Pozdrav
Nazivi bendova koji su vas najvise nasmijali
Moderator: _BataZiv_0809
-
gulanfer_
#1 Nazivi bendova koji su vas najvise nasmijali
Meni je najboljsi Zlatom Optochene Chune
Pozdrav
Pozdrav
-
7th_Heaven
Anus, Tigrevi - nije toliko da su smjesni koliko su...neobicni 
- DaysleepeR
"Blago Gluhim", "Cvrkut Lesinara", koji su imali alternativno ime "Telepatska Veza sa Mrtvom Majkom".
Sve bendovi iz ratnog Sarajeva.
Jos neki sa Rock Under The Siege, "Pessimistic Lines" koji su imali najsmjesnije tekstove poput, pjesme "Throwing Snowballs".
"Hindustan Motors" nije niti smijesno niti izmisljeno ime, u pitanju je najveci indijski proizvodjac automobila.
http://auto.indiamart.com/hindustan-motors/
Sve bendovi iz ratnog Sarajeva.
Jos neki sa Rock Under The Siege, "Pessimistic Lines" koji su imali najsmjesnije tekstove poput, pjesme "Throwing Snowballs".
"Hindustan Motors" nije niti smijesno niti izmisljeno ime, u pitanju je najveci indijski proizvodjac automobila.
http://auto.indiamart.com/hindustan-motors/
- DaysleepeR
Sta ima snimak?
Sviro jarane
:D
Imam obadva CD-a.
Sviro jarane
Imam obadva CD-a.
-
DonDavudes
imao sam jarana u vojsci koji je kao mladi roker imao bend CVRKUT LEŠINARA
kad namje pričao oplakali smo od smijeha
kad namje pričao oplakali smo od smijeha
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Halter ego
Cvrkut Lesinara (moja omiljena ratna grupa)
Cvrkut Lesinara (moja omiljena ratna grupa)
- DaysleepeR
Hajd javi mi se na mail, pa cu ti pricat, da nebi sad ispalo da se ovuda promovisem.Hart wrote:S kim si svirao, mislim u kojem bandu??Sta ima snimak?
Sviro jarane
Imam obadva CD-a.
- DaysleepeR
Kada se raspao "Grafit" sada manje vise popularnog novinara bakira Hadziomerovica, on je na kratko pjevao u bendu pod imenom "Ume, Ume, Gutam Praske", ime nastalo po anegdoti jednog od clanova benda koju je dozivio prilikom spolnog odnosa sa seljankom sa Nisicke visoravni dok je bio na terenu u ratu.
Recenicu koju mu je seljancica rekla u trenutku dok je pomenuti clan svrsavao, momci su iskoristili za ime benda
:D
Ako to nije smijesno neznam sta je:D:D
Recenicu koju mu je seljancica rekla u trenutku dok je pomenuti clan svrsavao, momci su iskoristili za ime benda
Ako to nije smijesno neznam sta je:D:D
-
Hart
svaka cast, na ovo sam bio sasvim zaboravioKada se raspao "Grafit" sada manje vise popularnog novinara bakira Hadziomerovica, on je na kratko pjevao u bendu pod imenom "Ume, Ume, Gutam Praske", ime nastalo po anegdoti jednog od clanova benda koju je dozivio prilikom spolnog odnosa sa seljankom sa Nisicke visoravni dok je bio na terenu u ratu.