FPN

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
mokra_carapa

#26 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

Kemo BA wrote: Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno! :-D
Hahah pa "negdje" :lol:
Sretno svima nama :thumbup: :bih:
nermaa

#27 Re: FPN

Post by nermaa »

araking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na fax :D Hvala.
ako ces da se ispises uplatis na racun fakulteta 50KM i molbu pises za ispis i poneses index ...to je to...ako iz nekog dr.razloga uzimas dokumente vjerovatno je ista procedura, ali da bezveze ne dolazis nazovi studentsku sluzbu ;-)
Kemo BA

#28 Re: FPN

Post by Kemo BA »

mokra_carapa wrote:
Kemo BA wrote: Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno! :-D
Hahah pa "negdje" :lol:
Sretno svima nama :thumbup: :bih:
:thumbup: Ma dobro,razumijem .
Kemo BA

#29 Re: FPN

Post by Kemo BA »

nermaa wrote:
araking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na fax :D Hvala.
ako ces da se ispises uplatis na racun fakulteta 50KM i molbu pises za ispis i poneses index ...to je to...ako iz nekog dr.razloga uzimas dokumente vjerovatno je ista procedura, ali da bezveze ne dolazis nazovi studentsku sluzbu ;-)
50 KM od studenta koji se ispisuje.Pa još i molba,zašto molba?To treba da se zove zahtjev a ne molba, :x :x
nermaa

#30 Re: FPN

Post by nermaa »

Kemo BA wrote:
nermaa wrote:
50 KM od studenta koji se ispisuje.Pa još i molba,zašto molba?To treba da se zove zahtjev a ne molba, :x :x[/qu
Ja sam prosla tu proceduru ...znala sam da moram nesto uplatiti , al kad mi rece ne moze to bez molbe :lol: :lol:
ima na stranic fpn forma molbe.
Kemo BA

#31 Re: FPN

Post by Kemo BA »

[quote="nermaa]
Ja sam prosla tu proceduru ...znala sam da moram nesto uplatiti , al kad mi rece ne moze to bez molbe :lol: :lol:
ima na stranic fpn forma molbe.[/quote]

Zna se kome se moli i koga se moli. Vaše pravo je da se ispišete i zar za nešto što imate pravo trebate moliti.I to još u jednoj obrazovnoj fakultetskoj ustanovi.
mokra_carapa

#32 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

To je fakat žalosno... vjerovatno sa tih 50KM naplaćuju mukotrpan posao što će ona u studentskoj isprintati dvije potvrde :-)
araking86

#33 Re: FPN

Post by araking86 »

Uzimaju brate i sakom i kapom,za svaku glupost lovu uzimaju.I jos da dodam,potvrdu moras sedam dana cekati. :run:
StupskaBitanga

#34 Re: FPN

Post by StupskaBitanga »

ne zna se jel prije uđu ili prije izađu
Morales

#35 Re: FPN

Post by Morales »

Jel zna neko kad bi trebao izaći ovaj konkurs za postdiplomski studij?
Post Reply