Navedite svoju seksualnu fantaziju

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
FreedomUSA

#1 Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by FreedomUSA »

Nadam se da tema nije protiv pravilnika. Ako jeste izvinjavam se, izbrišite je, ali pretpostavljam je sve OK.

Ovako: Navedite neku seksualnu fantaziju koju ste uspjeli ostvariti u životu, ili koju bi željeli ostvariti.

Moja ostvarena seksualna želja je famozna Trojka ("Threesome") :D. Imao sam ih nekoliko puta u životu, a prvi put kad sam živio u SAD. Moj drugar me je znao često pozvati kada prave college parties. Na takvim žurkama dođe ogroman broj dobrih pičkica koje jedva čekaju da rade svašta. Pod "svašta" se podrazumijeva skidanje, pušenje, jahanje, itd. U Americi je inače sasvim normalno da djevojke međusobno "eksperimentiraju" na fakultetu, tako da su većina njih sasvim OK sa nekim lezbejskim igrama. Ono što je super... ovakve negledaju ni na vjeru ni naciju. Ako imaš k***c, to je najbitnije. Tako da sam tu noć imao baš divno iskustvo. Dobro se sjećam par minuta prije nego što će krenuti "akcija", ja svojoj tadašnjoj djevojci šaljem SMS kako moram ostati skoro cijelu noć kod prijatelja da mu pomognem završiti projekat za fakultet. :lol: :lol: :lol:

Trenutno živim u Njemačkoj, i imao sam slična iskustva i ovdje, mada ni je ono prvo bilo najslađe, valjda što je prvi put. Kao što sigurno znate, ovdje u Deutschlandu su skoro na svakom ćošku legalne javne kuće, tako da svako sebi može priuštiti švašta, ali naravno i ovdje vrijedi: koliko para toliko muzike.

Pričajte o svojim iskustvima...
Balkanezzi

#2 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Balkanezzi »

Jos kao tinejdjer sam osjecao sexualnu privlacnost prema povrcu, valjda averzija i nakupljeni bjes jer su me tjerali da jedem prokleto povrce, posebno sam mrzio tikve, i tako da je kako sam rastao to preraslo u neku vrstu sexualne zelje.
Zelio sam izmrcvarit tikvu kurcem, et :D
Nikad necu zaboravit taj sudbonosni dan kad sam spopao tikvu, onako oblu, cvrstu, kad je zgrabih i udjoh, a ona ledeeeenaaaa, i prisjede mi, zabola mi se kospa u rupu od chune.
Od tad guzim samo ociscene tikve :D
I jedna mi je neostvarena zelja da jebem patuljastu gluhonijemu zenu, blago razroku, bez jedne noge i sa 6 prstiju na drugoj nozi, pred muzem, koji lici na onog patuljka iz game of thrones, i da mi pjeni dok mu jebem zenu i mlatara machem oko glave, da mi andrenalin proradi dok je onako razroku jebem :roll:
AndreyBlanc

#3 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by AndreyBlanc »

Ne znam koji je luđi ovaj drugi je ironičan njemu dajem plus
FreedomUSA

#4 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by FreedomUSA »

Molim vas da shvatite temu ozbiljno. :|
Balkanezzi

#5 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Balkanezzi »

Ja sam smrtno ozbiljan forumas, zamolio bi vas da krajnje seriozno shvatite moje fantazije, i pls ne iznosite tikve pred mene :roll:
Kinaski

#6 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Kinaski »

U Bosni mi ne jebemo, mozete vi tamo u USA. Ovdje to zene ne rade... Ne znam kako to ne znas
FreedomUSA

#7 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by FreedomUSA »

Kinaski wrote:U Bosni mi ne jebemo, mozete vi tamo u USA. Ovdje to zene ne rade... Ne znam kako to ne znas
Možda nema puno trojki u Bosni, ali čisto sumnjam da se ne jebete. Bio sam četiri puta u BiH, u kratkim posjetama, ali vidio sam da ima i tamo dobrih za jahanje. :-D
madesa

#8 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by madesa »

zelja da dvije djevojke mi rade footjob :D ,nadam se da cu to nekad ispuniti :D
FreedomUSA

#9 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by FreedomUSA »

madesa wrote:zelja da dvije djevojke mi rade footjob :D ,nadam se da cu to nekad ispuniti :D
Samo nek osjeku nokte na nogama.
Kinaski

#10 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Kinaski »

A moja seksualna fantazija je da ga metnem u bilo sto, staro ili mlado. Musko ili zensko
BadCopy

#11 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by BadCopy »

madesa wrote:zelja da dvije djevojke mi rade footjob :D ,nadam se da cu to nekad ispuniti :D
nek ostrugaju pete :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Velkoski »

Kinaski wrote:A moja seksualna fantazija je da ga metnem u bilo sto, staro ili mlado. Musko ili zensko
:lol: :lol: :lol: :lol:
FreedomUSA

#13 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by FreedomUSA »

Kinaski wrote:A moja seksualna fantazija je da ga metnem u bilo sto, staro ili mlado. Musko ili zensko
Dođi kod mene u Njemačku, da te malo odvedem na neka mjesta... pa biraj šta želiš.
AndreyBlanc

#14 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by AndreyBlanc »

Imaju i kod nas Brijuni u Osjeku hahhahahhaha

Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
Mutivoda

#15 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Mutivoda »

Balkanezzi wrote: I jedna mi je neostvarena zelja da jebem patuljastu gluhonijemu zenu, blago razroku, bez jedne noge i sa 6 prstiju na drugoj nozi, pred muzem, koji lici na onog patuljka iz game of thrones, i da mi pjeni dok mu jebem zenu i mlatara machem oko glave, da mi andrenalin proradi dok je onako razroku jebem :roll:
:lol: :lol: :lol:
BadCopy

#16 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by BadCopy »

William Shatner je rekao da je najbolji sex imao sa cigankom koja ima jednu nogu :D

Od zla oca od gore matere
AndreyBlanc

#17 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by AndreyBlanc »

Toplija mindza u ciganke za dva tri stepena hihihi

Saian

#18 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Saian »

amateri mandal' te temu eto slavuja - pravi sexualni majstor i intelektualac. :D
kalesijski slavuj wrote: sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!

strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.

njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!
kalesijski slavuj wrote: evo onda idemo dalje:

u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.

nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?
eh, pa ti sad reci :D
kalesijski slavuj wrote: ma niko mensu nemoze otjerati!
nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.

a cudan je zivot ljudi moji, jos kao malo dijete sam volio igre sa konopcima!
ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.

i postalo je sta je postalo....
nema dalje, kljuchaj
AndreyBlanc

#19 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by AndreyBlanc »

Temu zakljucajte nobelovca imamo.

berenice

#20 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by berenice »

Menso kralj! :lol:
sheilak

#21 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by sheilak »

FreedomUSA wrote:Molim vas da shvatite temu ozbiljno. :|
kako? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#22 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by Truba »

ti se rukovodiš onom

da je šta priguzičit pa makar i žensko :D
mO k3

#23 Re: Navedite svoju seksualnu fantaziju

Post by mO k3 »

Balkanezzi wrote:Jos kao tinejdjer sam osjecao sexualnu privlacnost prema povrcu, valjda averzija i nakupljeni bjes jer su me tjerali da jedem prokleto povrce, posebno sam mrzio tikve, i tako da je kako sam rastao to preraslo u neku vrstu sexualne zelje.
Zelio sam izmrcvarit tikvu kurcem, et :D
Nikad necu zaboravit taj sudbonosni dan kad sam spopao tikvu, onako oblu, cvrstu, kad je zgrabih i udjoh, a ona ledeeeenaaaa, i prisjede mi, zabola mi se kospa u rupu od chune.
Od tad guzim samo ociscene tikve :D
I jedna mi je neostvarena zelja da jebem patuljastu gluhonijemu zenu, blago razroku, bez jedne noge i sa 6 prstiju na drugoj nozi, pred muzem, koji lici na onog patuljka iz game of thrones, i da mi pjeni dok mu jebem zenu i mlatara machem oko glave, da mi andrenalin proradi dok je onako razroku jebem :roll:
:shock:
Locked