Ja fakat putujem regionom (i sire) stalno ... ovo je crnjak totalni jer ne doprinosi normalizaciji odnosa ali mislim da je ipak sticaj okolnosti. Ovi momci (uslovno momci) bi ipak trebali da znaju gdje idu i kako idu. Pa ne mozes da zivis u nekom ruzicastom balonu od sapunice.
Ima ovih pojava svuda ali to ne znaci da ih treba
na bilo koji nacin opravdavati. Tu ne smije da bude
nikakvo ALI. Iz svega sto sam procitao, 100% sam siguran da niko nije imao namjeru da provocira nego su to ljudi koji pojma nemaju o desavanjima i on nije ni skontao da njegova majca moze nekoga da provocira. On sa 6 banki, bucko- kontrabasista dosao da provocira
Povremno mi dodje neka raja sa kojom sam odrastao iz raznih drzava. Poslednji put je dolazio prijatelj iz Crne Gore i poslije jedno 3 sata druzenja u kafani, govori mi kako je Sarajevo super i kako nije tacno to sto su mu napricali na Palama da ce da mu razbiju auto i da ce da ga slome i da pazi sta prica i kako da se ponasa. Ja mu objasnjavam da debila i kretana ima svuda i da sam sebi biras drustvo.
Ono sto je meni sokanto (mislim nije buduci da znam kako to sve funkcionise) su komenari na mrezama pa i na ovome topicu. Argumentacija tipa " neka su ih slomili, vidis da i nase maltretiraju" je argumentacija na nivou poluretardirane osobe ali to i ne treba da cudi jer svakako 50% ljudi na svijetu je ispod-prosjecno inteligentno (logicno

). Sta ces, tako je to.
Uglavnom, zelim da kazem da me jedan normalan komentar (kao onaj
Fudin, Muhin i Luciferov) obraduju vise nego sto moze da me negativno iznenadi 10 kretenskih.
Neko je ranije pisao nesto u fazonu " probaj kroz Tel Aviv proci sa kukastim krstom". To nije bas adekvtna analogija. Pribliznije bi bilo " probaj kroz Tel Aviv proci sa majcom na kojoj je Njemacki orao i na kojoj pise Germany". Ne znam ali mi to ne djeluje toliko nemoguce. Mozda grijesim.
Nego da kazem samo jos i koju za tu bajkersku furku. Ja sve bajkera sto znam, to brate sve neki bankari, gazde, menadzeri, uglavnom sve lovatori koji su Pon-Petak kravata i odijelo a onda vikendom promjene imidz. Isto djeca kad se igraju pa se preobuku. Tu i tamo upoznam po nekoga na kome se vidi da je hard core , goli u sedlu varijanta ali uglavnom su mi u 90% slucajeva ovi sega....furaju neki kao nomadski trip samo da bi se u Nedelju, (namoj previse kasno) vratili kuci jer je sutra ponedeljak. Fake brate. Ali opet, svakom njegovo. Ko nije dovoljno piva popio i dovoljno cura zguzio kad je trebalo, ima pravo i na popravni

no hard feelings