and wrote:BSn wrote:and wrote:@BSn,fino ti reče

samo što to nema veze.ftv može otkupiti prenose bundeslige,vjerovatno od es2.es2 ima prava i za rumuniju,a digi sport ro prenosi bundesligu
samo je trebalo platiti prava
Da, samo je pitanje da li ES2 zeli da preproda ta prava. Osim toga, doci ce ih skuplje, jer tu i ES2 mora zaraditi, a znamo da su nasi javni emiteri htjeli da prenose evropske utakmice nasih klubova, bez da im plate ista (ponudili im nekoliko minuta marketinskog prostora u zamjenu za prenos), tako da ne cudi to sto
ne zele da kupe prava od ES2.
ja eto es će otkupiti prava za bih da ih čuva?da se mogu faliti-mi imamo prava za bih

naravno da to oni žele prodati.bundesliga košta,ali zato diže gledanost programa,reklame....
ako hayat može kupiti prava na špansku ligu,a sigurno nisu jeftina,bez pretplate,morala bi i ftv sa pretplatom otkupiti bundesligu
Nije ti naumpalo (valjda se pise sastavljeno

) da ES mozda zeli oglasivace iz BiH, jer je vec pokrila BiH sa komentatorima s naseg govornog podrucja.
Sigurno je da oni hoce ili da se te utakmice gledaju u BiH preko ES-a, ili da preprodaju prava, jer nisu djaba kupovali i za nas. No, vodeci se onim, gore spomenutim, primjerom nasih klubova u Evropi i odnsoa JS-a spram toga, mislim da cemo gledati BS, al' samo na ES-u.
- Hayat je otkupio spansku ligu.
- OBN, cini mi se, se povlaci iz svega, tj. iz NBA, Serie A...
- Pink ne prenosi nista odavno.
- BHT ima englesku ligu, a i LP.
- FTV i RTRS su obogatile svoj program za LP (u paketu s BHT-om), tako da tesko da ce sada ici i na BL. Da su htjeli, do sada bi je i otkupili. Budes li se zalio, reci ce ti da su otkupili LP, te da ce prenositi u toku godine i finale muske odbojke BiH i par rukometnih meceva.