natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samm
#1 natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
ljudi dajte konkretne prijedloge da izvrsimo pristisak na HS da obezbjede Eurosport Bundesliga
-
damar
#2 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
konkretan prijedlog je da odemo tamo i da im se ... majke seljacke.
-
samm
#3 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
ako nam to jedino preostaje onda idemo
-
samm
#4 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
mislim da je bezobrazluk od strane HS-a prešao svaku granicu, BHcabel vec ima Eurosport Bundesliga, a ubrzo ce imati i Elob, ovaj Hs je odron pravi..... uradimo nešto
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Zvao sam ih neki dan ove iz HS-a i iznapadao neku zenu sto mi se javila. Kaze da ne smiju ukljuciti Euro Sport 2 jer nemaju dozvolu za to,a da su prosli put kada su tako ukljucili neki kanal dobili kaznu od 10.000KM i da ne smiju vise rizikovati.
Kada sam je pitao pa kako svi drugi u gradu kablovski operateri imaju ,barem kada idu utakmice bundes lige,ona mi odgovara to oni na svoju odgovornost sve je to bespravno.
Nema gore kablovske od HS ,to odgovorno tvrdim.
I da,rekla mi je jos da nisam jedini i da im telefon stalno zvoni sa zahtjevima da upale EuroSport 2
Mislim da ih trebamo konstantno zvati,pa cak i prijetiti prelaskom na drugu mrezu.
Kada sam je pitao pa kako svi drugi u gradu kablovski operateri imaju ,barem kada idu utakmice bundes lige,ona mi odgovara to oni na svoju odgovornost sve je to bespravno.
Nema gore kablovske od HS ,to odgovorno tvrdim.
I da,rekla mi je jos da nisam jedini i da im telefon stalno zvoni sa zahtjevima da upale EuroSport 2
Mislim da ih trebamo konstantno zvati,pa cak i prijetiti prelaskom na drugu mrezu.
-
damar
#6 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
upravo sam razgovarao sa klocevima u HS-u i momak mi kaze da o programima koji ce se nuditi odlucuje upravni odbor koji je imao pregovore oko EUROSPORT-a bundeslige i ti su pregovori obustavljeni tako da nam nema druge nego im oti tamo i .... majku seljacku.
- karanana
#7 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
koja seljacka i neodgovorna kompanija to je za ne povjerovat. a i kad bi ukljucili eurospor2 garant bi ga ubacili o neki od onih njihovih paketa pa da moras nadoplatiti da to gledas. ali da je barem do toga doci, mozda bi i dao 2-3 marke vise mjesecno, ali dzaba kad seljaci pijacari ne vide u tom poslovnu mogucnost.
-
damar
#8 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Ja da sam na njihovom mjestu, sve seljacke kanale bi stavio u jedan poseban paket koji bi se dolacivao po recimo jednu KM i uzeo bih lovu samo takvu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Mislis da ce i Elob uvesti... to bi bilo super, mada nesto ne vjerujem, i oni drze istu vodu... Sta da uradimo, nase je da placamo, a njihovo da nam serviraju sto im cejf?!samm wrote:mislim da je bezobrazluk od strane HS-a prešao svaku granicu, BHcabel vec ima Eurosport Bundesliga, a ubrzo ce imati i Elob, ovaj Hs je odron pravi..... uradimo nešto
-
samm
#10 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
- karanana
#11 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
e odgovor na e-mail mozes zaboravit, barem iz mog iskustva. i ja sam im na ovu temu poslao e-mail prije 10ak dana - nikakvog odgovora. slao sam i prije za druge stvari - nista. profesionalizam na djelu. nego mene cudi kako ih raja uspijeva i na telefon dobit jer i to je poduhvat i uspjeh stoljeca ako se neko javi.samm wrote:upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
-
pipi7
#12 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
samm wrote:upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
slao sam i ja mail sličnog sadržaja prije 10 dana! naravno, odgovora ni na mapi!
-
hamdija
#13 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Vala da imaju mozga imalo pa da bar uvrste u dodatne pakete halalio bi im koju marku vise.
-
eeeeeee
#14 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
aaa pustice pravo, ne mogu da hrt i novu bez zatamnjenja puste, a kamoli bundes ligu ha ha ha smjesan si...
lijepi card sharing odusto sam od kablovske davno upravo zbog prekidanja programa...
lijepi card sharing odusto sam od kablovske davno upravo zbog prekidanja programa...
-
hipisizik
#15 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
pipi7 wrote:samm wrote:upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
slao sam i ja mail sličnog sadržaja prije 10 dana! naravno, odgovora ni na mapi!
Slao sam i ja prije 10tak dana....ni habera jarane
-
samm
#16 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
ma ako nista ne urade, ja odjavljujem kablovsku, uzimam neku dobru satelitsku
-
hamdija
#17 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Kakav crni odgovor. Zato su i forum ukinuli da ne moraju citat prituzbe i komentare njihovih korisnika.Samo mi je zao sto nemam druge opcije.I za tu satelitsku cujem da ce biti novo kodiranje uskoro tako da ostaje samo pregled bundeslige na dsfuhipisizik wrote:pipi7 wrote:samm wrote:upravo sam im poslao jedan mail u kojem sam trazio njihova zvanična obrazloženja oko ovog problema, a mislim da ako se svi udružimo i zajednički nastupamo sa prijetnjama da cemo provesti jednu antikampanju protiv HSa možemo možda nešto da postignemo
Slao sam i ja prije 10tak dana....ni habera jarane
-
AbU_JamaL_MovE
#18 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
samm wrote:ma ako nista ne urade, ja odjavljujem kablovsku, uzimam neku dobru satelitsku
Ovo je jedino rjesenje da ih se natjera da nesto promijene. Sinoc htjeo nesto da pogledam na TV-u i od 60 kanala nista se nije naslo za gledati. Stavili pun ... nekih seljackih kanala tipa TV amna, vogosca i sl. te one arapske ili talijanske a kad treba nesto staviti sto valja onda se nema licence. Jedino rjesenje bojkot i masovno odjavljivanje HS kablovske.
-
lolo_lolo
#19 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
a da napravimo grupu na facebook?
-
konyan
#20 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
I ja se prijavljujem za bilo kakvu zajednicku aktivnost.. Otici tamo, pisati, pisati grafite, bilo sta.. Odavno zelim da ih maltretiram na ovu temu, ali nikako se prihvatiti toga. A da su gamad, stvarno jesu..
INFRASTRUKTURA
Ono sto mene interesuje je na osnovu cega su kablovske podijeljene po rejonima i ko je vlasnik infrastrukture. Zasto ja ne mogu imati izbor izmedju vise kablovskih operatera? Ovo je cisti monopol. Na osnovu cega?
INFRASTRUKTURA
Ono sto mene interesuje je na osnovu cega su kablovske podijeljene po rejonima i ko je vlasnik infrastrukture. Zasto ja ne mogu imati izbor izmedju vise kablovskih operatera? Ovo je cisti monopol. Na osnovu cega?
-
samm
#21 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
moze i grupa na fejsu, ko zna mozda nas ima mnogo vise nego sto mislimo
-
hamdija
#22 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
Razmisljao sam i ja o tome, de mi reci posto se ne razumijem bas u vezi tih stvari, raja prica da ce biti uskoro novi sistem kodiranja nagra 3 nesto , tako da nece moci raditi taj card sharing na stari nacin.Lud i ponosan wrote:@hamdija
Card sharing za 15km mjesecno i nema nikakvog kodiranja, apsolutno svi kanali na satelitu su ti dostupni![]()
Cim skupim lovu taj kompletan paket digitalni resiver+tanjir+lnb+motor i CS uzimam i odjavljujem ova govna HS-ovska!
-
samm
#23 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
kaze lik da nije do uposlenika i da oni sve zaghtjeve prenose upravnom odboru koji je na godišnjem odmoru, i nece se sastajati prije septembra....
nek nam ukinu 40 kanala, meni ne trebaju
nek nam ukinu 40 kanala, meni ne trebaju
- Roy
#24 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
XAbU_JamaL_MovE wrote:samm wrote:ma ako nista ne urade, ja odjavljujem kablovsku, uzimam neku dobru satelitsku
Ovo je jedino rjesenje da ih se natjera da nesto promijene. Sinoc htjeo nesto da pogledam na TV-u i od 60 kanala nista se nije naslo za gledati. Stavili pun ... nekih seljackih kanala tipa TV amna, vogosca i sl. te one arapske ili talijanske a kad treba nesto staviti sto valja onda se nema licence. Jedino rjesenje bojkot i masovno odjavljivanje HS kablovske.
treba to odjavit, pa kad ih udari po dzepu mozda im dodje iz dupeta u glavu
ne radi se samo o nedostatku eurosporta, nego je opcenito ono sto nude - ODRON
- karanana
#25 Re: natjerajmo HS kablovsku da obezbjede eurosport bundesliga
digitalni elob se moze uzeti nebitno o rejonu. ima li digitalni elob eurosport2?
Last edited by karanana on 20/08/2009 13:56, edited 1 time in total.