IPF Zenica
-
bajro17
#1 IPF Zenica
es-selamu aleykum zanima me zna li neko nesto vise o ovome fakultetu jeli tezak kakvi su profesori i sve ostalo molim vas odgovorite hitnoj je sada ce upisi a neznam gdje da idem
-
bajro17
#2 Re: IPF Zenica
nisam zavrsio medresu ali vidim ima na stranici predmeti i arpaski jezik i pise da se uce osnovne neke stvari glagoli, imenice, pridjevi ... itd.
-
Eborg
#3 Re: IPF Zenica
Poznanik mi tamo studira i pravo da ti kažem ne znam baš kakva je fajda od tog fakulteta ali eto hajde. On se nešto ne žali no primjetno se radikalizirao na religijsko-političkom planu pa budi oprezan.
Ako gledaš "gdje je lakše" vrlo su ti male šanse da završiš ijedan fakultet, skontaj nešto što je i aktuelno i što voliš.
Ako gledaš "gdje je lakše" vrlo su ti male šanse da završiš ijedan fakultet, skontaj nešto što je i aktuelno i što voliš.
-
bajro17
#4 Re: IPF Zenica
Volim vjeru tako da gledam sta volim, a ne zanima me sada posao i to bit ce inshaAllah
-
Eborg
#5 Re: IPF Zenica
Bog nije samo "izmislio" Islam već i kompjuter, knjigu, lopatu, frižider, linijar i sl. no dobro.
Uzdaj se u Boga da ćeš dobiti posao a nemoj učiniti ništa sa svoje strane da se malo potrudiš, kako da ne.
Ovo ti je prijateljski savjet, ne znam apsolutno nikoga da se zaposlio sa tim fakultetom, bolje ti je posveti se nečemu drugom a vjeru drži odvojeno od toga. Vrhunac posla s tim fakultetom ti je nešto u prosvjeti za 600 KM i to uz veliku, veliku, veeeeliku sreću i još veću štelu.
Uzdaj se u Boga da ćeš dobiti posao a nemoj učiniti ništa sa svoje strane da se malo potrudiš, kako da ne.