Neznam jesam li dobro postavila pitanje,ali se nadam
da cete razumjeti sta trazim.
Pozdrav i hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ma nisam ti ja neki vozac 'pa zatoBeg_Babic wrote:Adria route ima i pokriva
BIH: 5800 naselja, a od toga 72 naselja pokrivena s imenima ulica i Banja Luka s kućnim brojevima
s tim da radi na Garmin uredjajima koliko ja znam![]()
![]()
ako je to bilo pitanje![]()
harka wrote:ma nisam ti ja neki vozac 'pa zatoBeg_Babic wrote:Adria route ima i pokriva
BIH: 5800 naselja, a od toga 72 naselja pokrivena s imenima ulica i Banja Luka s kućnim brojevima
![]()
valjda neznam ni
pitanje postavitiValjda je to,to
![]()
Gdje se to moze zbaviti
ma mislim samo u Bosni,ovdje sam gdje sam ko Schumaherkirby wrote:harka wrote:ma nisam ti ja neki vozac 'pa zatoBeg_Babic wrote:Adria route ima i pokriva
![]()
valjda neznam ni
pitanje postavitiValjda je to,to
![]()
Gdje se to moze zbaviti
e ako nisi neki vozac onda i ne vozi.![]()
![]()
harka wrote:ma mislim samo u Bosni,ovdje sam gdje sam ko Schumaher
cesta ravna ko dlan,a stvarno mi treba taj CD navigacije za BiH
Trebo bih izbaciti onaj fajl POI tacaka gdje sam biljezio pozicije policijskih patrola i povecih rupa na putu od Sa do Capljineza_sada_bez_dobrog_nicka wrote: JEs' eno kažu za Bosnu prave posebnu ediciju POI svih šahtova...
O cemu ti ? Radi sasvim fino. Nisam se kretao po nekim zabitima, ali te uredno odrede na sve adrese u svim gradovima. Naravno ono malo jada od auto puta se jos uvijek gradi pa nije tu, ali GPS nikada ne pratis sljepo.arman1 wrote:Ne dao ti bod da ti u BiH stvarno zatreba. Vrlo lako bi se zapitao gdje nesta most ili odkud tu zgrada.
Ako imas, s obzirom da nuvi 250w sa kartom europe mozes naci za cetvrtinu cijene nokie n95, radije cu kupiti nuvi + neki obican mobilni telefon.dimu wrote:ako imas nokiu n95 8gb mozes imati navigaciju besplatno, ne moras kupovati posebno navigacijski uredjaj, skines sa neta garmin mobile navigaciju i adria route i radi sve ekstra
malizeleni wrote:Ako imas, s obzirom da nuvi 250w sa kartom europe mozes naci za cetvrtinu cijene nokie n95, radije cu kupiti nuvi + neki obican mobilni telefon.dimu wrote:ako imas nokiu n95 8gb mozes imati navigaciju besplatno, ne moras kupovati posebno navigacijski uredjaj, skines sa neta garmin mobile navigaciju i adria route i radi sve ekstra
zavisi koji uređaj imašharka wrote:Ima li u BiH CD za navigaciju,mislim saobracaj unutar BiH.
Pozdrav i hvala
uh,slabo ti se ja razumijem u tu tehnikuand wrote:zavisi koji uređaj imašharka wrote:Ima li u BiH CD za navigaciju,mislim saobracaj unutar BiH.
Pozdrav i hvala
u autu je neka navigacija koju radi neki proizvođač i koja koristi neki program koji koristi neke karte.da li postoje karte bih za tvoj uređaj moraš znati ove gore podatkeharka wrote:uh,slabo ti se ja razumijem u tu tehnikuand wrote:zavisi koji uređaj imašharka wrote:Ima li u BiH CD za navigaciju,mislim saobracaj unutar BiH.
Pozdrav i hvala
imam auto i u njemu je vec navigacija
ja samo ubacim CD sa rutama.
malizeleni wrote:I onda stisni i daj 2.500 € za navigaciju kao dodatnu opremu. A ja Garmin Nuvi uzeo za 150
Za 10% tih para dobijes sve na e-bayu bas toliko koliko ti kazesdimu wrote:malizeleni wrote:I onda stisni i daj 2.500 € za navigaciju kao dodatnu opremu. A ja Garmin Nuvi uzeo za 150
za te pare ne dobijes samo navigaciju, nego i dvd player, i veliki color display u autu i jos dosta stvari
Auto navigacija za volvo , vw i mitsubishi kosta ravno 2500€. Nisam vidio bash nista dodatno, sem navigacije. Osim ako dvd player i jos sto sta toga nije ugradjeno.dimu wrote:malizeleni wrote:I onda stisni i daj 2.500 € za navigaciju kao dodatnu opremu. A ja Garmin Nuvi uzeo za 150
za te pare ne dobijes samo navigaciju, nego i dvd player, i veliki color display u autu i jos dosta stvari
Da li Garmin mobile i Adria route rade na drugim mobitelima, recimo E71i?!dimu wrote:ako imas nokiu n95 8gb mozes imati navigaciju besplatno, ne moras kupovati posebno navigacijski uredjaj, skines sa neta garmin mobile navigaciju i adria route i radi sve ekstra