Za razliku od vas MI volimo svoj klub, MI bodrimo svoj klub, i MI smo uvijek uz svoj klub bilo da je u vrhu ili (nedaj Boze) na dnu !!! E u tome je razlika izmedju NAS i vas, jestel me razumjeli ?! A ne ko vi, maloprije me djavo natjera nesto na vas forum, pa kad sam otiso i vidio komentare smucilo mi se, pa zar se onako volite... ?! Ovo su samo neki od komentara... BRUKA !!!
igracki slabo a navijacki to necu da spominjem a pogotovo ne onaj belaj na sjeveru,zna li iko sta se ono desilo.jao,jao
Pa što ubiše ono dijete na sjeveru?
Džine i par likova otišli da nalože one što su sjedili da navijaju,,,kao prvo ne kontam fakat nije 20 ljudi navijalo kakve koristi ako bi bilo 25 ,,,i naravno uvijek se nađe neki mangup koji će sve zajeb....neko opalio džineta ovaj pade, nakon toga par likova je tako utabalo nekog momka,,neznam al ono da se desi među nama,,,ma tuga brate koji k...c da objašnjavam.
Navijanje,,pa dobro ne treba nikom zamjeriti valja štedit glas za seku aleksić , istoku svaka čast za bakljadu
Ne kontam kako ovi momci što još uvijek idu na sjever ne vide da je isti smiješan. Tužno je bilo danas vidjeti sjevernu tribinu. Kao nekad na utakmicama protiv Žepča.
Svi oni koji i dalje idu na ovakav sjever su retardi najveci.
Idite neka vas biju,neka vam uzimaju pare to ste i zasluzili..
I zamolio bi da se ne pisu nikakvi detalji o desavanjima poslije utakmice.
Trebaju oni vise batina dobivati i ovo im je poruka da se ne trebaju zazati sa momcima s zapada i svaka cast momku koji je udaro papeta tom momku treba podici spomenik na kosevu
no comment
sad sam došao sa utakmice jednostavno sam razočaran igrom a i našim navijanjem...samo je pitanje do kad će biti ovako...
Jos jedan derbi je za nama...sta reci,i nije bio tako los,nedostajalo je jedino golova...a sto se tice karata,SRAMOTA!!!!!!
Evo ja cu dati na uvid karte za sjever na sugavici,od prosle sezone,koje su kostale 10km!! Pa ima li to smisla? Nije problem ni da su karte na Kosevu za Istok kostale 10km,ali je trebalo i jug staviti 10km..pa ko voli nek izvoli....i inace je problem ta cijena karata na nasim utakmicama..gdje god gostujemo cijene su paprene....u lukavici 7km,u travniku,i da nenabrajam....nije ni cudo da u zenici dodje onoliki broj navijaca,kada se zna da su karte za njihove vatrene navijace 2km!!!!! zaso i nase karte za SJEVER nebi kostale 2km? mislim da bi bilo puno vise HORDASA na sjeveru...istok je 5km i to je ok...ali za momke koji se skoluju ili nerade nigdje mislim da je realna cijena 2km. mada,da se ja pitam,stavio bih karte za sjever da kostaju 1km,mislim da je to dovoljno da se pokrije cijena stampanja karte...ako vec kazu da smo im mi 12-i igrac,pa dajte da nas bude u sto vecem broju....zasto se nepodijeli npr.50-ak karti u nekoj skoli za domacu tekmu? na taj nacin bi "kupili" navijace za ubuduce....ima jos takvih stvari koje bi mogle dovesti vise navijaca na sjever,ali ovo nije topic za te stvari,pobjego sam od teme skroz,ali me je iritirala danasnja cijena karti za jug i istok!!!!
Ja mislim da bi se svaka priča o sjeveru trebala početi ignorisati, u najmanju ruku. Smatram da za sve one koji do sada nisu skontali o čemu je riječ, zaista nema nade.
Sto se tice desavanja oko sjevera, samo se nadam da je i ono malo jada sto je ostalo skontalo u cemu je fazon.
Tvoje prosvjetljenje bi predstavljalo mukotrpan i uzaludan posao. Za pocetak pocni dolaziti na ostale prvenstvene utakmice pored derbija, mozda se samo-prosvjetlis
Izvini za ironiju, ali fakat ako ti do sada nije jasno zasto ti je onako odgovorio onda ....
Stvarno ne mislim da je problem u cijeni karata, danas su koštale 3 KM što je pravo malo. Dvije marke je premalo i sramotno, pa nismo mi Robijaši da ulazimo na 2 KM! Problem je do nas, što nismo jedinstveni, i što sebi dopuštamo da na vlastitom stadionu Manijaci budu glasniji. To je naša greška
Ode sve u pm, ovako ce i biti sve dok se ne rijesimo agenture...Jaka navijacka skupina je cudo, ona moze biti i igrac i trener i peto deseto...Halo ba idite vise kako vas nije stid allaha dragog?
Kamo srece da je problem samo u cijeni karata....
al stvarno ne mogu da vjerujem...boze sacuvaj...da se djeci daju karte za sjever pa da strahuju komplet utakmicu hocel dobit batine...il da gledaju onaj JAD i CEMER...i karte da budu 1????..kakvi hordasi...ono se desava bas zbog tri marke....ja bi stavio 10 il 15 sjever pa bi dolazili bas oni koji vole sarajevo...pa ono je smijesno...zalosno treba zatvorit tribinu citavu....ono je slika i prilika sjevera koji je otjerao 10-tak hiljada navijaca sa utakmica...ccc......da bog sacuva....hare
stidim se kakva smo navijacka grupa postali,dno dna.
ne vidim izlaz niti sam optimista,ljudi koji su nas srozali nece zadugo otici a nema ih ko otjerati.
bojim se da nam nema druge nego sjediti i cekati neke bolje dane.
meni je ovo sjeb totalni
TUGA JE GOLEMA .......sjever presmijesan,,,zapad(premalo raje da bi se uopste pricalo ,nisu ni navijali)
svaka cast svima
ja sam razocaran po hiljaditi put svim sto sam danas vidio ,mislim da je krajnje vrijeme da se nesto radi po pitanju svega.
Ono sto se desilo na sjeveru sram,stid ,bruka,ma fuj fuj nemam rijeci djeca ono gledaju i da dodju na utakmicu ,ko ce gledati SARAJEVO kad nas ne bude
ne moze 10 ljudi da unistava ono sto se gradi citav zivot ..........
Nemam snage i ne znam odakle krenuti opisati onaj cjelokupni jad i čemer kojem sam danas prisustvovao.
svi vi koji idete na sjever i pjevate ono sto vam oni jadovi kazu, isti oni jadovi koji udaraju vasu bracu po bordo boji samo zato jer ne zele da budu dio njihovog placenickog sunda, a vjerovatno nemaju koju marku vise da ne budu na toj tribini, svaka vam cast i jebem vam sve jadno. zapad je davno otvorio oci, za njin nedugo i istok, samo ne znam sta vi sa sjevera cekate? radije nemoj ici na utakmicu i navijati za njim(a) nego da budes dio onog ne sivila, nego crnila!
agenti, jebem vam sve jadno
Ode sve u pičku materinu
mislim da sjever vise niko nece ici niti treba da ide onaj retardirani vodja ako se tako moze nazvati je za neke kazneno popravne ustanove napada djecu skupla navijace 5 minuta prije utakmice i ko nece navijat dobije batine. pjeva jednu pjesmu zadnji 10 godina sta hoce vise i onda ispred istocne tribine stoji ko pizda zadnja. onakvim treba zabranit da ulaze na stadion a kamo da nesto navijaju.
Nadajmo se da će se to što prije desiti, a do tad, valja saburiti i čekati.....što se tiče sjevera, bio sam gore(samo zbog nekih iluzija, lažne nade da će se i to smiriti i popraviti,ali sada mi se sve zgadilo) ali ono je dno-dna, onako druge tjerati da navijaju i izigravati bolesnog majmuna, pa dobio je odmah kaznu za to od Boga Dragog, razvalio se, i zaradio je....ali najveća tuga je što su to vidjela onolika djeca i mladji koji su eto došli da podrže iskreno-svim srcem svoj klub neznajući i ne sluteći šta se to dešava i koja je situacija trenutno, eto, sjedio sam sa strane, gledajući tu jad i bijedu, došlo mi da se odmah pokupim i tek onda vratim kada se grmalji i nasilnici koji se nazivaju "vodjama" pokupe i nestanu sa scene, a bojim se da će to još dugo potrajati, Boga molim da griješim
tuga,jad,čemer............
Napisao sam prije, džine i par likova krenuli naložiti one koji se sjedili da navijaju,,naravno neki odmah htjeli to rješiti šakama,i taj momak što su ga utabali opalio džineta,ovaj pade ko kruška..,i 5-6 likova uhvatili tog lika bacili ga koju stepenicu niže i gazili ko da je,,,neznam..ono nije trebalo..