Studentski servis

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Manager19sa

#1 Studentski servis

Post by Manager19sa »

Interesuje me da li je neko učlanjen u studentski servis na pravnom fakultetu u Sarajevu?Šta je potrebno za učlanjenje,kakva je procedura?
Skyfox

Post by Skyfox »

Koliko ja znam jedan ti je studentski servis u gradu, nalazi se iza onog kafica Cinema, odes sa licnom i indexom i uclanis se. Odmah ti ponude anketarske poslove od vrata do vrata i to je to, vise ni glasa od njih, ustvari neznam nikoga ko je dobio posao preko servisa...
River_isle

Post by River_isle »

za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

River_isle wrote:za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
a gdje se to nalazi na pravu
Miki123

Post by Miki123 »

Umjetnik a wrote:
River_isle wrote:za onaj na Pravu potvrda da si student, naprave ti odmah clansku, ali im je procent koji uzimaju oko 17%, a kako sam cula ima neki drugi servis koji je povoljniji pa se raspitaj.. negdj je u hrasnom taj drugi ako se dobro sjecam.
Preko puta portira.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Miki123 wrote:
Umjetnik a wrote:
Preko puta portira.
HVALA
Smith17

Post by Smith17 »

Na Skenderiji ima dobar studentski servis za one što su voljni raditi.Veliki izbor poslova a i redovna i fina isplata.
Last edited by Smith17 on 11/12/2007 18:21, edited 1 time in total.
Eshek

Post by Eshek »

Skyfox wrote:Koliko ja znam jedan ti je studentski servis u gradu, nalazi se iza onog kafica Cinema, odes sa licnom i indexom i uclanis se. Odmah ti ponude anketarske poslove od vrata do vrata i to je to, vise ni glasa od njih, ustvari neznam nikoga ko je dobio posao preko servisa...
Današnji studentski servisi ne postoje uopšte radi studenata, nego pranja love (relativno jeftin način da se dobit iz firme opere).
becu

Post by becu »

Eshek wrote:
Skyfox wrote:Koliko ja znam jedan ti je studentski servis u gradu, nalazi se iza onog kafica Cinema, odes sa licnom i indexom i uclanis se. Odmah ti ponude anketarske poslove od vrata do vrata i to je to, vise ni glasa od njih, ustvari neznam nikoga ko je dobio posao preko servisa...
Današnji studentski servisi ne postoje uopšte radi studenata, nego pranja love (relativno jeftin način da se dobit iz firme opere).
kao i hejbet udruzenja ''ovih i onih, ovakvih i onakvih''
:bih:
Antonette

#10 Re:

Post by Antonette »

Smith17 wrote:Na Skenderiji ima dobar studentski servis za one što su voljni raditi.Veliki izbor poslova a i redovna i fina isplata.
A gdje tacno na skenderiji?
Post Reply