Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sesnaestogodisnja crna udovica i cecenska samoubica pjevusi nam u arapskom stilu nekih 80- tih. Tacnije pjeva na iranskom.Spot postoji u 2 verzije. Pri cemu je prva poprilicno provokanta, na kraju se raznosi bombom. Druga je malo blaza, recenzirana sa strane Vive i MTV-a.
Licno mislim da je spot neukusan. Zar terorizam i ludilo ove vrste treba podrzvati i zaboraviti da je na hiljade neduznih, medju njima i djece poginulo.
sesnaestogodisnja crna udovica i cecenska samoubica pjevusi nam u arapskom stilu nekih 80- tih. Tacnije pjeva na iranskom.Spot postoji u 2 verzije. Pri cemu je prva poprilicno provokanta, na kraju se raznosi bombom. Druga je malo blaza, recenzirana sa strane Vive i MTV-a.
Licno mislim da je spot neukusan. Zar terorizam i ludilo ove vrste treba podrzvati i zaboraviti da je na hiljade neduznih, medju njima i djece poginulo.
Joj shto volim kada neupuceni likovi komentarisu stvari o kojim blage veze nemaju. Kao prvo pjesma "chorjavon" govori o svoj djeci koja se danas zloupotrebljavaju u ratne svrhe. Mogao((la), stvarno ne znam kojeg si spola)) bi prije svega pogledati prvo spot pa onda suditi nego odmah igrati na prvu. Žena pokrivena i odmah terorista. A te price o terorizmu su prica za sebe. Kako da se brani neko ko nema oružja osim na taj način. Prvo su pokušavali sa kamenicama ali je*iga nema fajde pa ljudi pokušavaju na taj način nešto postići. Sumnjam da to imalo pomaže ali ne možeš dopuštati da te neko stalno po glavi lupa a da ti šutiš i čekaš sudnji dan da Bog monstrumima presudi kako valja. nda rezimiram pjesma poziva svijet da spasu 300 000 djece koja danas šetaju sa oružjem i bore se za kojekakve mračne ciljeve.
Predator, gledala sam spot.
Napomenula sam da je prva verzija bila ipak shokantna( secan sa raznosenjem, jer drugi izlaz ne vidi, a ima ga) i zbog toga cenzurisana.
Druga je ok.
Je li sad ok?
sojka wrote:Predator, gledala sam spot.
Napomenula sam da je prva verzija bila ipak shokantna( secan sa raznosenjem, jer drugi izlaz ne vidi, a ima ga) i zbog toga cenzurisana.
Druga je ok.
Je li sad ok?
OK. Malo mi je ostalo nejasno sto je uopste tema pokrenuta, jel zbog price o terorizmu (jer je ocito na tu stranu otišla), ili o kvalitetima pjesme. Ruku na srce pjesma nije loša tj muzika nije loša, text ionako ne kontam. Gledao samo ih prije nekih mjesec dana i sve što sa o njima uspio pronaći na internetu je na njemačkom. snimio sam video spot sa vive za vrijeme kojeg u dnu ide text koji govori o nekoj četvorici braće djece koji nisu slušali oca uzeli puške i otišli u lov i tamo poginuli (ovako nekako ide ta priča), i kako treba spasiti 300 000 djece koji su sa puškom u svijetu. Ja stvarno ne vidim kako se prva verzija spota uklapa u sve ovo, i zašto se ona raznosi...
Stil muzike i nije bas moj. Mislim ono, ja licno za svoju dusu slusam nesto sasvim drugo. Mada to ne govori o kvalitetu. Pjesma je u svakom slucaju neobicna, kao i sam imidz pjevacice koja apeluje i sokira.
U prvobitnoj verziji ona se raznosi i solidarise tj. nalazi za razumijevanje u tome u borbi protiv vlasti.
U ovom aktulenom spotu, ne nalazim nista lose i cak ni ja ne mogu da povezem sa onom prvom, koja govori nesto sasvim drugo.Mozda je zbog toga i prepravljena.