Hahah pa "negdje"Kemo BA wrote: Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno!
Sretno svima nama
Hahah pa "negdje"Kemo BA wrote: Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno!
ako ces da se ispises uplatis na racun fakulteta 50KM i molbu pises za ispis i poneses index ...to je to...ako iz nekog dr.razloga uzimas dokumente vjerovatno je ista procedura, ali da bezveze ne dolazis nazovi studentsku sluzbuaraking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na faxHvala.
mokra_carapa wrote:Hahah pa "negdje"Kemo BA wrote: Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno!![]()
Sretno svima nama![]()
50 KM od studenta koji se ispisuje.Pa još i molba,zašto molba?To treba da se zove zahtjev a ne molba,nermaa wrote:ako ces da se ispises uplatis na racun fakulteta 50KM i molbu pises za ispis i poneses index ...to je to...ako iz nekog dr.razloga uzimas dokumente vjerovatno je ista procedura, ali da bezveze ne dolazis nazovi studentsku sluzbuaraking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na faxHvala.
50 KM od studenta koji se ispisuje.Pa još i molba,zašto molba?To treba da se zove zahtjev a ne molba,Kemo BA wrote:nermaa wrote:ako ces da se ispises uplatis na racun fakulteta 50KM i molbu pises za ispis i poneses index ...to je to...ako iz nekog dr.razloga uzimas dokumente vjerovatno je ista procedura, ali da bezveze ne dolazis nazovi studentsku sluzbuaraking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na faxHvala.