Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
-
Latte
#51 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Nije u zatvoru.Dobio 5 godina zabrane da prisustvuje sportskim okupljanjima
- insomnia78
#52 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Pa nisu mu odredili pritvorThorgerson wrote:Al ja ne kontam kaznili ga, a on se javlja iz Holandije?
Sta, kaznili ga i pustili ga...
Nista mi nije jasno.
Ma ja sumnjam u sve ovo. Covjek je sigurno samo narucivao kospice i slucajno digao ruku, a mosadovci ga odmah safatali...
Zamislite da kod nas ima kakvog zakonja...hahaha pola komentatora na sa portala klix bi lezalo u ćuzi.
- Matzan
#53 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
I kod nas će 'vako.
Od ponedeljka.
Ćim se Zdogovore.
Od ponedeljka.
Ćim se Zdogovore.
- insomnia78
#54 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Bice, dobio je godinu danaLatte wrote:Nije u zatvoru.Dobio 5 godina zabrane da prisustvuje sportskim okupljanjima
Nije zadrzan u pritvoru
- Thorgerson
-
Juliuscezar
#56 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Mozda mu je dedo bio SS handzar pa u njegovu cast ili u spomen u villefrenche de rourgueue. Druga opcija u cast Cezara dizao
-
TheMule
#57 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Nek Francuzi regulisu svoje idiote i naciste
- Secer_033
#58 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
'Greska' Mehinovica je sto na svaku tekmu donosi beretke, zastave sa grbom itd. Dusa mu je pokazati svoj stav bilo to na tekmi ili na kafi sa rajom. Zici za BHF. Naravno da je upadan i da ga prate cim udje u zemlju. Takvi su im najsladji. Ali fakat, gdje su dokazi? Zapadnjaci misle da su izmislili toplu vodu sa ovom brzom presudom ali su i sami skontali da taj sistem ne funkcionise. Sad svi ti nevini koji su lezali tuze drzavu.
-
Tipicoti
#59 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
A ovi nece u zatvor ???

- insomnia78
#60 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Oni nisu u Fr
Jbg, prijavite
Mail njemackoj policiji pa da vidimo
Jbg, prijavite
- Leons
#61 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
a naše nek puste na miruTheMule wrote:Nek Francuzi regulisu svoje idiote i naciste
- Thorgerson
#62 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Pa ne bi im nista ni u francuskoj, ili mislis da bi?insomnia78 wrote:Oni nisu u Fr
Jbg, prijavite
Ako bi, po kojoj osnovi?
Budimo realni, mladić je nevin dok se ne dokaze suprotno.
To sto mi ZNAMO sta je uradio, jebe se nekoga u njemackoj, francuskoj itd. Mora biti neka osnova, nesto...
A ko je nama kriv sto smo smotani i sto je mladic zavrsio na sudjenju kasno...i siguran sam da nece dozivjeti presudu, ako nista budala ce se ubiti ili ce ga ubiti prije presude...
- insomnia78
#63 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Prvi sa lijeve strane salutira nacistickim pozdravomThorgerson wrote:Pa ne bi im nista ni u francuskoj, ili mislis da bi?insomnia78 wrote:Oni nisu u Fr
Jbg, prijavite
Ako bi, po kojoj osnovi?
Budimo realni, mladić je nevin dok se ne dokaze suprotno.
To sto mi ZNAMO sta je uradio, jebe se nekoga u njemackoj, francuskoj itd. Mora biti neka osnova, nesto...
A ko je nama kriv sto smo smotani i sto je mladic zavrsio na sudjenju kasno...i siguran sam da nece dozivjeti presudu, ako nista budala ce se ubiti ili ce ga ubiti prije presude...
- Point.
#64 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Odmah pljuvanje po covjeku a nigdje dokaza. Al najbolje se se Bosnjo zgrazavati svojeg da ugodi zapadnoevropskom supku. Ponavljam, gdje su dokazi? Citava dvorana pod kamerama.
- insomnia78
#65 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Taj covjek na sudjenju nije negirao djelo nego je iznio neke sasvim bezvezne razloge zbog kojih je to uradio
Ili mislis da novinari koji su pokrivali sudjenje izmisljaju
Ili mislis da novinari koji su pokrivali sudjenje izmisljaju
- Thorgerson
#66 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Pa stani ima presuda jbmu...Point. wrote:Odmah pljuvanje po covjeku a nigdje dokaza. Al najbolje se se Bosnjo zgrazavati svojeg da ugodi zapadnoevropskom supku. Ponavljam, gdje su dokazi? Citava dvorana pod kamerama.
Ili cemo sudu vjerovati samo kada nama odgovara?
Znaci ako je bosnjo ja ga moram branit sta god da radi. Pa necu. Gazenje zastave izraela mi je nebulozno isto tako. Samo smo dobili po usima, sreca pa nismo vecu kaznu popusili...
- Ajatolah_
#67 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Ma šta će drugo biti nego se ovi urotili da napakoste i smjeste nekom Bošnji, nemaju pametnijeg posla.Point. wrote:Odmah pljuvanje po covjeku a nigdje dokaza. Al najbolje se se Bosnjo zgrazavati svojeg da ugodi zapadnoevropskom supku. Ponavljam, gdje su dokazi? Citava dvorana pod kamerama.
Ili ovo za dokaze, mislim šta očekuješ, da njihov sud razdijeli dokazni materijal domaćim medijima ili šta?
Što se tiče nekakvih šupaka, jedino u ovom slučaju gdje se to može za nekog reći je ovo smeće od čovjeka, koji svjesno slavi režim kriv za smrt 11 miliona nevinih ljudi,... malo li je i godinu dana.
- Point.
#68 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Pa rece osudjeni frajer da mu nisu nikalve dokaze u vidu videosnimka prikazali, sto je potvrdio i njegov advokat. Mislis da izmislja?Thorgerson wrote:Pa stani ima presuda jbmu...Point. wrote:Odmah pljuvanje po covjeku a nigdje dokaza. Al najbolje se se Bosnjo zgrazavati svojeg da ugodi zapadnoevropskom supku. Ponavljam, gdje su dokazi? Citava dvorana pod kamerama.
Ili cemo sudu vjerovati samo kada nama odgovara?
Znaci ako je bosnjo ja ga moram branit sta god da radi. Pa necu. Gazenje zastave izraela mi je nebulozno isto tako. Samo smo dobili po usima, sreca pa nismo vecu kaznu popusili...
- Thorgerson
#69 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Pa iskreno vise vjerujem sudu, nego ovom liku, navijacu.Point. wrote: Pa rece osudjeni frajer da mu nisu nikalve dokaze u vidu videosnimka prikazali, sto je potvrdio i njegov advokat. Mislis da izmislja?
Ok, evo koja je tvoja verzija price?
Neka urota i zavjera cifutska protiv naseg navijaca? Ne kontam...iz cista mira ga safatali i osudili
- insomnia78
#70 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Pa i onaj sto ubi onog decka na zeljinom stadionu kaze da je nevin, i advokat mu
- It_is_a_Leclerc
#71 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Čestitam velikoj francuskoj državi na pravilnom i poštenom kažnjavanju ovog odvratnog čina jednog prezrenog Bošnje koji je pokušao na košarkaškom festivalu evropskih naroda demonstrirati ideologiju odgovornu za najstravičnije zločine u historiji čovječanstva.
Mene samo zanima šta treba imati u glavi da čovjek, koji živi u Holandiji, imao porodicu, posao, situiran je i stabilan, da se jednog dana, znajući koliko oštro se svugdje u Evropi nacizam sankcionira, odluči na ovakav potez. Nadam se da će zbog ovog biti kažnjen, da će mu oduzeti posao i protjerati ga nazad.
Mene samo zanima šta treba imati u glavi da čovjek, koji živi u Holandiji, imao porodicu, posao, situiran je i stabilan, da se jednog dana, znajući koliko oštro se svugdje u Evropi nacizam sankcionira, odluči na ovakav potez. Nadam se da će zbog ovog biti kažnjen, da će mu oduzeti posao i protjerati ga nazad.
- Point.
#72 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Istina je uvijek negdje u sredini. Ja samo kazem kako su ga mogli osuditi bez ikakvog dokaza, kazu da nemaju video dokaza, znaci zanima me na osnovu cega su ga osudili? Vidio neki cuvar u dvorani? Iz njegove price, vidjeli su celavog tetoviranog tipa da je hajlao a ovaj nema tetovaza. Zar je nemoguce da su pritvorili pogresnog tipa?Thorgerson wrote:Pa iskreno vise vjerujem sudu, nego ovom liku, navijacu.Point. wrote: Pa rece osudjeni frajer da mu nisu nikalve dokaze u vidu videosnimka prikazali, sto je potvrdio i njegov advokat. Mislis da izmislja?
Neka urota i zavjera cifutska protiv naseg navijaca? Ne kontam...iz cista mira ga safatali i osudili
- insomnia78
#73 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Jesi ti svjestan da je on na sudu pric'o sasvim drugu pricu?Point. wrote:Istina je uvijek negdje u sredini. Ja samo kazem kako su ga mogli osuditi bez ikakvog dokaza, kazu da nemaju video dokaza, znaci zanima me na osnovu cega su ga osudili? Vidio neki cuvar u dvorani? Iz njegove price, vidjeli su celavog tetoviranog tipa da je hajlao a ovaj nema tetovaza. Zar je nemoguce da su pritvorili pogresnog tipa?Thorgerson wrote:Pa iskreno vise vjerujem sudu, nego ovom liku, navijacu.Point. wrote: Pa rece osudjeni frajer da mu nisu nikalve dokaze u vidu videosnimka prikazali, sto je potvrdio i njegov advokat. Mislis da izmislja?
- shake69
#74 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Tako je govorio Vladimir Srebrov!It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam velikoj francuskoj državi na pravilnom i poštenom kažnjavanju ovog odvratnog čina jednog prezrenog Bošnje koji je pokušao na košarkaškom festivalu evropskih naroda demonstrirati ideologiju odgovornu za najstravičnije zločine u historiji čovječanstva.
Mislim da je istina po obicaju negdje izmedju, malo su optuzba i presuda nategnuti kao i prica tog nesretnika, kako i bude u poectku. Smanjit ce se kazna ili preinaciti u samo zabranu posjete Francuskoj i to bi bilo to. Valjda se dozove pameti.
Niko ne shvata da , ne daj Boze ukoliko sud dokaze s videom optuzbe, kakvu bismo stigmu dobili kao navijaci!= Meni ne zanima taj praznoglavac vec posljedice toga po navijace BiH vec u oktobru.
Last edited by shake69 on 10/09/2015 15:04, edited 1 time in total.
- Point.
#75 Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava
Ja nisam porota da znam sta je pricao na sudu.insomnia78 wrote: Jesi ti svjestan da je on na sudu pric'o sasvim drugu pricu?