Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

alphonse kauders

#1 Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Post by alphonse kauders »

Maločas na 60 minuta bio intervju sa njim, igra za Watford, ima 26 godina, žena mu Bosanka i u intervjuu sa Bahom izrazio želju da zaigra za BiH.
Onako iz onih isječaka ne izgleda loše, vrlo pokretljiv i brz, bio bi odlična nadopuna nekom visokom igraču.
Ovo mu je profil na stranici kluba:
http://www.watfordfc.premiumtv.co.uk/pa ... 18,00.html

Fudbalski Terry Castle;))
Bosanski_kralj

#2 Re: Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Post by Bosanski_kralj »

alphonse kauders wrote:Maločas na 60 minuta bio intervju sa njim, igra za Watford, ima 26 godina, žena mu Bosanka i u intervjuu sa Bahom izrazio želju da zaigra za BiH.
Onako iz onih isječaka ne izgleda loše, vrlo pokretljiv i brz, bio bi odlična nadopuna nekom visokom igraču.

Ne hvala
mirzijan

#3 Re: Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Post by mirzijan »

alphonse kauders wrote:Maločas na 60 minuta bio intervju sa njim, igra za Watford, ima 26 godina, žena mu Bosanka i u intervjuu sa Bahom izrazio želju da zaigra za BiH.

Nije los, ali meni se cini islamski nastrojen (po bradi :-D ), dobar je igrac, samo ne znam kako bi se uklopio kod nas.Mada zellim svako dobro reprez.BiH puno je toga propatila, dal je on rješenje. pitam se.
olduser

Post by olduser »

ma bjazi :D
alphonse kauders

#5 Re: Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Bosanski_kralj wrote:

Ne hvala
Ako ništa, bio bi atrakcija, a vala kakav nam je napad -nakon Džeke i Muslimovića nemamo nikoga (ima Ibišević doduše), a vala bolji je od Raščića i co. 10 puta..:)
Ne kontam šta možemo izgubiti, kad se sjetim da je kod Sliškovića igrao izvjesni Jolić iz niđeveze izraelskog kluba, nama ne može škoditi igrač iz Watforda nikako..
Ne znam, meni vrijedi pokušaja.
suncandan

#6 Re: Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Post by suncandan »

Nije los, ali meni se cini islamski nastrojen (po bradi :-D ), dobar je igrac, samo ne znam kako bi se uklopio kod nas.Mada zellim svako dobro reprez.BiH puno je toga propatila, dal je on rješenje. pitam se.[/quote]

Ha ha, znala sam, a bolan covjek nema veze sa islamom! Samo tracate...
Ma to ga je zena natjerala, vidis da je neka opasna.
Ona ga je nagovorila, bas bi on ovamo. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nedostaje joj bosansko mahalanje, tracevi, kafice... Eh... :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Ne vidim nijedan razlog da se ne proba, ako bude dobar neka igra, sigurno ce se vise truditi na terenu, od nekih nasih zvijezda.Osim toga, tu je KOdro, neka skonta moze li se covjek upotrijebiti.
mirzijan

#8 Re: Nathan Ellington - novi napadač reprezentacije BiH???

Post by mirzijan »

suncandan wrote:Nije los, ali meni se cini islamski nastrojen (po bradi :-D ), dobar je igrac, samo ne znam kako bi se uklopio kod nas.Mada zellim svako dobro reprez.BiH puno je toga propatila, dal je on rješenje. pitam se.

Ha ha, znala sam, a bolan covjek nema veze sa islamom! Samo tracate...
Ma to ga je zena natjerala, vidis da je neka opasna.
Ona ga je nagovorila, bas bi on ovamo. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nedostaje joj bosansko mahalanje, tracevi, kafice... Eh... :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:[/quote]

:razz: :razz: nako kazem , fino uoblicena pravo no bosanski na danasnji vakat 8) 8) 8) :razz: :shock: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
alphonse kauders

I da se spomene da je čovjek dao već preko 100 golova igrajući za Wigan i Watford i to prije nego je napunio 27-u godinu, tako da mu preporuke i nisu tako loše.
Mi nismo Brazil, Francuska ili Italija pa da možemo reći - "ma ko ga hebe, šta će on, levat"...
A, doduše, valjda će Kodro to znati procijeniti..

Evo i neke kratke kompilacije iz sezone kad je dao 24 gola za Wigan: http://youtube.com/watch?v=NLbMSFeZWJo
fishtrija

Post by fishtrija »

nidje veze... prosjecna engleska baraba. al Baho je kralj, s onim potezima rukama i svojom slavnom elokvencijom... dobro da budemo iskreni barem nije puh'o u mikrofon... :-) nek je on 5 puta spomen'o da je pred wembleyem...
zmogi

Post by zmogi »

ako propustimo ovog lika, mi smo najveci debili. Sve se bojim da bi ga Hrvatska, Srbija ili Slovenija odbile, a mi lafo nesto dumamo.
burekodsira

Post by burekodsira »

pa treba covjeku dati sansu, zna igrati
sami26

Post by sami26 »

Pravi musliman, lici na Vehabiju.
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Dobro doš'o Nathan. :D

Momak je jak ko beton, brz ko metak.
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Presao je na islam 2004.

Sigurno bi bio pojacanje, s obzirom da je klasicna 9ka....ubica....statistika je cudo :)
AYAN

Post by AYAN »

Igrač je super.
Mislim da ga kodro treba odmah zvat.
:)
ulpinian

Post by ulpinian »

Ma lik je beton, treba ga OBAVEZNO primiti u repku i još mu zahvalnicu uručiti što uopšte zeli da igra za BiH (mozda zahvalnicu njegovoj zeni :D ) Gledajuci one klipove veceras na 60 minuta, nesto se nisam mogao sjetiti kad je nas neki reprezentativac onako "povaljao" 3-4 igrača i zabio goL... obavezno ga zvati...

PS: Bitno je da ste zapazili kad je presao na Islam :)
Last edited by ulpinian on 10/03/2008 23:14, edited 1 time in total.
BocaJuniors

Post by BocaJuniors »

fin igrač koliko se moglo vidjeti, zna lopte igrati. testirat ga na kakvoj prijateljskoj. Ko nije prob'o, nije ni ub'o..
¨POP

Post by ¨POP »

JOJ LJUDI KAD SE SJETIM KO JE SVE IGRAO U NAPADU DOSAD OVAJ JE BETON BETONA I TREBA GA POZVAT NARAVNO.SJETITE SE SAMO UBOJITIH NAPADACA RASCICA,MURATOVICA,BLATNJAKA,HALILIVICA I KOMPANIJE.

NIGERA NA CELO KOLONE I MELJI SVE.
shadow

Post by shadow »

zmogi wrote:ako propustimo ovog lika, mi smo najveci debili. Sve se bojim da bi ga Hrvatska, Srbija ili Slovenija odbile, a mi lafo nesto dumamo.
:dance:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Mene samo interesuje kako je Mirsada dosla do njega.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Obavezno pozvati.I to sto prije.
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

Tačno tako.Kakvi su klocevi igrali,ovaj je IGRAČINA.
klixober

Post by klixober »

Koliko naturalizovanih igraca mozemo imati u reprezentaciji?
abondanzieri

Post by abondanzieri »

boki071 wrote:EVO MALO VIŠE

Nathan Ellington, Englez, rodom sa Jamajke, oženjen Bosankom, prvotimac je engleskog drugoligaša Watforda. Inače, Ellington je igrač "težak" oko 5 miliona funti, a u sezoni 2004/2005 postigao je 24 gola za Wigan . Ekipa Federalne televizije, na čelu sa "Bahom" Topalbečirevićem posjetila je ovog tamnoputog napdača i otkrila kako on želi svim srcem da nastupi za BiH, koju smatra svojom drugom domovinom. Inače Ellington je ove sezone u 15 susreta zabio 6 golova. Inače, o njemu možemo reći da je to igrač visok 178cm, da ima 26 godina, dešnjak, te da je engleski državljanin.Navijači ga odmilja zovu "Duke" odnosno "Vojvoda".

Iako visok "samo" 178 cm daje često golove glavom. U karijeri je od poznatijih klubova nastupao za Bristol Roverse, West Bromwich Albion, Wigan Athletic, te sadašnji FC Watford. Ukoliko bi ga selektor Meho Kodro pozvao za A tim, on bi automatski postao naš najskuplji igrač, vrijednosti oko 15 miliona maraka.

Usporedbe radi, on bi ove sezone uz Edina Džeku bio BH reprezentativac sa najviše postignutih golova i to ne zaboravimo, postignutih na Ostrvu. Sigurno je da će Meho Kodro provjeriti o kakvom se igraču ovdje radi i da li ovaj igrač ima kvaliteta za našu reprezentaciju, ali po do sada viđenom, Nathan Ellington sasvim zaslužuje poziv.

Svakako pogledajte klipove koji sve govore o ovom igraču

klipovi na http://--- SPAM ---

Navijaci ga od milja zovu "Duke" zato sto se preziva kao legendarni jazz muzicar Duke Ellington :-)
Post Reply