ČETNIČKI GRB = LAŽ. Ovi ljudi nisu uradili ništa pogrešno.
Post forumaša koji je sve vidio:
ortodont wrote:Pošto sam se zadesio nakon incidenta mogu ti potvrditi da je jedan motorista bio solidno krvav i hitna je došla pred sebilj da mu ukaže pomoć, ovu dvojicu iz klipa sam vidio tu također. Imali su majice na kojima je pisalo Čačak, Srbija i sl., evidentno da se to nije svidjelo dječici na čaršiji.zenit dozic wrote: Sad kad gledam video pa ljudi nemaju modricena sebi a pretučeni, izgleda opet nebeska mitomanija na dijelu.
"mladic" koji je nastradao i nalazi se u bolnici ima 61 godinu i teski oblik dijabetisa. ljudi bili na moto susretima i pozeleli da pojedu cevape u sarajevu. to je sva njihova krivica. inace je velika laz da su ti ljudi imali ambleme velike srbije. imali su naziiv moto kluba cacak i ime zemlje
treba da vas je sramota sto sirite lazi, radi se o starijim ljudima zaljubljenim u motore koji su bili i u hrvatskoj i u makedoniji i nigde nisu imali problem osim u "multietnickom" sarajevu
niti imaju "Veliku Srbiju" niti imaju "kokarde" na majicama već samo natpis "ČOPER SRBIJA", ime svog moto kluba.
U pitanju je bilo 5 starijih ljudi bez ikakvih provokativnih oznaka, imali su samo natpis Čačak-Srbija.
Fotografisali su se i pošli u kafić kada su napadnuti.
Prema tome ne pričajte gluposti kad ne znate kako je bilo.
ja sam iz cacaka znam momke jer sam i sam bajker nema majce velike srbije to je laz cim su ih videli sa tablicama ca napali su ih njih 20 sramota obicne kukavice!
U pitanju je bilo 5 starijih ljudi bez ikakvih provokativnih oznaka, imali su samo natpis Čačak-Srbija.
Fotografisali su se i pošli u kafić kada su napadnuti.
Prema tome ne pričajte gluposti kad ne znate kako je bilo.
Loš spin novinara da su u pitanju neki omladinci. Ovo su zreli ljudi kojima incidenti sigurno nisu bili u planu. I tako dođe 20 junaka da udari na 5 bajkera sa +40 i +50 godina... da im pokažu ko je glavni.