Navijanje danas u Skenderiji

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Da li je navijanje na utakmici BiH Izrael bilo korektno ?

Da
16
43%
Ne
21
57%

Total votes: 37

valterbranisarajevo

#1 Navijanje danas u Skenderiji

Post by valterbranisarajevo »

:?

:(
forUMASH

Post by forUMASH »

....nije da ne mogu predpostaviti ali ipak daj malo detalja za one koji nisu bili.... :?
underground

Post by underground »

Mislim da aludira na skandiranje 'Allahu Ekber'...
bos

Post by bos »

valter hajde malo fildzane dijeli po komsiluku, okani se nas zivota ti...

sta je problem...tekbir?

e ako je tekbir evo bicu nekorektan i ja... Allahuekber po milion puta pa crkni ako ti smetai!

sto ne otvori temu o nekorektnosti sa utakmice iz Sofije, a o makedoncima da i ne govorimo ?

jebote vise niko ne moze da progovori a da ga ne analizira tamo neki branilac majke majcine...
Shoshana

Post by Shoshana »

bos wrote:valter hajde malo fildzane dijeli po komsiluku, okani se nas zivota ti...

sta je problem...tekbir?

e ako je tekbir evo bicu nekorektan i ja... Allahuekber po milion puta pa crkni ako ti smetai!

sto ne otvori temu o nekorektnosti sa utakmice iz Sofije, a o makedoncima da i ne govorimo ?

jebote vise niko ne moze da progovori a da ga ne analizira tamo neki branilac majke majcine...
Jes' vala...Sto bi mi bili bolji od ostalih balkanskih govana :roll:
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

bos wrote:valter hajde malo fildzane dijeli po komsiluku, okani se nas zivota ti...

sta je problem...tekbir?

Pridruzujem se ovom komentaru. Bilo sta da se desi u ovoj zemlji, bilo dobro ili lose samo se gleda kako bi se napuhalo i od muhe napravio medjed. Zar smo mi toliko pakosni da se cak i izmedju sebe mora voditi bitka ko rogovi u vreci? Sta je taj grad, Sarajevo, ko grad pretrpio, po meni izgleda da vecina naroda barem ovog sto daje komentare, nista nije naucio. Dovodi se u obzir cak i navijanje za vlastitu drzavu.
Da su Izraelci one svoje sesire svi na glavi nosili, nikom od njih izmedju sebe nebi smetalo, da su nasi npr. fesove stavili, vise bi nasi izmedju sebe jedne druge napadali nego iko drugi sa strane :?
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

InfraRedRidinghood wrote:Uzas i odron :x Sta se, uostalom, cudimo; reis tese kako nije siguran gdje Turci prestaju, a mi pocinjemo; Dodik da je Sarajevo Teheran, a najtuznije od svega je to sto su njih dvojica upravu :roll:
Cuj to upravu :shock: Dodik ce bubati koliko hoce jer mu nije stalo do ove drzave vec do samo "svog" entiteta, kojeg zna veoma dobro kako je stvoren. Ponosi se sa svim onim sta je uradjeno da bi taj isti danas postojao. Sarajevo po njemu je Teheran, zasto? Pretpostavljam zbog dzamija, jer im bodu oci, zato sto su im i prije bole oci cim se zaratilo prve su porusene, ljudi odvodjeni samo zbog "teheranskih" imena, itd.
Dok nas Reis, govori o necem o cemu nije ni svjesan sta je rekao, mozda kasnije otkrije o cemu se radi.
Nisu oni upravu, ali mi jesmo u pravu kritizirajuci njih a omalovazavajuci svoje :roll:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Cilj opravdava sredstva...a to je pobjeda :D ... :bih: .Pobijedili bi mi i u Zenici neki dan ali nismo znali sta da galamimo...:D...nismo dobro prouchili Madjarsku povijest :D .
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: De Bobi :D kako niste se sjetili Ugarske ? :D :D
Uzgred budi rečeno :D što dozvoliste Cipraninu da se kući vrati ?
Dopizdilo mi je više da budem fin i dobar a da me jebu ko sansku kozu ..........što se tiče navijanja bilo je u redu sve dok Izraelci nisu pomiješali činjenicu ko je domaćin a ko gost :D :D
Amiir

Post by Amiir »

Ma navijanje i nije bilo nesto, znalo je biti puno bolje, tim vise sto je ulaz bio slobodan, al nema veze bitno je da smo pobijedili. I sad idemo dalje.

A sa tekbiranjem se apsolutno slazem, dobro je sto smo pokazali tim cionistima gdje su dosli! :lol:

Izreal :evil: ,
FREE PALESTINA ! ! ! ISLAM FOR EVER !!

[/img]
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Bobi wrote:Cilj opravdava sredstva...a to je pobjeda :D ... :bih: .Pobijedili bi mi i u Zenici neki dan ali nismo znali sta da galamimo...:D...nismo dobro prouchili Madjarsku povijest :D .
E levati ZeMicki...

Dolje Vajkrem, Dolje Sataras, Dolje Baljaton, Dolje Ferencvarosh...
Gori Kajmak, Gori Lonac, Gori Modrac, Gori Celik od Zenica...
Legolas

Post by Legolas »

Degutantno je na takav način profanizirati svoju religiju. Spominjanje Boga u neartukuliranim urlanjima, bjesnilu, te masovnom ispoljavanju nakupljenih ličnih frustracija nije ništa drugo do svetogrđe. I sad svi smatrate da ste se svojim divljalukom dodvorili "presjedniku" sa nebesa, tj. podmitili ga sadizmom kolektivne mržnje. Ah ta religija halaše...
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Jarane .....de ponovi :D :D
valterbranisarajevo

Braco nemojte se paliti !

Na sportskim terenima se koriste navijacke pjesme. Navijanje za reprezentaciju ne smije se koristiti za nista osim za podrsku do pobjede.

Navijanje za vlastitu drzavu je: hajmo Bosno, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovino....

Na stranu Izrael, ali sta cemo sa nasim "cafirima" koji jucer dobro natopise dres da ih pobijede: Neno Markovic, Makso Ostojic, Kojadinovic, Vasiljevic, Domerkant...

I na kraju posto je ovo podforum Sarajevo, hajde da vec jednom definisemo:

citat (dobro je sto smo pokazali tim cionistima gdje su dosli!)

Gdje su to oni dosli, pa da i mi polako pakujemo kofere. :(
pirmin

Post by pirmin »

valterbranisarajevo wrote: Na sportskim terenima se koriste navijacke pjesme. Navijanje za reprezentaciju ne smije se koristiti za nista osim za podrsku do pobjede.
Koja to institucija meni i ostalima moze naloziti sta i kako se navija?!
Osim Nazifa Glj. ni jedna. :D

Te stoga-ako mi se tegbira,ja cu da tegbiram. :)

Anarchy all over tribine u Skenderiji. :D
foucault

Post by foucault »

tekbiri su ok. ali ne znam sta je onoj cetvorici - petorici idiota trebala ruka podignuta u nacisticki pozdrav...
manijak1

Post by manijak1 »

Gdje su to oni dosli, pa da i mi polako pakujemo kofere
Došli su u BiH , a pojedinci iz Stručnog dijela te selekcije su se ponašali kao da igraju u :D Libanu ili Palestini :oops: tako dakle :D :D ......ako se šta treba pakovati ......onda je to njihovo nesportsko ponašanje :oops: brate :D :D kako nisi vidio da im je sve smetalo :D :D stoga .......svejedno mi je više šta će ko misliti :D :D i dopizdilo mi je dokazivati nekome ko mene ne poštuje da ja poštujem njega :D jel' sad jasno ?
P.S. Još je otvoren aerodrom a ako se sjetimo bliske neugodno tragične prošlosti ......preko noći se može zatvoriti :D :D .
I ko to vi ? :D :D
Čuj s cafirima :oops: to su naši jarane :D ljudi .......usput hebo Maksu :D a inače pitaj Sašu kako mu je "neprijatno" u Sarajevu :D :D .
nokia6170

Post by nokia6170 »

"tekbiri su ok. ali ne znam sta je onoj cetvorici - petorici idiota trebala ruka podignuta u nacisticki pozdrav..."

a zasto bi i tekbir bio OK? Utakmicu su igrale reprezentacija Bosne i Hercegovine, a ne muslimani samo...reprezentacija je odraz svih gradjana Bosne i Hercegovine, a ne samo Bosnjaka-muslimana.

Zasto Bosnjaci misle da imaju ekskluzivitet u navijanju za Bosnu i Hercegovinu?

Zasto su Bosnjaci toliko dvolicni da ce se uvijek pitati kako to da Srbi i Hrvati ne navijaju za Bosnu i Hercegovinu, a istovremeno kada ti isti odluce da navijaju, onda ce sebi dati za pravo da kazu kako u biti oni imaju manje pravo da navijaju za Bosnu od Bosnjaka muslimana.

Zasto se mijesa religija i sport?

U biti sinoc je vise doslo da navija protiv Izraela, nego za Bosnu i Hercegovinu.

Kakve veze mi imamo sa jebenom Palestinom, kada znamo da ih je sviju bolio qurac kada su se sranja desavala u Bosni tokom rata ovdje. Po cemu su mi oni to kvazi braca, kad ionako nas u Bosni ne smatraju pravim muslimanima...dok su ti isti muslimani, recimo iz Iraka, konkretno pomagali Milosevica sa naoruzanjem da ubija nas Bosnjake u Bosni.

Nisam uspio procitati napis na onom transparentu, jer sam navijao na istoku, ali neka mi neko objasni sta su radili one kacketlije sa nacistickim pozdravom podignute ruke???

Zar zbog par debila kretenskih koji nemaju ni 16 godina, mene treba neko da poistovjeti sa nacistima i njihovim djelima iz drugog svjetskog rata koja se ne razlikuju nimalo od djela cetnika iz ovog rata. U cemu se ta djeca sa podignutom rukom nacistickom mentalno razlikuju od cetnika?

Ja sam sinoc navijao iskljucivo i samo isklucivo za svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu, a ne protiv Izraela ili za Palestinu. Boje moje zemlje brane i muslimani i katolici i pravoslavci, cak i crnci. Svidjalo se to nekom ili ne, da igraju samo muslimani kosarkasi samo, ne bi mogli pobijediti ni Andoru.

Tekbir ostavite za dzamije, a sport u dvoranama prepustite svim Bosancima i Hercegovcima koji dolaze na utakmice zbog svoje reprezentacije, a ne zbog tudjih.
Last edited by nokia6170 on 10/09/2006 11:11, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

Utakmicu su igrale reprezentacija Bosne i Hercegovine i Izraela ili igrala je reprezentacija BiH , a ne muslimani samo...reprezentacija je odraz svih gradjana Bosne i Hercegovine, a ne samo Bosnjaka-muslimana.
:
Ja sam sinoc navijao iskljucivo i samo isklucivo za svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu, a ne protiv Izraela ili za Palestinu. Boje moje zemlje brane i muslimani i katolici i pravoslavci, cak i crnci. Svidjalo se to nekom ili ne, da igraju samo muslimani kosarkasi samo, ne bi mogli pobijediti ni Andoru.
Palestinu bi sigurno :oops: dok je već Liban malo zajeban :D .
Pape ......... :D :D đe si ?
mala-i

Post by mala-i »

Legolas wrote:Degutantno je na takav način profanizirati svoju religiju. Spominjanje Boga u neartukuliranim urlanjima, bjesnilu, te masovnom ispoljavanju nakupljenih ličnih frustracija nije ništa drugo do svetogrđe. I sad svi smatrate da ste se svojim divljalukom dodvorili "presjedniku" sa nebesa, tj. podmitili ga sadizmom kolektivne mržnje. Ah ta religija halaše...
svaka ti čast!!!
dripac

Post by dripac »

Shoshana wrote:
Jes' vala...Sto bi mi bili bolji od ostalih balkanskih govana :roll:
Tačno tako, ništa bolji, tvrda ili meka stolica, bitno je da se uklapamo u okruženje.
valterbranisarajevo

Hajde da vise ne dizemo tenzije.

Ukoliko je neko htio izraziti podrsku palestinskom narodu to je trebao uraditi onako kako se to radi. Organizujes protesni skup, prijavis ga po zakonu i to je to. Doci ce novinari i prenijet ce svima ono sto si zelio da porucis.

Medjutim, zloupotreba vrhunskog sportskog spektakla u politicki mitng je za mene neprihvatljivo, a i kontraproduktivno za drzavu kojoj ionako traze dlaku u jajetu da bi je konacno rascerecili.

Znaci svima prvo mora biti na umu dobrobit vlastitie drzave, a tek onda simpatije ili podrska politickim ciljevima drugih naroda i drzava.

Mislim da ovo nije neizvodivo.

A ovo za pakovanje kofera, naravno mala sala, zvivim ovdje vec dugo (otkada sam se rodio), pa cu vjerovatno i nastaviti. :lol:
Juve Fanatic

Post by Juve Fanatic »

Dodik reko da je Sarajevo Teheran.Pa sta da covjek za Banja Luku kaze,grad gdje su mrtvi cetnici i otom ne vrijedi ni govoriti.
bos

Post by bos »

Jos ce ispasti da je sinoc ono bio miting SDA stranke...

@valter

Poslije svega sto je ovaj grad prezivio najmanje sto mu treba su branioci tvog kalibra i nema vise "tolrantnog Sarajeva" i "raje" dok se masovne grobnice otkopavaju to da ti je jasno i zovi me nacionalistom fasistom kako god hoces ;)

btw

Sinoc na tekmi sa mnom je bio jedan Vanja i Dejo mahalac (mahalac mu je nadimak) i tekbirali su jace i glasnije od mene i svi znamo da to nema nikakve veze sa vjerom...ko nece da shvati ne mora ;)
cartman

Post by cartman »

Sinoc na tekmi sa mnom je bio jedan Vanja i Dejo mahalac (mahalac mu je nadimak) i tekbirali su jace i glasnije od mene i svi znamo da to nema nikakve veze sa vjerom...ko nece da shvati ne mora

A jesi li se zapitao sta bi svi vi rekli da dotichni nisu nista govorili ? Onda bi postali ustashe i chetnici
Post Reply