Navlake za gume - AutoSock
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
lola22
#1 Navlake za gume - AutoSock
Vidim da nema otvorena tema u vezi sa navlakama za gume koje polahko zamjenjuju lance koji itekako štetno utječu na gume.
Radi se o navlakama AutoSock koje su trend u evropi, koje su itekako lagane za upotrebu i čini mi se izuzetno pouzdane protiv klizanja.
Zamolio bih vas za vaše komentare i iskustva o navedenom proizvodu. Nabavka je moguća isključivo putem narudžbe čini mi se?
Radi se o navlakama AutoSock koje su trend u evropi, koje su itekako lagane za upotrebu i čini mi se izuzetno pouzdane protiv klizanja.
Zamolio bih vas za vaše komentare i iskustva o navedenom proizvodu. Nabavka je moguća isključivo putem narudžbe čini mi se?
- basicm
#2 Re: Navlake za gume - AutoSock
Traju krace nego orgazam. Bacanje para cisto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
jefferson
#3 Re: Navlake za gume - AutoSock
PolaHko raja je skontala da su autosock cisto bacanje para, onako za tvoju informaciju.lola22 wrote:Vidim da nema otvorena tema u vezi sa navlakama za gume koje polahko zamjenjuju lance koji itekako štetno utječu na gume.
- helpdesk1
#4 Re: Navlake za gume - AutoSock
Htio kupiti, ali odustao nakon što sam shvatio da policija samo vjeruje u lance (ZOBS ne prepoznaje 'čarape'
)
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5 Re: RE: Re: Navlake za gume - AutoSock
Stavis u kutiju od lanaca.[emoji3]helpdesk1 wrote:Htio kupiti, ali odustao nakon što sam shvatio da policija samo vjeruje u lance (ZOBS ne prepoznaje 'čarape' [emoji38] )
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
lola22
#6 Re: Navlake za gume - AutoSock
Prema drugim izvorima, ovo što kažete je potpuno netačno.basicm wrote:Traju krace nego orgazam. Bacanje para cisto.
Zamolio bih još isksutava...
-
jefferson
#7 Re: Navlake za gume - AutoSock
Sto onda otvaras temu ako imas druge izvore?lola22 wrote:Prema drugim izvorima, ovo što kažete je potpuno netačno.basicm wrote:Traju krace nego orgazam. Bacanje para cisto.
Zamolio bih još isksutava...
Kupis i probas ako vjerujes drugim izvorima, ili kupis zimske gume ko sav normalan svijet.
- basicm
#8 Re: Navlake za gume - AutoSock
Kupio sef za firmino auto, stavio, vozio jedno 15-ak sekundi i raskinula se jedna. Mi gledaoci veoma razocarani vidjenim. Presao cca. 8 metara. Eto, iz prvih izvora.
- amar1994
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
jefferson
#11 Re: Navlake za gume - AutoSock
Kakvo je to auto kada je za 15 sekundi preslo cca. 8 metara?basicm wrote:Kupio sef za firmino auto, stavio, vozio jedno 15-ak sekundi i raskinula se jedna. Mi gledaoci veoma razocarani vidjenim. Presao cca. 8 metara. Eto, iz prvih izvora.
- basicm
#12 Re: Navlake za gume - AutoSock
Pa bila je mazda 6, nova, ali je bilo snijega malo vise na neociscenom parkingu, malo u rikverc, malo naprijed i show zavrsio. Etojefferson wrote:Kakvo je to auto kada je za 15 sekundi preslo cca. 8 metara?basicm wrote:Kupio sef za firmino auto, stavio, vozio jedno 15-ak sekundi i raskinula se jedna. Mi gledaoci veoma razocarani vidjenim. Presao cca. 8 metara. Eto, iz prvih izvora.