natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

samm

#1 natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

ljudi dajte konkretne prijedloge da izvrsimo pristisak na HS da obezbjede Eurosport Bundesliga
damar

#2 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by damar »

konkretan prijedlog je da odemo tamo i da im se ... majke seljacke.
samm

#3 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

ako nam to jedino preostaje onda idemo
samm

#4 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

mislim da je bezobrazluk od strane HS-a prešao svaku granicu, BHcabel vec ima Eurosport Bundesliga, a ubrzo ce imati i Elob, ovaj Hs je odron pravi..... uradimo nešto
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by -LIBERO- »

Zvao sam ih neki dan ove iz HS-a i iznapadao neku zenu sto mi se javila. Kaze da ne smiju ukljuciti Euro Sport 2 jer nemaju dozvolu za to,a da su prosli put kada su tako ukljucili neki kanal dobili kaznu od 10.000KM i da ne smiju vise rizikovati.

Kada sam je pitao pa kako svi drugi u gradu kablovski operateri imaju ,barem kada idu utakmice bundes lige,ona mi odgovara to oni na svoju odgovornost sve je to bespravno.

Nema gore kablovske od HS ,to odgovorno tvrdim.

I da,rekla mi je jos da nisam jedini i da im telefon stalno zvoni sa zahtjevima da upale EuroSport 2 :D

Mislim da ih trebamo konstantno zvati,pa cak i prijetiti prelaskom na drugu mrezu.
damar

#6 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by damar »

upravo sam razgovarao sa klocevima u HS-u i momak mi kaze da o programima koji ce se nuditi odlucuje upravni odbor koji je imao pregovore oko EUROSPORT-a bundeslige i ti su pregovori obustavljeni tako da nam nema druge nego im oti tamo i .... majku seljacku.
karanana

#7 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by karanana »

koja seljacka i neodgovorna kompanija to je za ne povjerovat. a i kad bi ukljucili eurospor2 garant bi ga ubacili o neki od onih njihovih paketa pa da moras nadoplatiti da to gledas. ali da je barem do toga doci, mozda bi i dao 2-3 marke vise mjesecno, ali dzaba kad seljaci pijacari ne vide u tom poslovnu mogucnost.
damar

#8 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by damar »

Ja da sam na njihovom mjestu, sve seljacke kanale bi stavio u jedan poseban paket koji bi se dolacivao po recimo jednu KM i uzeo bih lovu samo takvu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by Tomahawk11 »

samm wrote:mislim da je bezobrazluk od strane HS-a prešao svaku granicu, BHcabel vec ima Eurosport Bundesliga, a ubrzo ce imati i Elob, ovaj Hs je odron pravi..... uradimo nešto
Mislis da ce i Elob uvesti... to bi bilo super, mada nesto ne vjerujem, i oni drze istu vodu... Sta da uradimo, nase je da placamo, a njihovo da nam serviraju sto im cejf?! :x
samm

#10 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
karanana

#11 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by karanana »

samm wrote:upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
e odgovor na e-mail mozes zaboravit, barem iz mog iskustva. i ja sam im na ovu temu poslao e-mail prije 10ak dana - nikakvog odgovora. slao sam i prije za druge stvari - nista. profesionalizam na djelu. nego mene cudi kako ih raja uspijeva i na telefon dobit jer i to je poduhvat i uspjeh stoljeca ako se neko javi.
pipi7

#12 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by pipi7 »

samm wrote:upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo

slao sam i ja mail sličnog sadržaja prije 10 dana! naravno, odgovora ni na mapi!
hamdija

#13 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by hamdija »

Vala da imaju mozga imalo pa da bar uvrste u dodatne pakete halalio bi im koju marku vise.
eeeeeee

#14 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by eeeeeee »

aaa pustice pravo, ne mogu da hrt i novu bez zatamnjenja puste, a kamoli bundes ligu ha ha ha smjesan si...

lijepi card sharing odusto sam od kablovske davno upravo zbog prekidanja programa...
hipisizik

#15 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by hipisizik »

pipi7 wrote:

slao sam i ja mail sličnog sadržaja prije 10 dana! naravno, odgovora ni na mapi!

Slao sam i ja prije 10tak dana....ni habera jarane
samm

#16 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

ma ako nista ne urade, ja odjavljujem kablovsku, uzimam neku dobru satelitsku
hamdija

#17 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by hamdija »

hipisizik wrote:
pipi7 wrote:

Slao sam i ja prije 10tak dana....ni habera jarane
Kakav crni odgovor. Zato su i forum ukinuli da ne moraju citat prituzbe i komentare njihovih korisnika.Samo mi je zao sto nemam druge opcije.I za tu satelitsku cujem da ce biti novo kodiranje uskoro tako da ostaje samo pregled bundeslige na dsfu :sad:
AbU_JamaL_MovE

#18 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by AbU_JamaL_MovE »

samm wrote:ma ako nista ne urade, ja odjavljujem kablovsku, uzimam neku dobru satelitsku

Ovo je jedino rjesenje da ih se natjera da nesto promijene. Sinoc htjeo nesto da pogledam na TV-u i od 60 kanala nista se nije naslo za gledati. Stavili pun ... nekih seljackih kanala tipa TV amna, vogosca i sl. te one arapske ili talijanske a kad treba nesto staviti sto valja onda se nema licence. Jedino rjesenje bojkot i masovno odjavljivanje HS kablovske.
lolo_lolo

#19 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by lolo_lolo »

a da napravimo grupu na facebook?
konyan

#20 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by konyan »

I ja se prijavljujem za bilo kakvu zajednicku aktivnost.. Otici tamo, pisati, pisati grafite, bilo sta.. Odavno zelim da ih maltretiram na ovu temu, ali nikako se prihvatiti toga. A da su gamad, stvarno jesu..

INFRASTRUKTURA
Ono sto mene interesuje je na osnovu cega su kablovske podijeljene po rejonima i ko je vlasnik infrastrukture. Zasto ja ne mogu imati izbor izmedju vise kablovskih operatera? Ovo je cisti monopol. Na osnovu cega?
samm

#21 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

moze i grupa na fejsu, ko zna mozda nas ima mnogo vise nego sto mislimo
hamdija

#22 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by hamdija »

Lud i ponosan wrote:@hamdija

Card sharing za 15km mjesecno i nema nikakvog kodiranja, apsolutno svi kanali na satelitu su ti dostupni ;-)

Cim skupim lovu taj kompletan paket digitalni resiver+tanjir+lnb+motor i CS uzimam i odjavljujem ova govna HS-ovska!
Razmisljao sam i ja o tome, de mi reci posto se ne razumijem bas u vezi tih stvari, raja prica da ce biti uskoro novi sistem kodiranja nagra 3 nesto , tako da nece moci raditi taj card sharing na stari nacin.
samm

#23 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by samm »

kaze lik da nije do uposlenika i da oni sve zaghtjeve prenose upravnom odboru koji je na godišnjem odmoru, i nece se sastajati prije septembra....
nek nam ukinu 40 kanala, meni ne trebaju
Roy

#24 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by Roy »

AbU_JamaL_MovE wrote:
samm wrote:ma ako nista ne urade, ja odjavljujem kablovsku, uzimam neku dobru satelitsku

Ovo je jedino rjesenje da ih se natjera da nesto promijene. Sinoc htjeo nesto da pogledam na TV-u i od 60 kanala nista se nije naslo za gledati. Stavili pun ... nekih seljackih kanala tipa TV amna, vogosca i sl. te one arapske ili talijanske a kad treba nesto staviti sto valja onda se nema licence. Jedino rjesenje bojkot i masovno odjavljivanje HS kablovske.
X

treba to odjavit, pa kad ih udari po dzepu mozda im dodje iz dupeta u glavu

ne radi se samo o nedostatku eurosporta, nego je opcenito ono sto nude - ODRON
karanana

#25 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga

Post by karanana »

digitalni elob se moze uzeti nebitno o rejonu. ima li digitalni elob eurosport2?
Last edited by karanana on 20/08/2009 13:56, edited 1 time in total.
Post Reply