NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Moderator: Benq
- FastRide1
#1 NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Znaci kamera na mobitelu je prestala funkcionirati. Cistio sam cash, onemogucio pa omogucio, pristilno zaustavio, restartovao i nista. Vracao sam i mobitel na fabricka podesavanja i nista. Da li se moze nekom aplikacijom popraviti ili preko racunara? Jer mi hitno treba kamera, a ne vjerujem da je kvar takav da ga moram nositi na servis.
- insomnia78
#2 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Probaj kak'u dovu
- HardCore
- Maharadza
#4 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Kako bih ja vas 'šaljivdžije' pobanovao za te gluposti...
Ontopic: koji je mobitel u pitanju, koja verzija OS-a (pretpostavljam da je android)??
Ontopic: koji je mobitel u pitanju, koja verzija OS-a (pretpostavljam da je android)??
- insomnia78
#5 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Frajer pita moze li se kamera na telefonu popraviti aplikacijom ili preko racunara jer ne vjeruje, pazi, on ne vjeruje, da se to mora nositi u servis, i ti bi nas banov'o?
- walter kurtz
#6 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
insomnia78 wrote:Probaj kak'u dovu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
insomnia78 wrote:Probaj kak'u dovu
- Saian
#8 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
ccccinsomnia78 wrote:Probaj kak'u dovu
svidja mi se kako nas ovim "nazalost" dijelom u naslovu emotivno involvira
- Saian
#9 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
sad vidim ovo za ban, insomnia je kriv

- Maharadza
#10 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Logično kada se miješaš u nešto o čemu očito POJMA nemaš! Na androidu je itekako moguće da ne možeš pristupiti kameri radi bugovitog softvera (ili usljed flešanja kuhanog ROM-a ili kernela)...ali evo vidim sada da je radio i fabrički reset tako da je vjerovatno hardverski problem!insomnia78 wrote:Frajer pita moze li se kamera na telefonu popraviti aplikacijom ili preko racunara jer ne vjeruje, pazi, on ne vjeruje, da se to mora nositi u servis, i ti bi nas banov'o?
-
febo_acm
#11 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Okupaj ga, mozda dodje sebi.
- mayab
#12 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Druže, što prije shvatiš da se (tehničke) stvari u životu najčešće kvare iznenada i bez najaveFastRide1 wrote:Znaci kamera na mobitelu je prestala funkcionirati. Cistio sam cash, onemogucio pa omogucio, pristilno zaustavio, restartovao i nista. Vracao sam i mobitel na fabricka podesavanja i nista. Da li se moze nekom aplikacijom popraviti ili preko racunara? Jer mi hitno treba kamera, a ne vjerujem da je kvar takav da ga moram nositi na servis.
Dakle, crklo! Ako nije pomoglo vraćanje na početne postavke, onda joj nema spasa... da ne duljim više!
- Capsicum
#13 Re: NAZALOST KAMERA JE PRESTALA FUNKCIONIRATI - KAKO POPRAVITI?
Već si jednom otvorio temu (http://forum.klix.ba/sony-t3-problem-sa ... 39397.html)
i dobio odgovor. Ne znam šta ti nije jasno. Je li toliko teško bilo otići do servisa? Ne možeš nikako da se pomiriš sa činjenicom da si razbio mobitel? A još kažeš da ti je hitno
hajd ne zajebavaj više pošten svijet.
Grow up!
i dobio odgovor. Ne znam šta ti nije jasno. Je li toliko teško bilo otići do servisa? Ne možeš nikako da se pomiriš sa činjenicom da si razbio mobitel? A još kažeš da ti je hitno
Grow up!