Navijačke skupine........

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nikad_izvini

#1 Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

:-D

Raspisuje se oglas/Njanjanjevo FC/:

1. NAVIJAČI -barem 100 izvršilaca

Uslovi: redovan dolazak na svaku ČETVRTU domaću uakmicu.Poznavanje rada na računaru i promovisanje skupine preko neta.Poznavanje barem jednog stranog jezika zbog djelovanja u inostranstvu(BiH je premala,očito),učenje neistomišljenika Šaka-Zuku-Koljeno plesu.

Pozeljne sposobnosti(nisu neohodne): navijanje BAREM 10 minuta u toku utakmice(ne odjednom,šteti glasnim žilama),vjernost klubu.

šifra. Šta MAI

Konkurs otvoren do 2215 godine

Otvaram novu temu sa malom šalom :D Nije fudbal a vezno je za njega.Da ne ne ponavlja konstantno zatvaranje i spamanje tema navijačkim prepucavanjima,bolje je ovako.Ili nije?! :D :-D
LSD

#2 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

nikad_izvini wrote::-D

Raspisuje se oglas/Njanjanjevo FC/:

1. NAVIJAČI -barem 100 izvršilaca

Uslovi: redovan dolazak na svaku ČETVRTU domaću uakmicu.Poznavanje rada na računaru i promovisanje skupine preko neta.Poznavanje barem jednog stranog jezika zbog djelovanja u inostranstvu(BiH je premala,očito),učenje neistomišljenika Šaka-Zuku-Koljeno plesu.

Pozeljne sposobnosti(nisu neohodne): navijanje BAREM 10 minuta u toku utakmice(ne odjednom,šteti glasnim žilama),vjernost klubu.

šifra. Šta MAI

Konkurs otvoren do 2215 godine

Otvaram novu temu sa malom šalom :D Nije fudbal a vezno je za njega.Da ne ne ponavlja konstantno zatvaranje i spamanje tema navijačkim prepucavanjima,bolje je ovako.Ili nije?! :D :-D
:lol: :lol: šifra:Šta MAI :lol: :lol: :mrgreen:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#3 Re: Navijačke skupine........

Post by since1921 »

nemoj da vam Mai slupa taj internet :-D
Mobile_Disco

#4 Re: Navijačke skupine........

Post by Mobile_Disco »

Bezze ismijavate komsije.. kad i sami znate da i u vasoj navijackoj skupinom ima klosara.. kao sto u svakoj navijackog skupini toga ima.. i agenture naravno.. kod nekog je to manje.. kod nekog vise.. ali kod sve i jedne grupe postoji.. neki kriju a neki se bore protiv toga.. tako da omalovazavati raju koja hoce nesto da napravi i da vrati ugled HZ nije okey..

Svaka Cast HZ Zapad!!! Samo napred bez odustajanja!!! :thumbup:
savrseni krug

#5 Re: Navijačke skupine........

Post by savrseni krug »

Mobile_Disco wrote:Bezze ismijavate komsije.. kad i sami znate da i u vasoj navijackoj skupinom ima klosara.. kao sto u svakoj navijackog skupini toga ima.. i agenture naravno.. kod nekog je to manje.. kod nekog vise.. ali kod sve i jedne grupe postoji.. neki kriju a neki se bore protiv toga.. tako da omalovazavati raju koja hoce nesto da napravi i da vrati ugled HZ nije okey..

ma pusti ih bolan nek se ujedaju
bar ne pricaju o sudjenju na tekmi celik-siroki :D :D
hali gali halid

#6 Re: Navijačke skupine........

Post by hali gali halid »

Mobile_Disco wrote:Bezze ismijavate komsije.. kad i sami znate da i u vasoj navijackoj skupinom ima klosara.. kao sto u svakoj navijackog skupini toga ima.. i agenture naravno.. kod nekog je to manje.. kod nekog vise.. ali kod sve i jedne grupe postoji.. neki kriju a neki se bore protiv toga.. tako da omalovazavati raju koja hoce nesto da napravi i da vrati ugled HZ nije okey..

svaka ti cas na postu, mi se makar borimo, dok strumfovi sute i trpe...
nikad_izvini

#7 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

hali gali halid wrote:

svaka ti cas na postu, mi se makar borimo, dok strumfovi sute i trpe...
Šuti i trpi.Patnici moji :roll: Vjeruj mi da je na Jugu većina problema riješena i to na vrlo prost način."Diži ruke" recimo,nervira ljude i to se više ne radi(uglavnom).Pjevaju se pjesme koje odgovaraju raji(osim onih medvjedića :x ).Nema fajde od tuče,jer šta recimo nama mogu,ima nas tridesetak i nismo djeca ;-) a ima takvih skupina,manjih i većih više manje ravnomjerno raspoređenih po Jugu i to je najbolje rješenje ;-)
tazmania

#8 Re: Navijačke skupine........

Post by tazmania »

Za razliku od vas MI volimo svoj klub, MI bodrimo svoj klub, i MI smo uvijek uz svoj klub bilo da je u vrhu ili (nedaj Boze) na dnu !!! E u tome je razlika izmedju NAS i vas, jestel me razumjeli ?! A ne ko vi, maloprije me djavo natjera nesto na vas forum, pa kad sam otiso i vidio komentare smucilo mi se, pa zar se onako volite... ?! Ovo su samo neki od komentara... BRUKA !!!
igracki slabo a navijacki to necu da spominjem a pogotovo ne onaj belaj na sjeveru,zna li iko sta se ono desilo.jao,jao

Pa što ubiše ono dijete na sjeveru?

Džine i par likova otišli da nalože one što su sjedili da navijaju,,,kao prvo ne kontam fakat nije 20 ljudi navijalo kakve koristi ako bi bilo 25 ,,,i naravno uvijek se nađe neki mangup koji će sve zajeb....neko opalio džineta ovaj pade, nakon toga par likova je tako utabalo nekog momka,,neznam al ono da se desi među nama,,,ma tuga brate koji k...c da objašnjavam.
Navijanje,,pa dobro ne treba nikom zamjeriti valja štedit glas za seku aleksić , istoku svaka čast za bakljadu

Ne kontam kako ovi momci što još uvijek idu na sjever ne vide da je isti smiješan. Tužno je bilo danas vidjeti sjevernu tribinu. Kao nekad na utakmicama protiv Žepča.

Svi oni koji i dalje idu na ovakav sjever su retardi najveci.

Idite neka vas biju,neka vam uzimaju pare to ste i zasluzili..

I zamolio bi da se ne pisu nikakvi detalji o desavanjima poslije utakmice.

Trebaju oni vise batina dobivati i ovo im je poruka da se ne trebaju zazati sa momcima s zapada i svaka cast momku koji je udaro papeta tom momku treba podici spomenik na kosevu

no comment

sad sam došao sa utakmice jednostavno sam razočaran igrom a i našim navijanjem...samo je pitanje do kad će biti ovako...

Jos jedan derbi je za nama...sta reci,i nije bio tako los,nedostajalo je jedino golova...a sto se tice karata,SRAMOTA!!!!!!
Evo ja cu dati na uvid karte za sjever na sugavici,od prosle sezone,koje su kostale 10km!! Pa ima li to smisla? Nije problem ni da su karte na Kosevu za Istok kostale 10km,ali je trebalo i jug staviti 10km..pa ko voli nek izvoli....i inace je problem ta cijena karata na nasim utakmicama..gdje god gostujemo cijene su paprene....u lukavici 7km,u travniku,i da nenabrajam....nije ni cudo da u zenici dodje onoliki broj navijaca,kada se zna da su karte za njihove vatrene navijace 2km!!!!! zaso i nase karte za SJEVER nebi kostale 2km? mislim da bi bilo puno vise HORDASA na sjeveru...istok je 5km i to je ok...ali za momke koji se skoluju ili nerade nigdje mislim da je realna cijena 2km. mada,da se ja pitam,stavio bih karte za sjever da kostaju 1km,mislim da je to dovoljno da se pokrije cijena stampanja karte...ako vec kazu da smo im mi 12-i igrac,pa dajte da nas bude u sto vecem broju....zasto se nepodijeli npr.50-ak karti u nekoj skoli za domacu tekmu? na taj nacin bi "kupili" navijace za ubuduce....ima jos takvih stvari koje bi mogle dovesti vise navijaca na sjever,ali ovo nije topic za te stvari,pobjego sam od teme skroz,ali me je iritirala danasnja cijena karti za jug i istok!!!!

Ja mislim da bi se svaka priča o sjeveru trebala početi ignorisati, u najmanju ruku. Smatram da za sve one koji do sada nisu skontali o čemu je riječ, zaista nema nade.

Sto se tice desavanja oko sjevera, samo se nadam da je i ono malo jada sto je ostalo skontalo u cemu je fazon.

Tvoje prosvjetljenje bi predstavljalo mukotrpan i uzaludan posao. Za pocetak pocni dolaziti na ostale prvenstvene utakmice pored derbija, mozda se samo-prosvjetlis

Izvini za ironiju, ali fakat ako ti do sada nije jasno zasto ti je onako odgovorio onda ....

Stvarno ne mislim da je problem u cijeni karata, danas su koštale 3 KM što je pravo malo. Dvije marke je premalo i sramotno, pa nismo mi Robijaši da ulazimo na 2 KM! Problem je do nas, što nismo jedinstveni, i što sebi dopuštamo da na vlastitom stadionu Manijaci budu glasniji. To je naša greška

Ode sve u pm, ovako ce i biti sve dok se ne rijesimo agenture...Jaka navijacka skupina je cudo, ona moze biti i igrac i trener i peto deseto...Halo ba idite vise kako vas nije stid allaha dragog?

Kamo srece da je problem samo u cijeni karata....

al stvarno ne mogu da vjerujem...boze sacuvaj...da se djeci daju karte za sjever pa da strahuju komplet utakmicu hocel dobit batine...il da gledaju onaj JAD i CEMER...i karte da budu 1????..kakvi hordasi...ono se desava bas zbog tri marke....ja bi stavio 10 il 15 sjever pa bi dolazili bas oni koji vole sarajevo...pa ono je smijesno...zalosno treba zatvorit tribinu citavu....ono je slika i prilika sjevera koji je otjerao 10-tak hiljada navijaca sa utakmica...ccc......da bog sacuva....hare

stidim se kakva smo navijacka grupa postali,dno dna.
ne vidim izlaz niti sam optimista,ljudi koji su nas srozali nece zadugo otici a nema ih ko otjerati.
bojim se da nam nema druge nego sjediti i cekati neke bolje dane.
meni je ovo sjeb totalni

TUGA JE GOLEMA .......sjever presmijesan,,,zapad(premalo raje da bi se uopste pricalo ,nisu ni navijali)

svaka cast svima
ja sam razocaran po hiljaditi put svim sto sam danas vidio ,mislim da je krajnje vrijeme da se nesto radi po pitanju svega.
Ono sto se desilo na sjeveru sram,stid ,bruka,ma fuj fuj nemam rijeci djeca ono gledaju i da dodju na utakmicu ,ko ce gledati SARAJEVO kad nas ne bude
ne moze 10 ljudi da unistava ono sto se gradi citav zivot ..........

Nemam snage i ne znam odakle krenuti opisati onaj cjelokupni jad i čemer kojem sam danas prisustvovao.

svi vi koji idete na sjever i pjevate ono sto vam oni jadovi kazu, isti oni jadovi koji udaraju vasu bracu po bordo boji samo zato jer ne zele da budu dio njihovog placenickog sunda, a vjerovatno nemaju koju marku vise da ne budu na toj tribini, svaka vam cast i jebem vam sve jadno. zapad je davno otvorio oci, za njin nedugo i istok, samo ne znam sta vi sa sjevera cekate? radije nemoj ici na utakmicu i navijati za njim(a) nego da budes dio onog ne sivila, nego crnila!

agenti, jebem vam sve jadno

Ode sve u pičku materinu

mislim da sjever vise niko nece ici niti treba da ide onaj retardirani vodja ako se tako moze nazvati je za neke kazneno popravne ustanove napada djecu skupla navijace 5 minuta prije utakmice i ko nece navijat dobije batine. pjeva jednu pjesmu zadnji 10 godina sta hoce vise i onda ispred istocne tribine stoji ko pizda zadnja. onakvim treba zabranit da ulaze na stadion a kamo da nesto navijaju.

Nadajmo se da će se to što prije desiti, a do tad, valja saburiti i čekati.....što se tiče sjevera, bio sam gore(samo zbog nekih iluzija, lažne nade da će se i to smiriti i popraviti,ali sada mi se sve zgadilo) ali ono je dno-dna, onako druge tjerati da navijaju i izigravati bolesnog majmuna, pa dobio je odmah kaznu za to od Boga Dragog, razvalio se, i zaradio je....ali najveća tuga je što su to vidjela onolika djeca i mladji koji su eto došli da podrže iskreno-svim srcem svoj klub neznajući i ne sluteći šta se to dešava i koja je situacija trenutno, eto, sjedio sam sa strane, gledajući tu jad i bijedu, došlo mi da se odmah pokupim i tek onda vratim kada se grmalji i nasilnici koji se nazivaju "vodjama" pokupe i nestanu sa scene, a bojim se da će to još dugo potrajati, Boga molim da griješim

tuga,jad,čemer............

Napisao sam prije, džine i par likova krenuli naložiti one koji se sjedili da navijaju,,naravno neki odmah htjeli to rješiti šakama,i taj momak što su ga utabali opalio džineta,ovaj pade ko kruška..,i 5-6 likova uhvatili tog lika bacili ga koju stepenicu niže i gazili ko da je,,,neznam..ono nije trebalo..

...i jos nesto, zapamtite jedno:

ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI, ZA ŽELJU SE ŽIVI !!!!!
PITARKA_SA

#9 Re: Navijačke skupine........

Post by PITARKA_SA »

zalosni ste.
to sto se desava s nasim navijacima znaju vise i ptice na grani
samo tup covijek moze likovat zbog toga.
a usput recno da ste vi imali(osim rahmetli dzilde)jacu ekipu prije rata(a ne javu i ostale luzere)vjerujem da bi vas slicna stvar zadesila.
prema tome... :zzzz:
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec?
vjerujem da nije.
LSD

#10 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

Svi oni koji i dalje idu na ovakav sjever su retardi najveci.

Idite neka vas biju,neka vam uzimaju pare to ste i zasluzili..

I zamolio bi da se ne pisu nikakvi detalji o desavanjima poslije utakmice.
Jao pare im uzimaju :( ...garant im Pitici i cigle prodavaju...e sudbino prokleta :mrgreen:
hali gali halid

#11 Re: Navijačke skupine........

pa strumfovi vi "visite" po forumima HZ koliko vidim...
nikad_izvini

#12 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

PITARKA_SA wrote:zalosni ste.
a usput recno da ste vi imali(osim rahmetli dzilde)jacu ekipu prije rata(a ne javu i ostale luzere)vjerujem da bi vas slicna stvar zadesila.
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec? ;-)
vjerujem da nije.
O čemu ti pričaš? O par dječaka koji se biju :roll: To je smiješno ;-) Pitaj malo šta se desilo poslije utakmice u onaj kafani kod stadiona između HZ.Kako je neko fasovao stolicu ;-) I šta je bilo na utakmici,razlog tuče,"hajde brate navijaj","nisam ti ja brat" i prebiše čovjeka ;-)
To je jadno i bijedno.
Ja likujem zbog takvih kao što si ti,onog što takari štrumfove pa se sad ne javlja i sličnih.SFU,poklopite se ušima,donji ste trenutno,kad se malo vratite,kad Zapad dobije bitku a dobiće je i treba da dobije,da se ogledamo na tribinama.A što se tuča tiče,barem toga nije bilo previše po Sarajevu,ozbiljnijih,a to što se dječica biju,to je smiješno.Svi smo mi zajebani i naoružani ;-) Ne budali bezveze,ne zaluđuj se,ispadaš smiješna ;-)
The 51st State

#13 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

nikad_izvini wrote:
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec? ;-)
vjerujem da nije.
O čemu ti pričaš? O par dječaka koji se biju :roll: To je smiješno ;-) Pitaj malo šta se desilo poslije utakmice u onaj kafani kod stadiona između HZ.Kako je neko fasovao stolicu ;-) I šta je bilo na utakmici,razlog tuče,"hajde brate navijaj","nisam ti ja brat" i prebiše čovjeka ;-)
To je jadno i bijedno.
Ja likujem zbog takvih kao što si ti,onog što takari štrumfove pa se sad ne javlja i sličnih.SFU,poklopite se ušima,donji ste trenutno,kad se malo vratite,kad Zapad dobije bitku a dobiće je i treba da dobije,da se ogledamo na tribinama.A što se tuča tiče,barem toga nije bilo previše po Sarajevu,ozbiljnijih,a to što se dječica biju,to je smiješno.Svi smo mi zajebani i naoružani ;-) Ne budali bezveze,ne zaluđuj se,ispadaš smiješna ;-)
Ti ispadas smijesan prepricavas ovdje dogadjaje o kojima si samo sluso.....
nikad_izvini

#14 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

The 51st State wrote:
nikad_izvini wrote:
vjerujem da nije.
To je jadno i bijedno.
Ti ispadas smijesan prepricavas ovdje dogadjaje o kojima si samo sluso.....
Al je tačno ;-) Nisu mi to balvci pričali.Pa pročitaj šta je većina "tvojih" pisala na forumu o "tuči".Više ja znam od njih garant.
Da se razumijemo,moram malo krv da pijem,napisao sam razloge zašto.AKo si uz klub,budi tu,nemoj da bježiš.I brate priznaj,nemoj lagati.Nema potrebe.Ja sam navijao za Želju dok je gubio od Zmaja 9:1(nije 12:1 kao što nekli pišu) i išao na Koševo kad nas je 500-ak bilo,kad nas je Sloboda glat dobijala,i kad smo igrali kvalifikacije da igramo u prvoj ligi i dobili Rudara iz Breze 3:2 na jedvite jade.Al nisam nikoga ubjeđivao da je Željo sila i da smo navijačka sila,kad nije i nismo bili,samo da volim taj klub i to sam i dokazivao ;-) Ovi samo ubjeđuju,ne dokazuju.Zato im se i smijem :-D i smijaću se ;-) Pošteno od mene :wink:
Fordas

#15 Re: Navijačke skupine........

Post by Fordas »

Navijacke skupine, sta je to??? Ovdje se vidim prica samo o Hz i onome sto je ostalo od njih.
Horde su od svog osnivanja isle samo prema gore i bile su sinonim za masovnu i dobro organiziranu navijacku grupu, htjeo to pokretac teme priznati ili ne. Pad je jednostavno morao doci i mislim da se on poceo dogadjati 2002/03. Od tada horde stagniraju par godina, sa povremenim bljeskovima tipa gostovanja u 2004. godini, derbi i finalne utakmice Kupa 2005., utakmice protiv Rapida, par utakmica oko titule koje je vodlia ekipa sa zapada, Genk, Dinamo i manje-vise to je to. Problemi su dosli do vrhunca i kako sada stvari stoje mogli bi se ubrzo rijesiti. A kad se rijese naravno da ce Horde Zla opet ce biti na samom vrhu. Nego strumfici bolje razmisljajte kako da ovo vrijeme sto bolje iskoristite, jer kad se Hz vrate opet vas nigdje nece biti :D
Fordas

#16 Re: Navijačke skupine........

Post by Fordas »

nikad_izvini wrote: Da se razumijemo,moram malo krv da pijem,napisao sam razloge zašto.AKo si uz klub,budi tu,nemoj da bježiš.I brate priznaj,nemoj lagati.Nema potrebe.Ja sam navijao za Želju dok je gubio od Zmaja 9:1(nije 12:1 kao što nekli pišu) i išao na Koševo kad nas je 500-ak bilo,kad nas je Sloboda glat dobijala,i kad smo igrali kvalifikacije da igramo u prvoj ligi i dobili Rudara iz Breze 3:2 na jedvite jade.Al nisam nikoga ubjeđivao da je Željo sila i da smo navijačka sila,kad nije i nismo bili,samo da volim taj klub i to sam i dokazivao ;-) Ovi samo ubjeđuju,ne dokazuju.Zato im se i smijem :-D i smijaću se ;-) Pošteno od mene :wink:
Ja mislim da se niko od 'tvojih' sa tobom ne slaze oko ovoga ali eto...

P.S. Moj skromni doprinos ovoj temi, ipak se covjek potrudio
nikad_izvini

#17 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

Fordas wrote:
nikad_izvini wrote: Da se razumijemo,moram malo krv da pijem,napisao sam razloge zašto.AKo si uz klub,budi tu,nemoj da bježiš.I brate priznaj,nemoj lagati.Nema potrebe.Ja sam navijao za Želju dok je gubio od Zmaja 9:1(nije 12:1 kao što nekli pišu) i išao na Koševo kad nas je 500-ak bilo,kad nas je Sloboda glat dobijala,i kad smo igrali kvalifikacije da igramo u prvoj ligi i dobili Rudara iz Breze 3:2 na jedvite jade.Al nisam nikoga ubjeđivao da je Željo sila i da smo navijačka sila,kad nije i nismo bili,samo da volim taj klub i to sam i dokazivao ;-) Ovi samo ubjeđuju,ne dokazuju.Zato im se i smijem :-D i smijaću se ;-) Pošteno od mene :wink:
Ja mislim da se niko od 'tvojih' sa tobom ne slaze oko ovoga ali eto...
"Nismo bili" ;-) Prošlo vrijeme ;-)
Fordas

#18 Re: Navijačke skupine........

Post by Fordas »

Znam, znam da je proslo vrijeme ali opet kazem, vecina tvojih se ne bi slozila sa tvojom konstatacijom. Da se razumijemo, svi mi volimo svoj klub i svi mi osjecamo 'ONO' (sto neko ranije spomenu :D ) ali se razlikujemo u nacinu na koji mislimo da mozemo promijeniti situaciju. Znas, momci na Zapadu sute citav derbi ali ih 350 ode u zepce, prije toga 300 u Siroki. Dakle, oni su svjesno sutili. Tek su poslije uslijedile prave akcije i svaka im cast za to :wink:
Doci ce to sve na svoje mjesto, samo polako
pudlica

#19 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

ne da mi se sve citati,al znaci mi smo svi djeca,debili kao sto vasa pjesma kaze glupani najveci...a tuzno je sto manijaci znaju kakva je situacija,sta se sve desavalo ne mislim na tucu sa sjeverom nego inace nas protiv manijaka i ostalih samo sto to zaobilaze u velikom krugu...nego de vi meni recite(manijaci)
kazete nema agenture, gdje su zavrsile karte koje je vas vrli vodja dobio od kluba za derbi? Ko je prodao karte koje su trebale biti besplatne? Ko je koga prebio jer je prodao karte a nije u tal ukljucio ove druge?
pudlica

#20 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

tazmania wrote:Za razliku od vas MI volimo svoj klub, MI bodrimo svoj klub, i MI smo uvijek uz svoj klub bilo da je u vrhu ili (nedaj Boze) na dnu !!! E u tome je razlika izmedju NAS i vas, jestel me razumjeli ?! A ne ko vi, maloprije me djavo natjera nesto na vas forum, pa kad sam otiso i vidio komentare smucilo mi se, pa zar se onako volite... ?! Ovo su samo neki od komentara... BRUKA !!!

jel zbog te ogromne ljubavi vas otislo 9 u siroki, 10 u trebinje, 7 u bihac itd?

LSD wrote:Jao pare im uzimaju :( ...garant im Pitici i cigle prodavaju...e sudbino prokleta :mrgreen:
uzimaju pare za gostovanja,pare od kluba i slicno, kontas?
hali gali halid

#21 Re: Navijačke skupine........

ja sam cuo da kod njih neki otimaju mobitele po autobusima :D
pudlica

#22 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

hali gali halid wrote:ja sam cuo da kod njih neki otimaju mobitele po autobusima :D

i ja sam to cuo i da nema "nedam" moras dati ili si donji :D
LSD

#23 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

pudlica wrote:ne da mi se sve citati,al znaci mi smo svi djeca,debili kao sto vasa pjesma kaze glupani najveci...a tuzno je sto manijaci znaju kakva je situacija,sta se sve desavalo ne mislim na tucu sa sjeverom nego inace nas protiv manijaka i ostalih samo sto to zaobilaze u velikom krugu...nego de vi meni recite(manijaci)
kazete nema agenture, gdje su zavrsile karte koje je vas vrli vodja dobio od kluba za derbi? Ko je prodao karte koje su trebale biti besplatne? Ko je koga prebio jer je prodao karte a nije u tal ukljucio ove druge?
OK,ima ovdje istine,ali ta prica je malo napuhana...no nebitno to.
Dalje,ja jesam manijak,ali mi nije (meni licno) pravo kad vidim na derbiju da samo mi navijamo...zato podrzavam momke sa zapada i svaka im cast na istrajnosti (jest da su pitari i najljuci rivali al znam neke momke i tvrdim da su rega likovi skroz)...samo se previše otegla ta smjena generacije na sjeveru kod vas i to vi sami morate riješiti sa onim majmunima matorim koji rade šta hoce na sjeveru ko kakve kabadahije.
pudlica

#24 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

LSD wrote:
pudlica wrote:ne da mi se sve citati,al znaci mi smo svi djeca,debili kao sto vasa pjesma kaze glupani najveci...a tuzno je sto manijaci znaju kakva je situacija,sta se sve desavalo ne mislim na tucu sa sjeverom nego inace nas protiv manijaka i ostalih samo sto to zaobilaze u velikom krugu...nego de vi meni recite(manijaci)
OK,ima ovdje istine,ali ta prica je malo napuhana...no nebitno to.
Dalje,ja jesam manijak,ali mi nije (meni licno) pravo kad vidim na derbiju da samo mi navijamo...zato podrzavam momke sa zapada i svaka im cast na istrajnosti (jest da su pitari i najljuci rivali al znam neke momke i tvrdim da su rega likovi skroz)...samo se previše otegla ta smjena generacije na sjeveru kod vas i to vi sami morate riješiti sa onim majmunima matorim koji rade šta hoce na sjeveru ko kakve kabadahije.

fin post...dalje je nase mislim na zapad
TM1987

#25 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec?
vjerujem da nije.
Vi ste najbolje osjetili da li smo mi imali jacu ekipu prije rata :wink:
Post Reply