Naziv navijacke grupe rep. BiH
Moderators: Tomahawk11, Charuga
#1 Naziv navijacke grupe rep. BiH
Vozdra
E ovako, najkrace moguce:
Osniva se nova navijacka grupa reprezentacije Bosne i Hercegovine u kojoj ce biti uglavnom raja srednjoskolskog uzrasta. Vec smo poceli okupljanja u kojem prestavljamo ideje kako bi ostvarili cilj: Maksimalana podrska sa tribine.
Ekipa koja se okupila ima jaku zelju, motivaciju i htjenje da vec u narednoj utakmici protiv Luksemburga izadje kao samostalna grupa navijaca u kojem ce ravnopravno "parirati" BHF-u, koji su nezamjenjivi RESPECT. Jedini problem na koji nailazimo je davanje imena nasoj organizaciji. Zbog toga smo odlucili da se javimo i da primamo vase prijedloge i sugestije.
Odmah na pocetku vas molimo da nedajete prijedloge tipa "Vreli P*enisi" i slicno jer smo odlucni u svojoj namjeri da budemo dio BHArmije.
Unaprijed hvala.
E ovako, najkrace moguce:
Osniva se nova navijacka grupa reprezentacije Bosne i Hercegovine u kojoj ce biti uglavnom raja srednjoskolskog uzrasta. Vec smo poceli okupljanja u kojem prestavljamo ideje kako bi ostvarili cilj: Maksimalana podrska sa tribine.
Ekipa koja se okupila ima jaku zelju, motivaciju i htjenje da vec u narednoj utakmici protiv Luksemburga izadje kao samostalna grupa navijaca u kojem ce ravnopravno "parirati" BHF-u, koji su nezamjenjivi RESPECT. Jedini problem na koji nailazimo je davanje imena nasoj organizaciji. Zbog toga smo odlucili da se javimo i da primamo vase prijedloge i sugestije.
Odmah na pocetku vas molimo da nedajete prijedloge tipa "Vreli P*enisi" i slicno jer smo odlucni u svojoj namjeri da budemo dio BHArmije.
Unaprijed hvala.
#2 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Vi u prvom koraku odmah imate problem 

- Bosanski_kralj
#3 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Et samo nam je još jedna navijačka grupa falila. 

- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#4 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
možda da pokušate nešto tipa Bosnian Heart... ili sl. možda da dodate na to Support Crew. Znam da je dugo... al et. nešto ovoga tipa, ne morate ovako baš.
Bosnian Heart - Support Crew.
najviše mi smeta oni kriminalni nazivi tipa Robijaši, Horde Zla, Manijaci... sve neki devijantni nazivi.
najviše mi smeta oni kriminalni nazivi tipa Robijaši, Horde Zla, Manijaci... sve neki devijantni nazivi.
- DaysleepeR
#5 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Bosanski Palčići pošto ste iz srednje škole ili Bosanski Pjetlići...
de ba djeco uhvatite se knjige manite se gluposti
- tazmaniaBAN4
#6 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Po mom misljenju prva vam je greska sto preko interneta pitate podrzava li vas iko i kako da date naziv grupi! Ako se vec druzite i okupljate, imate svoje nesto sto vas drzi u tome onda istrajte i napravite (pod)grupu. Skontajte izmedju sebe koji cete naziv dati i SRETNO!!! 

- tazmaniaBAN4
#7 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
uhvati se ti knjige i pusti se ozbiljnih tema! Pusti djecu nek uzivaju sta je!?DaysleepeR wrote:
#8 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
jah eto, zvat cemo se trnoruziceanthraxQ wrote:možda da pokušate nešto tipa Bosnian Heart... ili sl. možda da dodate na to Support Crew. Znam da je dugo... al et. nešto ovoga tipa, ne morate ovako baš.
#9 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Pratite li vi aktivno koji premijerligaski klub ? Ako ste aktivni na nekoj tribini u BiH, odmah to batalite u startu 

#10 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
BHF youth 
Imamo mi vec nas Kindergarten, prikljucite se!

Imamo mi vec nas Kindergarten, prikljucite se!
- tazmaniaBAN4
#11 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
leet wrote:jah eto, zvat cemo se trnoruziceanthraxQ wrote:možda da pokušate nešto tipa Bosnian Heart... ili sl. možda da dodate na to Support Crew. Znam da je dugo... al et. nešto ovoga tipa, ne morate ovako baš.

izvini se fino covjeku sto se zovete horde zla a ja sto se mi zovemo manijaci da se ne sekira vise!

- Sasvim_Obican
#12 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Koji odvratan potcjenjivački stav čak i ponižavanje prema našoj omladini možemo ovdje vidjeti...
Od mene podrška. Novih, mladih navijača BiH nikad nije puno... Što se imena tiče, trenutno i nemam baš nekih ideja, ali ako bude - javit ću
Nadam se da neće sad biti rivalstva sa BHF-om.

Nadam se da neće sad biti rivalstva sa BHF-om.
#13 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Napravite kakvu god samo da objedinjuje sve Bosance I Hercegovce u zemlji. A Fanatikosi neka ih neka putuju bodre reprezentaciju i deru socijale po Zap. Evropi
#14 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Rodjeni!anthraxQ wrote:možda da pokušate nešto tipa Bosnian Heart... ili sl. možda da dodate na to Support Crew. Znam da je dugo... al et. nešto ovoga tipa, ne morate ovako baš.

#15 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Kompleks ili zavist?!saramara wrote:Napravite kakvu god samo da objedinjuje sve Bosance I Hercegovce u zemlji. A Fanatikosi neka ih neka putuju bodre reprezentaciju i deru socijale po Zap. Evropi

- vinnie_jones
#16 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
DaysleepeR wrote:Bosanski Palčići pošto ste iz srednje škole ili Bosanski Pjetlići...

#17 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Kad je reprezentacija već prozvana Zmajevima, zašto ne smisliti neki naziv na taj fazon?
Dragon Knights, for example. Dobar i prepoznatljiv logotip se podrazumijeva.
Dragon Knights, for example. Dobar i prepoznatljiv logotip se podrazumijeva.
#18 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Podrzavam naziv bosanski pjetlici 

-
#19 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Zasto ne sa BHF?
Imate vec strukturnu organizaciju i siguran sam da vi mozete sa svojim angazmanom i novim idejama mnogo pomoci.
Zajedo smo jaci.
P.S. Pa nije valjda clanarina problem??
Imate vec strukturnu organizaciju i siguran sam da vi mozete sa svojim angazmanom i novim idejama mnogo pomoci.
Zajedo smo jaci.

P.S. Pa nije valjda clanarina problem??
Last edited by Tamna Strana Mjeseca on 08/09/2011 17:35, edited 1 time in total.
#20 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
"Jaja od Zmaja"
- Magarece_godine
#21 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Bosanski maksumi
- zli_hordas
#22 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
manijaci zla
#24 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
U zmajevom gnijezduhz__semir wrote:"Jaja od Zmaja"

#25 Re: Naziv navijacke grupe rep. BiH
Nindža ratnici