IPF Zenica

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
bajro17

#1 IPF Zenica

Post by bajro17 »

es-selamu aleykum zanima me zna li neko nesto vise o ovome fakultetu jeli tezak kakvi su profesori i sve ostalo molim vas odgovorite hitnoj je sada ce upisi a neznam gdje da idem
bajro17

#2 Re: IPF Zenica

Post by bajro17 »

nisam zavrsio medresu ali vidim ima na stranici predmeti i arpaski jezik i pise da se uce osnovne neke stvari glagoli, imenice, pridjevi ... itd.
Eborg

#3 Re: IPF Zenica

Post by Eborg »

Poznanik mi tamo studira i pravo da ti kažem ne znam baš kakva je fajda od tog fakulteta ali eto hajde. On se nešto ne žali no primjetno se radikalizirao na religijsko-političkom planu pa budi oprezan. :-)

Ako gledaš "gdje je lakše" vrlo su ti male šanse da završiš ijedan fakultet, skontaj nešto što je i aktuelno i što voliš.
bajro17

#4 Re: IPF Zenica

Post by bajro17 »

Volim vjeru tako da gledam sta volim, a ne zanima me sada posao i to bit ce inshaAllah
Eborg

#5 Re: IPF Zenica

Post by Eborg »

Bog nije samo "izmislio" Islam već i kompjuter, knjigu, lopatu, frižider, linijar i sl. no dobro. :roll:

Uzdaj se u Boga da ćeš dobiti posao a nemoj učiniti ništa sa svoje strane da se malo potrudiš, kako da ne. :roll: Ovo ti je prijateljski savjet, ne znam apsolutno nikoga da se zaposlio sa tim fakultetom, bolje ti je posveti se nečemu drugom a vjeru drži odvojeno od toga. Vrhunac posla s tim fakultetom ti je nešto u prosvjeti za 600 KM i to uz veliku, veliku, veeeeliku sreću i još veću štelu.
Post Reply