gun košarke zadnjih godina koja je užitak za gledati
Ja mislim da Dallas izgleda najzrelije a od ovih favorita ipak bih volio da to bude Phoenix zbog njihove run and gun košarke zadnjih godina koja je užitak za gledati
-
bosnjo24
Kao navijac volio bi da bude PHOENIX ,ali najvece sanse imaju Dallas ili San Antonio ,ove sezone dallas je neprkosnoven,jer mogu dobiti svaku utakmicu dok suns cim pocnu protivnicki igraci igrat jedan na jedan odbranu oni stanu ,mada volim sto ove godine imaju jaku klupu sto nije slucaj bio prosle sezone kada su isto dogurali dosta ,vidicemo
-
bosnjo24
Ako budu imali srece da izbjegnu povrede...Phoenix je favorit...posle toga dolazi Dallas pa San Antonio..
Na osnovu cega zasnivas svoje misljenje da je PHOENIX prvi favorit
P.S.nemoj ovo smatrati da trazim prepucavanja po forumu nego bas trazim obrazlozenje jer ja jako dobro poznajem phoenix slucajno
Na osnovu cega zasnivas svoje misljenje da je PHOENIX prvi favorit
P.S.nemoj ovo smatrati da trazim prepucavanja po forumu nego bas trazim obrazlozenje jer ja jako dobro poznajem phoenix slucajno
-
Big_Ben
Jao, e ovo još nisam vidio na BH. forumima. Zna li iko od vas ko je bio Rex Chapman, ili koliko je puta Phoenix osvojio titulu ? Pusti ba Magic Johnsona, njega znaju i ptice na grani, ba...S kojeg je univerziteta Amare Stoudemire, kada je prvi put zakucao ???
Itko ???!!!
Itko ???!!!
-
Big_Ben
#12 Znas li Phoenix ???
Prvi put je zakucao u 6. razredu..
Poznajes Phoenix ??
Nemoj vise, molim te..
Poznajes Phoenix ??
Nemoj vise, molim te..
- Neelix
I hear a lot of people talk about Kobe Bryant and what he should or shouldn't do to help the Lakers. People talk about him being selfish and shooting the ball too much and not making his teammates better. However, I'm not convinced that the Lakers would win more games if he averaged 20 points and 10 assists. I don't think the answer is for him to average 40 a night either. What do you think he should do to make the Lakers the best team possible?
– Brandon (Austin, Texas)
EJ: Do a Steve Nash impersonation, which is what Kobe is doing right now and the Lakers are winning. I love the way he is playing. How many players in this league can take one shot in the first quarter and still finish the game with 42 points like he did last week at Sacramento. He is the best basketball player in the league. The Lakers are playing absolutely great. Yes, they have lost two in a row, but what they have done with all the key injuries is
unbelievable. I have been saying this for years and hopefully people will start to listen: Phil Jackson is the greatest coach ever.
http://www.hoopshype.com/fan_mail/johnson6.htm
-
Big_Ben
A ljudi, ko zna ?? Ovo je vjerovatno najuzbudljivija sezona dosad. I prošle godine, svi su otpisivali Miami, ali niko nije znao da će Pat Riley uvesti Shaqa u playoffu, i onda su razvaljivali..Možda će se to isto destiti i ove sezone.
Uglavnom, za mene je glavni favorit Dallas, poslije njih Phoenix, pa San Antonio. Zapad je mnogo jači od istoka, uprkos roster-ima pojedinih momčadi na istoku.
Uglavnom, za mene je glavni favorit Dallas, poslije njih Phoenix, pa San Antonio. Zapad je mnogo jači od istoka, uprkos roster-ima pojedinih momčadi na istoku.
-
Big_Ben
#19 National Basketball Association
Forum : National Basketball Association

- Neelix
http://sportsillustrated.cnn.com/2007/w ... 6/on.scene

Now, Bryant still loves to score. Make no mistake about that. He is the fourth-highest scorer in the NBA, averaging 28 points a game, and will still take countless ill-advised shots when he's triple teamed because he can -- and often does -- make them. The difference is that Bryant no longer feels the need to carry the scoring load game in and game out. Despite being without Lamar Odom and Kwame Brown for much of the season, the Lakers stat sheets have never been more balanced. The result? Having the fourth-best record in the league.