dovoljan je i link znaci. mogu i tekstovi a dobro bi bilo i MP3 ili video
NAVIJACKE HIMNE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hadzi_lojo
#1 NAVIJACKE HIMNE
navijacke himne nase reprezentacije, sve sto se pjeva po stadionima i tako to. i patriotske su pozeljne 
- cappy_tempo
#3 Re: NAVIJACKE HIMNE
a da malo guglas ili odes na bhf.com slucajno,fakat ne kontam ove sve teme na ovo forumu 500 000 tema o sarajevu i zelji i hz i tm a svi ovi nabrojani imaju svoje stranice,bhtribina se ukine radi gluposti i onda se ovdje duplo vise nastavi 
- striker
#4 Re: NAVIJACKE HIMNE
Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..." Ostalo je sve OK. 
-
hadzi_lojo
#5 Re: NAVIJACKE HIMNE
ne treba mi sarajevo ili zeljo.za reprezentaciju. to nije isto!cappy_tempo wrote:a da malo guglas ili odes na bhf.com slucajno,fakat ne kontam ove sve teme na ovo forumu 500 000 tema o sarajevu i zelji i hz i tm a svi ovi nabrojani imaju svoje stranice,bhtribina se ukine radi gluposti i onda se ovdje duplo vise nastavi
nisam primjetio da ima ta tema posebna za reprezentaciju, ako ima uputi me a ako nema ne pametuj
- bruce lee
#6 Re: NAVIJACKE HIMNE
potpis, tekst katastrofa za utakmice i bodrenja. ne svidja mi se ni ono "ne daj se, bosno", i jedno i drugo mi zvuci kao rezignacija, a ne bodrenje. ostatak nam je jako dobar. u mejdanu je pjevana i ona slobodina "i kad ti ne ide, kad mislis gotovo".. za razliku od gore pomenute u ova je puno borbenija i ima mnogo vise emocija, zbog melodije i nacina pjevanja (dvije tribine/grupe). tu treba obavezno etablirati. samo je steta sto ono "bosno" ne pase toliko kao "slobodo" - fali jedan slog. ali idestriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..."
-
tazmaniaBAN
-
Umjetnik a
#8 Re: NAVIJACKE HIMNE
štostriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..." Ostalo je sve OK.
-
hadzi_lojo
#9 Re: NAVIJACKE HIMNE
i mene bas zanima. nema jace od teUmjetnik a wrote:štostriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..." Ostalo je sve OK.
-
hadzi_lojo
#11 Re: NAVIJACKE HIMNE
tu slobodinu ne znam. nisam je ni mogao naci na netu a ako ti znas da imas gdje...bruce lee wrote:potpis, tekst katastrofa za utakmice i bodrenja. ne svidja mi se ni ono "ne daj se, bosno", i jedno i drugo mi zvuci kao rezignacija, a ne bodrenje. ostatak nam je jako dobar. u mejdanu je pjevana i ona slobodina "i kad ti ne ide, kad mislis gotovo".. za razliku od gore pomenute u ova je puno borbenija i ima mnogo vise emocija, zbog melodije i nacina pjevanja (dvije tribine/grupe). tu treba obavezno etablirati. samo je steta sto ono "bosno" ne pase toliko kao "slobodo" - fali jedan slog. ali idestriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..."
- bruce lee
#12 Re: NAVIJACKE HIMNE
sorry, polupao sam malo loncice gore. radi se o dvije razlicite slobodine pjesme koje su pjevane.hadzi_lojo wrote:tu slobodinu ne znam. nisam je ni mogao naci na netu a ako ti znas da imas gdje...bruce lee wrote:potpis, tekst katastrofa za utakmice i bodrenja. ne svidja mi se ni ono "ne daj se, bosno", i jedno i drugo mi zvuci kao rezignacija, a ne bodrenje. ostatak nam je jako dobar. u mejdanu je pjevana i ona slobodina "i kad ti ne ide, kad mislis gotovo".. za razliku od gore pomenute u ova je puno borbenija i ima mnogo vise emocija, zbog melodije i nacina pjevanja (dvije tribine/grupe). tu treba obavezno etablirati. samo je steta sto ono "bosno" ne pase toliko kao "slobodo" - fali jedan slog. ali idestriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..."
prva je ide otprilike na melodiju horto magico, jedna strofa svi skupa, druga strofa "dovikivanje".
mi pjevamo i slavimo
i ipak malo koliko te volimo
slobodo, slobodo, (bosno, bosno)
nikad neces sama biti slobodo (bosno, bosno).
druga: (slican fazon i melodija, bhf umjesto 'pogledaj na istok' pjeva 'pogledaj bhf')
i kad ti ne ide, kad mislis gotovo
pogledaj na istok, pokusaj ponovo
poraz zaboli, sreca utihne,
a vjera u tebe nikad ne prestaje
prva je odmah na pocetku snimka, drugu pjevaju od 1:51 na ulici i poslije toga u sali.
http://www.youtube.com/watch?v=VbGLeRBP-60
- bruce lee
#13 Re: NAVIJACKE HIMNE
hadzi_lojo wrote:i mene bas zanima. nema jace od teUmjetnik a wrote:štostriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..." Ostalo je sve OK.
-
nikad_izvini
#14 Re: NAVIJACKE HIMNE
Zato što fali suhovine na koso i litar žešće.Eto štoUmjetnik a wrote:štostriker wrote:Povraća mi se od "Bosnom behar probeharao..." Ostalo je sve OK.
Čuj, svuda behar na nju miriše
Prava navijačka
-
rodica
#15 Re: NAVIJACKE HIMNE
pa mislim da se to moze i misliti kao da svuda behar na bosnu mirise pa jel tako

- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#16 Re: NAVIJACKE HIMNE
Last edited by Nosferatu on 17/10/2008 03:09, edited 1 time in total.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
- Nosferatu