Bile u startu, kad su iznenadili i udarili kamenjem i cime su stigli. Poslije kad su ovi potjerali, nije bilo dobrotr_ba wrote:jel to ovaj holigan tvrdi da su horde bile u egalu sa lehovim navijacima?
estakfirullah!
Navijaci na EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#451 Re: Navijaci na EURO 2016
- Bosanski_kralj
#452 Re: Navijaci na EURO 2016
Ima li kakav dobar snimak duela Hordi i njih?
-
Haj_Halve
#453 Re: Navijaci na EURO 2016
100% si u pravu.Englezi su dobili jer u stvari nisu ni bili spremni za tucnjavu. Rusi su se spremili kao paravojna formacija. Samo pogledajte klipove na Youtube-u. Svi nose iste crne majice, gume za zube koji se nose kad se igra rugby. Nisu bili pijani, sve su radili jako koordinirano. Ostali hugligani se napiju, gledaju sve to uglavnom kao dobar provod,malo tucnjave itd ali Rusi su dosli bas da nanesu stete bez obzira na utakmice.nema me tamo wrote:Istina Poljaci ih stalno šutaju, šutali su ih u Poljskoj 2012..
Dobro tu su na domacem terenu bili, al' bez obzira šutaju ih skoro gdje god se sretnu..
Što se tice susreta Engleza i Rusa, jebiga ljudi baš organizovano ih sabili..
Nema bjezanja svih 50 do 100 ljudi se udaraju i to je + odma..
Englezi pjani suprotnost, zato pratite naredne dane jer ce biti jos susreta a i Englezi ce biit naoruzani zato ocekujte da im se vrati..
I 100 posto je istina za preko 2 hiljade pravih znaci huligana Engleske koji su putovali stalno s repkom da imaju zabrane..
Dakle zamislite još 1000 ljudi koji su spremni maksimalno na tucu..
Možda ne treniraju kao ovi, al' masa je masa..
Kazem ocekujte još dešavanja.
Englezi i Rusi igraju svoje slijedece utakmice u Lille-u i Lens-u. Udaljenost nekih 25 km. A ni Slovaci i Rusi se nesto bas ne vole. Imate direktnu liniju Eurostar-a iz Londona za Lille. Bice zanimljivo.
Zna se da je Englezima neko stao na zulj kad se ovdasnji mediji dignu u kampanju.Nekad su to bili Turci (Gala v Leeds) ali nikad kao ovako. Atmosfera je takva da mole engleske navijace da se smire ali ipak takav je stimmung da je postalo pitanje obraza da se Rusima vrati ono od vikenda.
Kako ce tek biti 2018?
- Edin H.
#454 Re: Navijaci na EURO 2016
House wrote:niko ne smije udariti na turkesablje rade ko u priči
To kad igraju kuci, vani manji od makova zrna
Nijedne nema bolje od bosanske dijaspore.
- Jack Be Nimble
#455 Re: Navijaci na EURO 2016
Takodjer Englezima koji su spremni za tucu je zabranjeno putovanje na ovakva takmicenja.
- Edin H.
#456 Re: Navijaci na EURO 2016
Bjezanija po Vogosci.Tomahawk11 wrote:Bile u startu, kad su iznenadili i udarili kamenjem i cime su stigli. Poslije kad su ovi potjerali, nije bilo dobrotr_ba wrote:jel to ovaj holigan tvrdi da su horde bile u egalu sa lehovim navijacima?
estakfirullah!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#457 Re: Navijaci na EURO 2016
Bosanski_kralj wrote:Ima li kakav dobar snimak duela Hordi i njih?
Official info from main hospital in Sarajevo says total of 18 people are injured during the fights. 11 Bosnian and 7 Polish.
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/3 ... 72015.html
https://www.youtube.com/watch?v=NlA83k6izOY
https://www.youtube.com/watch?v=thXOm__QS6Q
-
nema me tamo
#458 Re: Navijaci na EURO 2016
Haj_Halve wrote:100% si u pravu.Englezi su dobili jer u stvari nisu ni bili spremni za tucnjavu. Rusi su se spremili kao paravojna formacija. Samo pogledajte klipove na Youtube-u. Svi nose iste crne majice, gume za zube koji se nose kad se igra rugby. Nisu bili pijani, sve su radili jako koordinirano. Ostali hugligani se napiju, gledaju sve to uglavnom kao dobar provod,malo tucnjave itd ali Rusi su dosli bas da nanesu stete bez obzira na utakmice.nema me tamo wrote:Istina Poljaci ih stalno šutaju, šutali su ih u Poljskoj 2012..
Dobro tu su na domacem terenu bili, al' bez obzira šutaju ih skoro gdje god se sretnu..
Što se tice susreta Engleza i Rusa, jebiga ljudi baš organizovano ih sabili..
Nema bjezanja svih 50 do 100 ljudi se udaraju i to je + odma..
Englezi pjani suprotnost, zato pratite naredne dane jer ce biti jos susreta a i Englezi ce biit naoruzani zato ocekujte da im se vrati..
I 100 posto je istina za preko 2 hiljade pravih znaci huligana Engleske koji su putovali stalno s repkom da imaju zabrane..
Dakle zamislite još 1000 ljudi koji su spremni maksimalno na tucu..
Možda ne treniraju kao ovi, al' masa je masa..
Kazem ocekujte još dešavanja.
Englezi i Rusi igraju svoje slijedece utakmice u Lille-u i Lens-u. Udaljenost nekih 25 km. A ni Slovaci i Rusi se nesto bas ne vole. Imate direktnu liniju Eurostar-a iz Londona za Lille. Bice zanimljivo.
Zna se da je Englezima neko stao na zulj kad se ovdasnji mediji dignu u kampanju.Nekad su to bili Turci (Gala v Leeds) ali nikad kao ovako. Atmosfera je takva da mole engleske navijace da se smire ali ipak takav je stimmung da je postalo pitanje obraza da se Rusima vrati ono od vikenda.
Kako ce tek biti 2018?
Nisi mogao bolje objasnit prvi dio, znas sta je najjace u svemu?
Toliko su organizirani bili da su svi crne majice imali kao u fazonu da ne izgube nekog u masi..
To je baš ono
Šta je njima za doci u lille za par funti i to direktnom linijom?
Smijesno.
2018 ocekujte minimalan broj Engleza.
- JThomas
#459 Re: Navijaci na EURO 2016
rusija nije demokratska država, i tamo vlast može spriječiti nerede ako hoće. ako.
-
Patriotska_Liga
#460 Re: Navijaci na EURO 2016
Upravo tako.
Putin će jednostavno da izvede vojsku na ceste i tu sva priča završava.
Putin će jednostavno da izvede vojsku na ceste i tu sva priča završava.
-
Nadzorna_ploca
#461 Re: Navijaci na EURO 2016
Hvala na komplimentu i srdacan sportski pozdrav.nema me tamo wrote: Nemaš se šta ubjedjivat s mnom lijepi moj, govorim ti kako je..
Tu su Lechovi i izvukli pouku i kad su kod nas dolazili u Sarajevo svi do jednog su imali stolice na glavi i u formaciji se kretali.![]()
Dakle govorim ti jer znam da bi na šake raznjeli sve od Delija do Torcide, al' Balkanski stil je Balkanski stil..
Izvukli bi i mi nerješeno u Vogosci da se nije trzalo kad ce murija upast, a murije sat vremena nigdje..
-
Haj_Halve
#462 Re: Navijaci na EURO 2016
Znam da se pokusava provuci prica na koju mnogi nasjedaju da su Englezi k'o fol bacali slaninu na dzamiju a Rusi je branili svojim tijelima, sto je totalna nebuloza. Bas stanovnicima Marseille-a trebaju Rusi da stite dzamiju. Jesu Englezi skandirali nesto tipa gdje vam je ISIS. Nadali su se tucnjavi protiv Marokanaca i Alziraca kao revans za 1998. Nisu uopste racunali na Ruse.Zato su i dobili.
Najsmjesniji je klip u kojem jedan huligan prica kako su '98 potjerali neke Alzirce u Marseillu, kontali lako ce biti.Kaze covjek usli oni u jednu sporednu ulicu, kad tamo ih ceka pola sjeverne Afrike. I naravno bjezanija.
Digresija...bice Engleza u Rusiji 2018. Ali to ce organizovati sa bratijom poput Poljaka, Svedjana, Danaca itd...
Najsmjesniji je klip u kojem jedan huligan prica kako su '98 potjerali neke Alzirce u Marseillu, kontali lako ce biti.Kaze covjek usli oni u jednu sporednu ulicu, kad tamo ih ceka pola sjeverne Afrike. I naravno bjezanija.
Digresija...bice Engleza u Rusiji 2018. Ali to ce organizovati sa bratijom poput Poljaka, Svedjana, Danaca itd...
-
nema me tamo
#463 Re: Navijaci na EURO 2016
Ma Rusija je Rusija, zna se da nema zajebancije s njima.
Nije to Francuski raj u kojem znas da ti se nista nece desiti drasticno bar sto se policije tice.
A opcenito ce svi pouke izvuci nakon ovog, i što kazete i vojsku i policiju ce poslati na ulicu i kraj price.
Nije to Francuski raj u kojem znas da ti se nista nece desiti drasticno bar sto se policije tice.
A opcenito ce svi pouke izvuci nakon ovog, i što kazete i vojsku i policiju ce poslati na ulicu i kraj price.
- Bosanski_kralj
#464 Re: Navijaci na EURO 2016
Vidi se da se obučavaju za nerede, ništa kod njih nema spontano. Šteta što se nije našao koji stanar da im više glave prospe rafal, čisto da znaju gdje su došli.Tomahawk11 wrote:Bosanski_kralj wrote:Ima li kakav dobar snimak duela Hordi i njih?
Official info from main hospital in Sarajevo says total of 18 people are injured during the fights. 11 Bosnian and 7 Polish.
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/3 ... 72015.html
https://www.youtube.com/watch?v=NlA83k6izOY
https://www.youtube.com/watch?v=thXOm__QS6Q
-
RepublikanskaGarda
#465 Re: Navijaci na EURO 2016
Vezano za sukob BBB-a i Terormachina(Lechovi huligani)....posto sam bio tamo prica ide ovako, nas 40-ak je sjedilo u bircu u Poznanu kad su u kafic dosla dvojca likova cca 2.02, 130 kg. Predlozili su nam prvo da se obracunamo u nekoj njihovoj dvorani di oni imaju svoju huligansku MMA ligu
, pa je prijedlog bio da se obracunamo na nekoj livadi van grada i nakon sto sto smo ih sterali u pm nakon 40-ak min se vratilo njih stotinjak i zasulo nas casama, stolicama, stolovina a mi naravno uzvratili, bilo je i nesto saketanja ali nista strasno. Nakon dolaska murije ovi su se razbjezali. Uglavnom to nema veze sa ultra svijetom i kao sto je netko napisao sa ovakvim budalama u sori na sake i to 1 na 1tesko tko moze izac na kraj, kao da se ides sorat sa Mirkom Filipovicem.
-
nema me tamo
#466 Re: Navijaci na EURO 2016
100 posto glupe novinarske price..Haj_Halve wrote:Znam da se pokusava provuci prica na koju mnogi nasjedaju da su Englezi k'o fol bacali slaninu na dzamiju a Rusi je branili svojim tijelima, sto je totalna nebuloza. Bas stanovnicima Marseille-a trebaju Rusi da stite dzamiju. Jesu Englezi skandirali nesto tipa gdje vam je ISIS. Nadali su se tucnjavi protiv Marokanaca i Alziraca kao revans za 1998. Nisu uopste racunali na Ruse.Zato su i dobili.
Ko još vjeruje medijima, Englezi su tu prozivali isis ko isis, a ne raznorazne muslimane po Marseju..
Mislim zamisli glupe price cuj bacali slaninu i Rusi kao štit bili.
Al' razumijem ja te price imaju Englezi najviše neprijatelja kako god okreneš.
-
nema me tamo
#467 Re: Navijaci na EURO 2016
Nemaju oni ni blizu tehnike kao Mirko, al' kad ih staviš s našim balkancima od 70 kila tako ispadne.RepublikanskaGarda wrote:Vezano za sukob BBB-a i Terormachina(Lechovi huligani)....posto sam bio tamo prica ide ovako, nas 40-ak je sjedilo u bircu u Poznanu kad su u kafic dosla dvojca likova cca 2.02, 130 kg. Predlozili su nam prvo da se obracunamo u nekoj njihovoj dvorani di oni imaju svoju huligansku MMA ligu, pa je prijedlog bio da se obracunamo na nekoj livadi van grada i nakon sto sto smo ih sterali u pm nakon 40-ak min se vratilo njih stotinjak i zasulo nas casama, stolicama, stolovina a mi naravno uzvratili, bilo je i nesto saketanja ali nista strasno. Nakon dolaska murije ovi su se razbjezali. Uglavnom to nema veze sa ultra svijetom i kao sto je netko napisao sa ovakvim budalama u sori na sake i to 1 na 1tesko tko moze izac na kraj, kao da se ides sorat sa Mirkom Filipovicem.
-
Nadzorna_ploca
#468 Re: Navijaci na EURO 2016
Sasvim dovoljno od vas. Moji izvori kažu da ste generalno razocarani poljacima i da je dosta bolji utisak na BBB ostavila ruska ekipa.RepublikanskaGarda wrote:Vezano za sukob BBB-a i Terormachina(Lechovi huligani)....posto sam bio tamo prica ide ovako, nas 40-ak je sjedilo u bircu u Poznanu kad su u kafic dosla dvojca likova cca 2.02, 130 kg. Predlozili su nam prvo da se obracunamo u nekoj njihovoj dvorani di oni imaju svoju huligansku MMA ligu, pa je prijedlog bio da se obracunamo na nekoj livadi van grada i nakon sto sto smo ih sterali u pm nakon 40-ak min se vratilo njih stotinjak i zasulo nas casama, stolicama, stolovina a mi naravno uzvratili, bilo je i nesto saketanja ali nista strasno. Nakon dolaska murije ovi su se razbjezali. Uglavnom to nema veze sa ultra svijetom i kao sto je netko napisao sa ovakvim budalama u sori na sake i to 1 na 1tesko tko moze izac na kraj, kao da se ides sorat sa Mirkom Filipovicem.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#469 Re: Navijaci na EURO 2016
Ako Putin bude zelio (a mislim da ce se htjeti pokazati u sto boljem svjetlu) tamo nikome nece faliti dlaka s glave.
Ako se ovi njihovi budu kurcili,strpat ce ih u voz i sve na Sibir dok prvenstvo ne zavrsi
Sjetite se JAR koja ima jednu od najvecih stopa pljacki,silovanja i ubistava,pa kad je drzava rekla da ce ici prijeki sud,sve je proslo kao da je Njemacka. Ista situacija ce biti u Rusiji.
Ako se ovi njihovi budu kurcili,strpat ce ih u voz i sve na Sibir dok prvenstvo ne zavrsi
Sjetite se JAR koja ima jednu od najvecih stopa pljacki,silovanja i ubistava,pa kad je drzava rekla da ce ici prijeki sud,sve je proslo kao da je Njemacka. Ista situacija ce biti u Rusiji.
-
zenit dozic
#470 Re: Navijaci na EURO 2016
Evo najbolji primjer kako se suprostavit snagama reda
Znači svi ko jedan,ide se u napad(od 1.40), ne ostavlja se prostor, masa gura prema naprijed da murija ne može djelovat.
Znači malo organizacije plus votka i droga
i sve se može.
Obratite pažnju na lika na 1.48 kako skače na muriju
crna trenerka, sa bjelom prugom preko ramena i crna kapa.
Ali sad bez zezanja dok ovo nisam pogledo nisam mogo vjerovati da se neko na ovako organizovan način može suprostavit muriji,džaba štitovi, suzavac
A što se mene tiče ovi idioti sa prvenstva, ovi s klipa i sveukupno huligani što samo traže kako će nekoga prebiti ko ovaj naš s foruma
samo u kamenolom na par godina i tucaj kamen.
ne kontam koja je fora skakat onesvještenom čovjeku po glavi
Znači svi ko jedan,ide se u napad(od 1.40), ne ostavlja se prostor, masa gura prema naprijed da murija ne može djelovat.
Znači malo organizacije plus votka i droga
Obratite pažnju na lika na 1.48 kako skače na muriju
Ali sad bez zezanja dok ovo nisam pogledo nisam mogo vjerovati da se neko na ovako organizovan način može suprostavit muriji,džaba štitovi, suzavac
A što se mene tiče ovi idioti sa prvenstva, ovi s klipa i sveukupno huligani što samo traže kako će nekoga prebiti ko ovaj naš s foruma
-
RepublikanskaGarda
#471 Re: Navijaci na EURO 2016
To svakako, ali pored ove nase djecurlije 14-20 god izgledaju kao terminatori, mi smo tamo bili jedna iskusna ekipa al realno satrali bi nas na livadi , jbte mi pijani ko guzice a kod njih prije tucnjava strogo zabranjen alkohol, ko je pijan ne moze sa njima na party, to su sve neki hibridi....i poljaci i rusinema me tamo wrote:Nemaju oni ni blizu tehnike kao Mirko, al' kad ih staviš s našim balkancima od 70 kila tako ispadne.RepublikanskaGarda wrote:Vezano za sukob BBB-a i Terormachina(Lechovi huligani)....posto sam bio tamo prica ide ovako, nas 40-ak je sjedilo u bircu u Poznanu kad su u kafic dosla dvojca likova cca 2.02, 130 kg. Predlozili su nam prvo da se obracunamo u nekoj njihovoj dvorani di oni imaju svoju huligansku MMA ligu, pa je prijedlog bio da se obracunamo na nekoj livadi van grada i nakon sto sto smo ih sterali u pm nakon 40-ak min se vratilo njih stotinjak i zasulo nas casama, stolicama, stolovina a mi naravno uzvratili, bilo je i nesto saketanja ali nista strasno. Nakon dolaska murije ovi su se razbjezali. Uglavnom to nema veze sa ultra svijetom i kao sto je netko napisao sa ovakvim budalama u sori na sake i to 1 na 1tesko tko moze izac na kraj, kao da se ides sorat sa Mirkom Filipovicem.
-
Haj_Halve
#472 Re: Navijaci na EURO 2016
[/quote]
To svakako, ali pored ove nase djecurlije 14-20 god izgledaju kao terminatori, mi smo tamo bili jedna iskusna ekipa al realno satrali bi nas na livadi , jbte mi pijani ko guzice a kod njih prije tucnjava strogo zabranjen alkohol, ko je pijan ne moze sa njima na party, to su sve neki hibridi....i poljaci i rusi[/quote]
Samo im dati Kalashe i eto ti kopije Delija i Arkanove SDG...
To svakako, ali pored ove nase djecurlije 14-20 god izgledaju kao terminatori, mi smo tamo bili jedna iskusna ekipa al realno satrali bi nas na livadi , jbte mi pijani ko guzice a kod njih prije tucnjava strogo zabranjen alkohol, ko je pijan ne moze sa njima na party, to su sve neki hibridi....i poljaci i rusi[/quote]
Samo im dati Kalashe i eto ti kopije Delija i Arkanove SDG...
- Edin H.
#473 Re: Navijaci na EURO 2016
Dakle Francuzi I njihov pravosduno polcijski system su stvarno tragikomicni, ne cudi me ona serija Alo, Alo...zenit dozic wrote:
A što se mene tiče ovi idioti sa prvenstva, ovi s klipa i sveukupno huligani što samo traže kako će nekoga prebiti ko ovaj naš s foruma![]()
Osudise danas osam Engleza na zatvorske kazne, plus taraba na putovanje na utakmice.
Npr. dadose frajeru dva mjeseca murije, zato sto je bacio sedam flasa. Valjda je trebao cekati da ga braca Rusi spengaju, a ne unistavati sekundarne sirovine.
E sada se naravno pitate, a koliko Rusa je osudjeno.
Niti jedan
Kaze tuzilac, previse su BRZI
Onaj preplaceni picopjevac od trenera kaze da izbjegavaju frku, izgleda da mu niko objasnio, da Rusi Engleze nista pitali.
-
nema me tamo
#474 Re: Navijaci na EURO 2016
Ma znam brate opcenito kakve su nam ekipe redom..RepublikanskaGarda wrote:To svakako, ali pored ove nase djecurlije 14-20 god izgledaju kao terminatori, mi smo tamo bili jedna iskusna ekipa al realno satrali bi nas na livadi , jbte mi pijani ko guzice a kod njih prije tucnjava strogo zabranjen alkohol, ko je pijan ne moze sa njima na party, to su sve neki hibridi....i poljaci i rusinema me tamo wrote:Nemaju oni ni blizu tehnike kao Mirko, al' kad ih staviš s našim balkancima od 70 kila tako ispadne.RepublikanskaGarda wrote:Vezano za sukob BBB-a i Terormachina(Lechovi huligani)....posto sam bio tamo prica ide ovako, nas 40-ak je sjedilo u bircu u Poznanu kad su u kafic dosla dvojca likova cca 2.02, 130 kg. Predlozili su nam prvo da se obracunamo u nekoj njihovoj dvorani di oni imaju svoju huligansku MMA ligu, pa je prijedlog bio da se obracunamo na nekoj livadi van grada i nakon sto sto smo ih sterali u pm nakon 40-ak min se vratilo njih stotinjak i zasulo nas casama, stolicama, stolovina a mi naravno uzvratili, bilo je i nesto saketanja ali nista strasno. Nakon dolaska murije ovi su se razbjezali. Uglavnom to nema veze sa ultra svijetom i kao sto je netko napisao sa ovakvim budalama u sori na sake i to 1 na 1tesko tko moze izac na kraj, kao da se ides sorat sa Mirkom Filipovicem.
Kad si se šutao zadnji put s nekim po Hrvatskoj fer?
Ne mislim dakle na livadu nego opcenito da je neko spustio neko oružje i malo se pošaketao ako si ikad..
Sve se svodi kamena s ramena i standardno..
Bukvalno terminatori za raznorazne pičkice koji bjeze na prvi pokret policije, a laju prije toga i puste konstantno da naplate ovi iz prvih redova.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#475 Re: Navijaci na EURO 2016
Pa lahko je hvatati Engleze, em su pjani ko guzice, em ih Rusi razbili, murija samo pokupila iza njih