Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#376 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by SmokingMan »

A šta bi tek bilo da se izglasa regionalna liga,ni za živu glavu,dobar dio bi na tekme dolazio čisto zbog nacionalizma.
Megafon2

#377 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Megafon2 »

Baltazar_khan wrote:sve zbog zule. a nedavno mi je jedan uvaženi i poznati forumaš rekao... reci mu sve u lice ako imaš muda. prepoznat će se sam. još ga je branio...a ja sam kritikovao što se takva persona vrti oko njihovog kluba.
Pa što mu ne kažeš?

Čovjek vam prethodnih mjeseci zvao sve bitne ljude sa sjevera, svi ga molili da im ne pravi probleme. Valjda strah, šta li...
nema me tamo

#378 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by nema me tamo »

Jes', jes sve i jednog. :zzzz:
Samprotivsviju

#379 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Samprotivsviju »

Nisam se mogao suzdrzati
Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
duminjo

#380 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by duminjo »

http://video.sportsport.ba/files/3599.mp4

I za 10 dana k'o da nista nije bilo
Registarska oznaka

#381 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Registarska oznaka »

Politika nas je unistila, realno politika nas jedino i moze izvaditi iz govana.. Al sa sposobnim ljudima, inace crnonam se pise ubuducih 5 godina...
Alkos

#382 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Alkos »

Ovako nesto na kosevu ili grbavici da se desilo...

Ja sam siguran da mahala zna sve, neka izbace slike i profile ovih mrmota četničkih. Najebaše jadni ljudi, nikakvi navijači i neko ko je tražio problem. Fuj!
duminjo

#383 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by duminjo »

Kakve veze ima politika s tim sto se godinama dopusta da vas "Guze" ovi troprstasi.
Ako već nema zakona, Jel problem otići sa 2milje ljudi u tu jebenu lukavicu i napraviti dernek, očitati im lekciju za ubuduće? Ili je lakše svaki put se predati unaprijed i ko pička govoriti "biće jebeno"
Alkos

#384 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Alkos »

Koga "nas" guze troprstaši i ko im dopusta?

Kakve 2.000, o čemu pričaš ne kontam? Nije rat jbt! Nije nego treba isfaširati svakog ko dođe na Koševo, jal' u ložu, jal' na jug, jal' na zapad. Ali kurac, ima milja drotova koja će ti razbiti glavu i još te strpati u cuzu. Pogledaj ovih drotova iz lukavice, ono boli ih kurac... Znaš kad bi ovo prošlo na Koševu?! Nikad!

I opet ih savez nece kazniti onako kako bi kaznio nas.
duminjo

#385 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by duminjo »

Guze i manijake i pitare.
Hajd et nek sam pretjerao sa 2.000 al milja se mora i može skupiti da se u kukavicu ode muški i da se ne boji hoće li te neki krkan u plavoj trenerci izudarati pa prošetati pored murije onako ko maneken.
Situacija skroz bezveze i mene neutralnog navijača zaboli sve kad gledam ovako da odeš normala u jebenu kukavicu i fasujes čisto onako sto si iz grada.
I krivo mi je sto se ove face sve mogu identifikovati vrlo lako i pronaći a znamo svi da nema od toga nista.
Za mene, veća stvar uprave sarajeva, bi bila tužba protiv ovih sokolova nego protiv onog lajavca.
Alkos

#386 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Alkos »

Normalno da će guziti prijatelju kada odu na njihovu tribinu, ne vjerujem da bi i oni drugačije prosli na Koševu. Tu je u startu po meni kiks naših momaka, jer šta možeš očekivati?!? Ako već ideš budi spreman da može doći do belaja.

Išli su i jedni i drugi u lukavicu i nešto se ne sjećam da je bilo većih problema, i to u velikom broju. Tada recimo ima murije na svakom ćošku i ako napraviš belaj najebo si. I mene je zabolilo što su nastradali momci, vjerovatno samo zato što navijaju za FKS, ne vjerujem da su provocirali. Još mi je žaljivije što muriju boli kurac, što se jedva pokrenula da zaštiti momke, što niej nikoga uhapsila i što niko za ovo neće odgovarati (znam samo jedno, da je naša murija najveća gamad i ona bi da se ovako nešto desilo na Koševu, ubila naše momke). Još me više boli što NSBiH neće drastično kazniti Slaviju kao što bi kaznio FKS ili FKž. Jbg, uvijek smo donji kako god okreneš! Ali kad tad će ovi i slični pičići dobiti svoju porciju...
Edin H.

#387 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Edin H. »

Alkos wrote:Normalno da će guziti prijatelju kada odu na njihovu tribinu, ne vjerujem da bi i oni drugačije prosli na Koševu. Tu je u startu po meni kiks naših momaka, jer šta možeš očekivati?!? Ako već ideš budi spreman da može doći do belaja.

Išli su i jedni i drugi u lukavicu i nešto se ne sjećam da je bilo većih problema, i to u velikom broju. Tada recimo ima murije na svakom ćošku i ako napraviš belaj najebo si. I mene je zabolilo što su nastradali momci, vjerovatno samo zato što navijaju za FKS, ne vjerujem da su provocirali. Još mi je žaljivije što muriju boli kurac, što se jedva pokrenula da zaštiti momke, što niej nikoga uhapsila i što niko za ovo neće odgovarati (znam samo jedno, da je naša murija najveća gamad i ona bi da se ovako nešto desilo na Koševu, ubila naše momke). Još me više boli što NSBiH neće drastično kazniti Slaviju kao što bi kaznio FKS ili FKž. Jbg, uvijek smo donji kako god okreneš! Ali kad tad će ovi i slični pičići dobiti svoju porciju...
Pa bili su na Kosevu an Zapadu navijaci Slavije (isto tako bez obiljezja), kad je Slavija igrala neku utakmicu u Evropa ligi, pa ih niko nije dirao. Bilo par sitnih provokacija.
Alkos

#388 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Alkos »

Pa trebao sam se spremiti i otici na evropsku utakmicu slavije da nekoga prebijem?

Htio sam reći da bi njihovi isto prošli na zapadu koševa ili sjeveru grbavice, samo što bih ih murija zaštitila, izgrednici bi bili privedeni, prebijeni i kažnjeni, a NS bi drastično kaznio klubove, kao što ove neće... Druga stvar je što mi ne bi fašistički orgijali i divljali kao što to oni rade.
Rob_Atl

#389 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Rob_Atl »

In Poland, Falubaz fans tried to get enemy fans banner during a Speedway

Image

:lol: :lol:

Poljaci apsolutni sampioni :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#390 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by -LIBERO- »

Hajd' one tuce u kavezima, na livadama par dana-mjeseci mimo utakmice...mislim glupo je, al eto trudim se da shvatim da je to taj neki njihov poljsko-ruski stil 'navijanja'. Ali ovo sto furaju Poljaci, da navijaju, pale baklje, koreografije prave na moto i auto trkama...e to bas ne shvatam nikako.
Šibicar

#392 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Šibicar »

:lol:
Ras Al Ghul

#393 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Ras Al Ghul »

KPNCTNJAH wrote:

:lol:
1:20 jao disciplinskog udarca :lol: :lol:
BHF_Manijak

#394 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by BHF_Manijak »

E cuj Mladost DK TV! :shock: :-? :mrgreen:
5korpus

#395 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by 5korpus »

Hvala ovim momcima :thumbup:

Image
dert

#396 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by dert »

BHF_Manijak wrote:E cuj Mladost DK TV! :shock: :-? :mrgreen:
sta mislis da malo prestanete omalozavati sve druge / nisu samo Sarajevo i Zeljo liga /

P.S. I sta to znaci biti rodjen U Sa ? Najpametniji, najljepsi , naj, naj, naj....... koji vam je vise ku...... :evil:
Svi drugi su naj, naj, naj al' obrnuto :roll:
supercali

#397 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by supercali »

dert wrote:
sta mislis da malo prestanete omalozavati sve druge / nisu samo Sarajevo i Zeljo liga /

P.S. I sta to znaci biti rodjen U Sa ? Najpametniji, najljepsi , naj, naj, naj....... koji vam je vise ku...... :evil:
Nije to omalovazavanje
Isto se odnosi i na zeljo tv i sarajevo tv i sloboda tv i bilo koji fk tv koji postoji u bih jer toga jednostavno nema u bih
To sto ja postavim klip na yt i napisem respo tv je sve samo ne tv
BHF_Manijak

#398 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by BHF_Manijak »

dert wrote: sta mislis da malo prestanete omalozavati sve druge / nisu samo Sarajevo i Zeljo liga /

Nije ba nikakvo omalovazavanje, samo mi je smijesno da ljudi imaju ovaj projekat, a nemaju ga mnogi klubovi u ligi. Nista lose, stavise pozitivno, u odnosu na ostale klubove. :wink:
Logovan

#399 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Logovan »

Trebali su staviti Mladost DK Channel. :D
pirmin

#400 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by pirmin »

Bugari usli u Sofiju

:D
Post Reply