Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yamahalac wrote:fak, mislim ono meni prije kad bih raskinuo treba par mjeseci, naravno ako je bila ozbiljna veza, da dodjem sebi kako treba,
Jeli i vi muskarci imate rebound relationships? Veza odmah poslje veze, da vam mozda lakse bude?
zavisi od covjeka do covjeka, neko moze, neko ne moze, takodjer zavisi i od veze kakva je bila, ako je bila kvalitetna veza i opet pukla zbog necega, vecina muskih pati, ali se furaju da su lafcine, oni nju odjebali i sl.
Yamahalac wrote:zavisi od covjeka do covjeka, neko moze, neko ne moze, takodjer zavisi i od veze kakva je bila, ako je bila kvalitetna veza i opet pukla zbog necega, vecina muskih pati, ali se furaju da su lafcine, oni nju odjebali i sl.
ali sve zavisi od covjeka do covjeka
100 ljudi 100 cudi, 100 zena max 200 sisa
Ja sam raskinula bila. Nismo se posvadjali prije toga, sve je ok bilo samo raskinula, i to preko telefona. Izasli bili noc prije super bilo i on me zvao ujutro i ja mu rekla da prekinemo kontakt. I nismo se vise vidjeli poslje toga.
vjerovatno imas svoje razloge, mada po meni nema veze ko je raskinuo
realna do boli wrote:Skraceno 12 stranica
Da li nazvati ili ne ..ja nazvala i nisam se pokajala...informacija onima koji su u toku ..za sada je sve o.k.
Da li nazvati ili ne ..ja nazvala i nisam se pokajala...informacija onima koji su u toku ..za sada je sve o.k.
Nadam se da si dosla u dresu njegovog tima..
Pozdrav tebi i ako si navijac Zelje..posjeti podforum Fudbal..
aferim tako treba
da nisi kajala bi se cijeli život