NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post Reply
Tempo
ZeModerator

#251 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

ja opsovah, jel smeta?
dezurni_ucenik

#252 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Tempo wrote:ja opsovah, jel smeta?

2 sedmice banovica

>>krsenje pravila foruma:
koristenje vulgarnih termina

sljedeci put ide trajna selidba u banovice
Maraschino

#253 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Maraschino »

brisi crvena slova
dezurni_ucenik

#254 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Maraschino wrote:brisi crvena slova

Sto?

jel se to u banovice ide zbog crvenih slova. ovaj forum se fakat preozbiljno shvata.
Tempo
ZeModerator

#255 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

dezurni_ucenik wrote:

Sto?

jel se to u banovice ide zbog crvenih slova. ovaj forum se fakat preozbiljno shvata.
saš dobit po guzici
Maraschino

#256 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Maraschino »

dezurni_ucenik wrote:

Sto?
zato sto samo moderatori smiju koristiti crvena slova...ili sam sta propustio
dezurni_ucenik

#257 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Tempo wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Sto?

saš dobit po guzici

Jes to stvarno pomislio da si banovan, aj priznaj da si se malo trzno :lol:
Tempo
ZeModerator

#258 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

dezurni_ucenik wrote:
ma ne. zapazio sam nekoliko tvojih ne bas inteligentnih postova, pa mi je odmah bilo jasno da se radi o humoru. u pokusaju.
Edin H.

#259 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Edin H. »

dezurni_ucenik wrote:
Tempo wrote:
saš dobit po guzici

:D
славянин

#260 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by славянин »

Edin H. wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Tempo wrote:
saš dobit po guzici

:D
:lol:
dezurni_ucenik

#261 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Tempo wrote:
dezurni_ucenik wrote:
ma ne. zapazio sam nekoliko tvojih ne bas inteligentnih postova, pa mi je odmah bilo jasno da se radi o humoru. u pokusaju.

Ev' na suze si me nacero. :thumbup:

U nedostatku adekvatnih argumenata, tj ispuco si kartu "Ko nas bre zavadi" pa si se kreno vaditi. Pa onda u silnom gubljenju poceo si se onda baviti djetinjastim forumaskim stvarima: brojanjima tudjih postova i svrljanjem komentara o "neinteligentim postovima".
Last edited by dezurni_ucenik on 26/03/2019 00:13, edited 1 time in total.
nivla

#262 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by nivla »

malo su ih bombardivali s obzirom na zlo koje se od kraja 80tih pripremalo u tom istom beogradu
svakom normalnom je jasno da je u bosni bila agresija od hrvatske s jedne strane i ostataka jugoslavije( srbije) s druge strane
danasnjoj politici odgovara da je u bih bio gradjanski rat, dok u hrvatskoj i sloveniji nije bio gradjanski vec je jna(srbija) vrsila agresiju
ne moze covjek reci da mu nije zao civila koji su stradali u bombardovanju beograda, ali ne treba zaboraviti ni stradanja kosovskih albanaca(sjetimo se koliko je izbjeglica sa kosova doslo u bih 1999), a da tek ne govorimo o etnickom ciscenju koje je srbija( pardon savezna republika jugoslavija) pravila
Tempo
ZeModerator

#263 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

dezurni_ucenik wrote:
Tempo wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Ev' na suze si me nacero. :thumbup:

U nedostatku adekvatnih argumenata, tj ispuco si kartu "Ko nas bre zavadi" pa si se kreno vaditi. Pa onda u silnom gubljenju poceo si se onda baviti djetinjastim forumaskim stvarima: brojama tudjih postova i svrljanjem komentara o "neinteligentim postovima".

kakvu kartu? uopste te ne razumijem.
dezurni_ucenik

#264 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Pusti nek prespava, nadoce samo.
Tempo
ZeModerator

#265 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

dezurni_ucenik wrote:Pusti nek prespava, nadoce samo.

jastace
RtrnOfSalisbury

#266 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by RtrnOfSalisbury »

treba podsjetit i na cuvenu akciju 'mostobran' koja se sastojala u okupljanju naroda na mostovima uz muziku od najpoznatije zvezde sa estradu. nikad beogradjani nisu mogli vidjet tolike zvezde sa estradu za dzabe. u neka doba poceli su nosat i mete ... kobiva 'gadjajte dusmani'.
zadivljujuca je i akcija rusenja b2. svi znaju dje je pogodjen, dje je pao al isto ko u onog blentavog kafke niko nemere da kaze nesto konkretnije :-?
SmokingMan

#267 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by SmokingMan »

Ova tema je mogla nositi naslov NATO bombardovanje Srbije - mitovi i činjenice.
hAZNADAR

#268 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by hAZNADAR »

L u c i f e r wrote:https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /190324100

Vucko slinio

Lud narod
Da li?

Srpski politicari su majstori u pravljenju drame koja ima svoj interes. Bilo da se radi o izazivanju kriza da bi se uz ustupke vratili na staro i ispali fol gubitnici. Ili u ovom slucaju izigravanja pravedne zrtve koja je ostecena i evt saradnja sa EU, Natom,... da se dobro naplati jer ispada u sjeni vuckovih suza kao nadljudski plemeniti napor. Prave od sebe Hirosimu iako je samo Sarajevo dobilo vise bombi nego cijela Srbija, da ne spominjem kako bi se Sarajlije provele da su izasle na ulice ili mostove sa crtezom "Target".
Sva ova drama ima svoj interes i taj interes ce se pokazati.

Ko ih ne zna,... :roll:

Meni nije tada bilo drago niti krivo zbog bombardovanja jer sam imao osjecaj kao da se radi o nekim africkim drzavama. Buduci da ne mirisim ni srpsku ni albansku politiku i ideologiju. I buduci da je takvo sto izostalo na pocetku kod nas. Jos me tada neki i napadose kada rekoh da mi je zao one curice sto je poginula. Ova tema bi trebala biti u temi o desavanjima u Srbiji. Nato bombardovanje nema nikakve veze sa nama, ni iz dzepa ni u dzep, i ne vidim razloga za toliku pristrastnost.
mO k3

#269 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by mO k3 »

dezurni_ucenik wrote:
mO k3 wrote:I tako Srbi pobijediše NATO :mrgreen:

Nabeski narod pobijedio agresore uz nebesku pomoć

Nema više izdajnika generala
Nema više tih šakala
Nema više kreni, pa stani
Dolaze vam crni dani
I sada kreće u boj ceo narod moj

Kreće armija - najjača na svetu
Kreće armija - u osvetu
Jednom zauvek - armija srpska
Jednom zauvek - sve će da vas smrska

Suviše ste jadni suviše ste bedni
Bićete još više i gladni i žedni
Još i dalje leteće orkani
Lepa vaša biće groblje
I sada kreće u boj ceo narod moj

Image
3 dana je trebalo hrvatskoj da porazi sprsku armiju .. .
He1972

#270 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by He1972 »

Tempo wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Gandalf wrote:sada će krenuti ona stara : " ko nas bre zavadi ", pa onda ona " zločini su bili na sve tri strane ", i na kraju as iz rukava " sve je to zapad zakuh'o, smetala im jaka Jugoslavija" - ova zadnja me me i najviše nasmije :lol:

zaboravio si tile pusio cigaru u bijeloj kuci i uvalio im space program
tito je bio u bijeloj kuci vise puta. i americki predsjednici su dolazili kod njega, vise puta. dobro, i svi ostali. sto je normalno za tako uglednog predsjednika ugledne drzave. ko je gdje zapalio cigaru, a ko nije je u drugom planu. u prvom je da je on bio na ti sa npr. cercilom. missim, cercilov sin je bio kod njega u saveznickoj misiji za vrijeme drugog svjetskog rata. plesalo se sa engleskom kraljicom i to.

a spejs program si vjerovatno vidio u onom filmu. jbg, trebo si skontat da je to pseudodokumentarni film. nema veze sa realnoscu. znaci, igrani film koji je napravljen u maniru dokumentarca.

Bio je u Bijeloj Kući i više puta i niže puta :mrgreen:
kurtasevic

#271 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by kurtasevic »

hAZNADAR wrote:
L u c i f e r wrote:https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /190324100

Vucko slinio

Lud narod
Da li?

Srpski politicari su majstori u pravljenju drame koja ima svoj interes. Bilo da se radi o izazivanju kriza da bi se uz ustupke vratili na staro i ispali fol gubitnici. Ili u ovom slucaju izigravanja pravedne zrtve koja je ostecena i evt saradnja sa EU, Natom,... da se dobro naplati jer ispada u sjeni vuckovih suza kao nadljudski plemeniti napor. Prave od sebe Hirosimu iako je samo Sarajevo dobilo vise bombi nego cijela Srbija, da ne spominjem kako bi se Sarajlije provele da su izasle na ulice ili mostove sa crtezom "Target".
Sva ova drama ima svoj interes i taj interes ce se pokazati.

Ko ih ne zna,... :roll:

Meni nije tada bilo drago niti krivo zbog bombardovanja jer sam imao osjecaj kao da se radi o nekim africkim drzavama. Buduci da ne mirisim ni srpsku ni albansku politiku i ideologiju. I buduci da je takvo sto izostalo na pocetku kod nas. Jos me tada neki i napadose kada rekoh da mi je zao one curice sto je poginula. Ova tema bi trebala biti u temi o desavanjima u Srbiji. Nato bombardovanje nema nikakve veze sa nama, ni iz dzepa ni u dzep, i ne vidim razloga za toliku pristrastnost.
Jednu stvaar uvijek zaboravljamo, ne treba im stavit do znanja da ih čitamo ko bukvar, jer onda promijene taktiku i ponašanje, treba se pravit glup. ;)
Nemoj mislit da njihove tajne službe ne čitaju ovaj forum da se informišu o nekim stvarima. ;)
hizo ramidovic

#272 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by hizo ramidovic »

Тзв. НАТО глуми као неку силу, имају бајаги савремене авионе и сто некаквих чуда а смо два српска "Орла" разбуцала су и на просте факторе раставила целу ескадрилу тзв. НАТО ловаца. Да су полетели остали српски авиони разбили би целу 6.флоту као играчку али нису полетели јер у том тренутку нису имали довољно горива и сам Бог их је спасио од сигурног пораза.
Е моји Амери, није вам ово Холивуд, овде лете српски авиони и кад год опет дођете добићете по њоњи да за цео живот запамтите шта су српски "Орлови" на српском небу са српским пилотима.

СТОП НАТО ЗУЛУМУ!!!
jazzer

#273 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by jazzer »

hAZNADAR wrote: ...
Ne mogu da vjerujem da je bilo ko, ko je prezivio rat u BiH, mogao biti indiferentan na NATO bombardovanje
Srbije. Nakon svih zlocina, genocida koji su pocinili, tebi je to bombardovanje kao ''ni iz dzepa ni u dzep''?

Kao da bombraduju Siera Leone.

Drago mi je zbog bombardovanja, zao sto nisu jos vise srpskih junaka pobili. I jos vise mostova i drugih
ciljeva srusili. Volio bih da su ih tako razbili da se 50 narednih godina samo o sebi zabave. Jedino tako
bi svi mi koji granicimo sa Srbijom imali kakav takav mir.
duh_sa_sjekirom

#274 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by duh_sa_sjekirom »

jazzer wrote:
Ne mogu da vjerujem da je bilo ko, ko je prezivio rat u BiH, mogao biti indiferentan na NATO bombardovanje
Srbije. Nakon svih zlocina, genocida koji su pocinili, tebi je to bombardovanje kao ''ni iz dzepa ni u dzep''?

Kao da bombraduju Siera Leone.

Drago mi je zbog bombardovanja, zao sto nisu jos vise srpskih junaka pobili. I jos vise mostova i drugih
ciljeva srusili. Volio bih da su ih tako razbili da se 50 narednih godina samo o sebi zabave. Jedino tako
bi svi mi koji granicimo sa Srbijom imali kakav takav mir.
Upravo!
Ali kako to duducima objasniti?
Post Reply