Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
-
evianvoda
#1 Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
20 navijača fudbalskog kluba Sarajevo pretuklo 5 motorista koji su se vraćali sa motorijade na Palama a na Baščaršiju su došli da pojedu ćevape.
Sarajevo: Pretučena petorica mladića iz Čačka
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... #komentari
NISU mladići, već odrasli ljudi, za ovog glavnog bi rekao da ima i preko 50 godina. Policija KS nije htijela reagovati pa su morali otići na Pale.
Tema je razumijem neatraktivna za većinu članova jer malo udara po koncepciji gdje su jedni krvoločni, genocidni i primitivni a drugi su oličje kulture, emancipacije, ljudskih prava, multikulture i tolerancije, ali kako da je ovo prošlo ovako neopaženo na forumu?
I prije nego što se krene sa lažima, NE, OVO NISU oni debili što su u Sarajevo došli za godišnjicu atentata da provociraju, to je neko udruženje Zavetnici, u glavnom veze nemaju sa ovim motristima. Evo o kome se radi, a pretučeni motoristi iz čačka su skroz druga priča:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/srpski-z ... /140630083
NISU mladići, već odrasli ljudi, za ovog glavnog bi rekao da ima i preko 50 godina. Policija KS nije htijela reagovati pa su morali otići na Pale.
Tema je razumijem neatraktivna za većinu članova jer malo udara po koncepciji gdje su jedni krvoločni, genocidni i primitivni a drugi su oličje kulture, emancipacije, ljudskih prava, multikulture i tolerancije, ali kako da je ovo prošlo ovako neopaženo na forumu?
I prije nego što se krene sa lažima, NE, OVO NISU oni debili što su u Sarajevo došli za godišnjicu atentata da provociraju, to je neko udruženje Zavetnici, u glavnom veze nemaju sa ovim motristima. Evo o kome se radi, a pretučeni motoristi iz čačka su skroz druga priča:
- forest gump
#2 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Strašno
Prvo homofobija na tribinama sad ovo.
- guber90
#3 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Odlicno izgledaju za pretucene ljude. Da se razumijemo ne opravdavam to da iz cista mira se neko tuce, ma koje nacionalnosti bio, ali Srbi su poznati kao kvalitetni lazovi, pa je vrlo vjerovatno da je ovdje samo jedan dobio neke osrednje batine i oni su od toga napravili 5 ljudi, od cega jedan sa tezim povredama.
-
krater
#4 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
guber90 wrote:Odlicno izgledaju za pretucene ljude. Da se razumijemo ne opravdavam to da iz cista mira se neko tuce, ma koje nacionalnosti bio, ali Srbi su poznati kao kvalitetni lazovi, pa je vrlo vjerovatno da je ovdje samo jedan dobio neke osrednje batine i oni su od toga napravili 5 ljudi, od cega jedan sa tezim povredama.
- Anestezija
#5 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Odma nas navijace optuzujete,mozda se raje neke zadesilo druge,ne vjerujte sto pise avaz sve.
-
evianvoda
#6 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Naravno da se podrazumjeva da su pojedinci iz reda navijača, to ne treba napominjati. Pa i ja sam se zadesio u Sarajevu kad su igrali protiv Borusije MGB, otišao na utakmicu i ne nije me niko pretukao, kastrirao, vrijeđao itd itd. Sve normalno. Ali eto. 102 pregleda i 4 odgovora.
Ovu temu sam otvorio samo da bi dokazao pojedinima da se ništa ne može generalizovati. A te pojedine ćete lako prepoznati, kad god se desi neki incident u Banja Luci, Prijedoru, Bijeljini oni iz dijaspore prosto navijaju da su u pitanju povratnici samo da bi imali teme da pišu.
Kad je u Kozarcu ubijen penzioner Hasan Alić, bez ikakve konkretne informacije, par hiljada kilometara od Bosne digoše se na uzbunu da sklapaju teorije ko je i šta je uradio.. to su bile stotine postova, ljudi žedni nove krvi odmah sve oni znali i počeli pozivati na osvetu!
Međutim kad se saznalo da je Hasana zbog novca ubio njegov komšija Alen Bahonjić (kao da je bitno, tragedija je tragedija!), dakle nikakav nacionalizam, fašizam, šovinizam.. i na kraju oni razočarani napustiše temu, tema skliznu na dno.. i tako čekajući novu tragediju.. a kad se jednom desi da osoba jedne nacionalnosti ubije osobu druge.. mogu misliti kakav će haos biti na forumu.
Neki su naravno i dalje bili neuvjereni a masa komentara je bila "ovako nešto bošnjak ne može napraviti".
Govna smo. Svi zajedno.. kolektivno.
Ko misli da nismo govna, neka otvori ovu temu i krene čitati postove..
http://forum.klix.ba/terorizam-u-kozarc ... 35758.html
A onda neka krene sa kraja teme kad se saznalo da je za ubistvo Bošnjaka kriv Bošnjak.
Ovu temu sam otvorio samo da bi dokazao pojedinima da se ništa ne može generalizovati. A te pojedine ćete lako prepoznati, kad god se desi neki incident u Banja Luci, Prijedoru, Bijeljini oni iz dijaspore prosto navijaju da su u pitanju povratnici samo da bi imali teme da pišu.
Kad je u Kozarcu ubijen penzioner Hasan Alić, bez ikakve konkretne informacije, par hiljada kilometara od Bosne digoše se na uzbunu da sklapaju teorije ko je i šta je uradio.. to su bile stotine postova, ljudi žedni nove krvi odmah sve oni znali i počeli pozivati na osvetu!
Međutim kad se saznalo da je Hasana zbog novca ubio njegov komšija Alen Bahonjić (kao da je bitno, tragedija je tragedija!), dakle nikakav nacionalizam, fašizam, šovinizam.. i na kraju oni razočarani napustiše temu, tema skliznu na dno.. i tako čekajući novu tragediju.. a kad se jednom desi da osoba jedne nacionalnosti ubije osobu druge.. mogu misliti kakav će haos biti na forumu.
Neki su naravno i dalje bili neuvjereni a masa komentara je bila "ovako nešto bošnjak ne može napraviti".
A onda neka krene sa kraja teme kad se saznalo da je za ubistvo Bošnjaka kriv Bošnjak.
- Dino777
#7 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Jesi li ti ozbiljanforest gump wrote:Strašno![]()
- lijek-za-sve
#8 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
evianvoda wrote:Naravno da se podrazumjeva da su pojedinci iz reda navijača, to ne treba napominjati. Pa i ja sam se zadesio u Sarajevu kad su igrali protiv Borusije MGB, otišao na utakmicu i ne nije me niko pretukao, kastrirao, vrijeđao itd itd. Sve normalno. Ali eto. 102 pregleda i 4 odgovora.
daj i jedan dokaz da su to bili navijaci Sarajeva ili bilo kojeg drugog kluba...
na stranu da se ovo nije i smijelo desiti ali imas li i jedan dokaz sem pisanja onog tariguza od ...ma necu ni da izgovorim tu novinu i portal
- insomnia78
#9 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Jesmo, govna smoevianvoda wrote:Naravno da se podrazumjeva da su pojedinci iz reda navijača, to ne treba napominjati. Pa i ja sam se zadesio u Sarajevu kad su igrali protiv Borusije MGB, otišao na utakmicu i ne nije me niko pretukao, kastrirao, vrijeđao itd itd. Sve normalno. Ali eto. 102 pregleda i 4 odgovora.
S malom razlikom sto su neki ipak pocinili genocid i dan danas spavaju na kostima komsija te velicaju i slave pocinioce i nalogodavce
I dan danas maltretiraju povratnike
- Anestezija
#10 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Helikopter se sruši negdje,odma' Horde krive
- Edin H.
#11 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Joj Danke, glasnogovornice, uzimaju se izjave od povrijedjenih mladica.
Gdje ona vidi mladice?
-
dječak sa šibicama
- jao_situacije
#13 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
neka su
četitam komšijama
četitam komšijama
-
zenit dozic
#14 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Prvo o ovoj temi se pisalo na Sarajevo crna hronika i većina raje je osudila ovo.
Sad kad gledam video pa ljudi nemaju modrice
na sebi a pretučeni, izgleda opet nebeska mitomanija na dijelu.
Sad kad gledam video pa ljudi nemaju modrice
- Danguba
#15 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Hiljade stvari tu smrde al' eto hajde.
Neka se ima o cemu pisati.
Neka se ima o cemu pisati.
- Jolpaz
#16 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Oni su bili ubiveni ali su vaskrsnuli i daju izjave ( dobro smo prosli kako Cosicevi sljedbenici znaju da objasne njihovo vidjenje)...zenit dozic wrote:Prvo o ovoj temi se pisalo na Sarajevo crna hronika i većina raje je osudila ovo.
Sad kad gledam video pa ljudi nemaju modricena sebi a pretučeni, izgleda opet nebeska mitomanija na dijelu.
Pojam pretucen podrazumjeva nesretnika u krevetu koji lezi nepokretan i samo mrda ocima
-
BiH38
#17 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Kao sto nekad Nijaz Druakovic rece nekom srbinu koji se zalio kako je i u Sarajevu bilo srpskih zrtava od strane armije BiH:
DOBRO STE PROSLI ŠTA STE SVE RADILI!!!
Ja bih ovome jos dodao i "šta još uvijek radite". Stvarno ne kontam ove srbe koji se ovako "iznenade". Postavio bih par pitanja ovim "mladicima".
1. Znate li kakve su sve zlocine radili vasi sugradjani i sunarodnjaci u BiH?
2. Znate li kako prolaze ljudi koji pokazu drzavnu zastavu u BL drzave kojoj i oni pripadaju?
3. Znate li da zlocinci koji su ubijali po Srebrenici, Prijedoru, Višegradu....hodaju slobodno pred ocima istih zrtava i prezivjelih svjedoka koje su '92 maltetirali, silovali, premlacivali, klali i ubijali?
4. Znate li da kada bih bilo ko prohodao Čačkom sa zastavom BiH bio vjerovatno ubijen?
Mislim da sve ovo znate samo zelite da dodatno provocirate i pokazete kako ste vi srbi hrabri. Slobodno prenesite ostatku vasih sunarodnika i sugradjana da se ovdje dobijaju batine za takve provokacije jer ste za nas ratni zlocinci!
Ja bih ovome jos dodao i "šta još uvijek radite". Stvarno ne kontam ove srbe koji se ovako "iznenade". Postavio bih par pitanja ovim "mladicima".
2. Znate li kako prolaze ljudi koji pokazu drzavnu zastavu u BL drzave kojoj i oni pripadaju?
3. Znate li da zlocinci koji su ubijali po Srebrenici, Prijedoru, Višegradu....hodaju slobodno pred ocima istih zrtava i prezivjelih svjedoka koje su '92 maltetirali, silovali, premlacivali, klali i ubijali?
4. Znate li da kada bih bilo ko prohodao Čačkom sa zastavom BiH bio vjerovatno ubijen?
Mislim da sve ovo znate samo zelite da dodatno provocirate i pokazete kako ste vi srbi hrabri. Slobodno prenesite ostatku vasih sunarodnika i sugradjana da se ovdje dobijaju batine za takve provokacije jer ste za nas ratni zlocinci!
-
Bodkin
#18 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
nek su ih prebili
tu dosli sa zastavom srbije da hodaju po carsiji. trebali su ih u miljacku pobacati
-
Bodkin
#19 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
tako jeBiH38 wrote:Kao sto nekad Nijaz Druakovic rece nekom srbinu koji se zalio kako je i u Sarajevu bilo srpskih zrtava od strane armije BiH:
- ortodont
#20 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pošto sam se zadesio nakon incidenta mogu ti potvrditi da je jedan motorista bio solidno krvav i hitna je došla pred sebilj da mu ukaže pomoć, ovu dvojicu iz klipa sam vidio tu također. Imali su majice na kojima je pisalo Čačak, Srbija i sl., evidentno da se to nije svidjelo dječici na čaršiji.zenit dozic wrote: Sad kad gledam video pa ljudi nemaju modricena sebi a pretučeni, izgleda opet nebeska mitomanija na dijelu.
- BHCluster
#21 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Sramota, vlasti i policija se trebaju dobro pozabaviti pitanjem zvanim fudbalski huliganizam.
- omega369
#22 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
To je tokrater wrote:guber90 wrote:Odlicno izgledaju za pretucene ljude. Da se razumijemo ne opravdavam to da iz cista mira se neko tuce, ma koje nacionalnosti bio, ali Srbi su poznati kao kvalitetni lazovi, pa je vrlo vjerovatno da je ovdje samo jedan dobio neke osrednje batine i oni su od toga napravili 5 ljudi, od cega jedan sa tezim povredama.
ja nacuh da su i lavovi bili spremni ali se nije dalo
-
celava_dlaka
#23 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Cestitam raji koja je izmaltretirala ove cetnike 
U vlastitoj drzavi te hapse zbog zastave sa ljiljanima, a on bi da hoda sa СРБИЈА po gradu, znaju dobro to cetnicki provokatori
U vlastitoj drzavi te hapse zbog zastave sa ljiljanima, a on bi da hoda sa СРБИЈА po gradu, znaju dobro to cetnicki provokatori
- armin071
#24 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ma dobro malo naletili na masu. Jedan par samara dobio ali avaj covjek je bio Srbin. Da je mozda bar jedan od ovih bajkera bio makar Hrvat sve bi bilo ok ovako je to "progon" srba iz Sarajeva. Propaganda lijeci svu bijedu u PC-u provjereno. Ja npr. da sam bio u Beogradu kada delije idu sa Marakane ne bi mi ni napamet palo da setam sa nekim majicama na kojima pise Sarajevo ili sl.pored njih, ali eto opet su zli "islamisti" pokazali koliko mrze "sve sto je srpsko". To je najbitnija "poruka" koja se trebala iz ovog izvuci. Jos su samo trebali dodati da su HZ uzvikivali Allahu Ekber i ne bi im trebao ni DZ. Galijasevic....
-
Objektivni navijac
#25 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pa valjda bi tuca navijaca i motorista trebala biti nesto najnormalnije i konacnici cak i pozitivno.evianvoda wrote:20 navijača fudbalskog kluba Sarajevo pretuklo 5 motorista koji su se vraćali sa motorijade na Palama a na Baščaršiju su došli da pojedu ćevape.
No,vidim brojaci krvnih zrnaca,bolesni nacionalisti su se odmah nadigli.
No,Cacani su me razocarali kao ljudi,Srbi,Cacani,motoristi i rokeri.
Jebem ja motoriste koje poslije tuce,trce od policije do policije,odron i sramota.
Znam dobrih ljudi iz Cacka,pa cu preko njih proslijediti predlog da se ubuduce zovu Cacanska motoristicka banda Tete Perse
A kao glavnu aktivnost bi preporucio heklanje