Te mnogim drugima, sve je lijepo osmišljeno, ali mi fali naziv emisije
Volio bih da čujem par prijedloga.
HVALA
Moderator: Chloe
SPORET (Studentski Problemi Otovrena Radio Emisija Tudekana)alcho wrote:REOPS - Radio Emisija O Problemima Studenata
DJUltra wrote:Kratko i jasno:
BITI BOLONJSKI STUDENT - BBS
Ja sam razmišljao nešto u fazonu : DOBAR, LOŠ, STUDENTminjonja wrote:bakalar![]()
posto nam je to zvanje.
Pravo da ti kazem, politika i ja smo dva posvadjana pojma, ne znam da uopste postoji takva stranka ili partija, sa tom skracenicomsalih88 wrote:DJUltra wrote:Kratko i jasno:
Na ovo će mnogi političari pomisliti da sam zagovornik BBS-a. Nisam politički opredjeljen, ali je naslov extra, respect
DJUltra wrote:Pravo da ti kazem, politika i ja smo dva posvadjana pojma, ne znam da uopste postoji takva stranka ili partija, sa tom skracenicomsalih88 wrote:DJUltra wrote:Kratko i jasno:
Na ovo će mnogi političari pomisliti da sam zagovornik BBS-a. Nisam politički opredjeljen, ali je naslov extra, respectEvo sta lijepa Wikipedia kaze za BBS, obrati paznju na "Other":
http://en.wikipedia.org/wiki/BBS
Šta mislite o nazivu "Postanar"??paul kemp wrote:
sad se ne izvlaci, lobiras na forumu i to preko studentske grbace![]()
![]()
svoj prijedlog sam dao, kako vecina studenata koji drze do sebe obnove barem jednom godinu pronasli bi se u tom nazivusalih88 wrote:Šta mislite o nazivu "Postanar"??paul kemp wrote:
![]()
Onako na prvu, kad bih cuo taj naziv pomislio bih da je neka emisija o stanovanju, stanarskom pravu ili nesto slicnosalih88 wrote:Šta mislite o nazivu "Postanar"??paul kemp wrote:
![]()
Hehehe, ev tu imaš link, pa vidi šta ova skraćenica znači na "Bošnjački način"DJUltra wrote:Da mozda ne mislis na BPS -Bosanskohercegovacka patriotska stranka - Sefer Halilovic?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanskohe ... lovi%C4%87
zapisao u listu tema,paul kemp wrote:svoj prijedlog sam dao, kako vecina studenata koji drze do sebe obnove barem jednom godinu pronasli bi se u tom nazivusalih88 wrote:Šta mislite o nazivu "Postanar"??paul kemp wrote:
![]()
ono sto ne obnavljaju njima i ne treba emisija da im pomogne, mi levati smo ciljna skupina
Mogao bih na ovaj video napisati svega i svacega vezano za poljoprivrednike, ali otislo bi u offsalih88 wrote:Hehehe, ev tu imaš link, pa vidi šta ova skraćenica znači na "Bošnjački način"DJUltra wrote:Da mozda ne mislis na BPS -Bosanskohercegovacka patriotska stranka - Sefer Halilovic?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanskohe ... lovi%C4%87
zapisao u listu tema,pametno rečeno, još bolje naziv smišljen
Navodim par tema koje će se obrađivati u emisiji:paul kemp wrote:zapisao u listu tema,pametno rečeno, još bolje naziv smišljen
zavisi i od koncepta emisije, ako ce biti nesto suhoparno samo da se daju informacije onda je bolji ozbiljniji naziv, ako ce biti pola zajebancija, pola ozbiljno, onda neki neformalni, zajebantski ce bolje proci, a i definitivno ce privuci vise slusatelja