Prije 7 dana je na mašinskom u Rajvosa bio konkurs za 2 radna mjeste – 1. za mašince a 2. na ‘Drvo’ smjeru za mašince ili arhitekte..
Nista sumnjivo dok mi jarane nisu poceli vraćati i odvraćati od prijave na mjesto 2. govoreći im da ‘nisu arhitekti onima koji su zavrsili mašinstvo’ a ‘nisu mašinci onima koji su arhitekte’.
Sve dok nisu saznali od raje da se mjesto šteli za neku žensku sa arhitekture! A ženskoj u biografiji piše da je studirala 9 godina a prosjek 7,6 a mamy joj je profa na mašinstvu – nešto Martunović ili tako nešto!!
Pa dokle ba više tako!!
Krajnji rok za prijavu je subota.. Hajde ba raja prijavljujte se – da se prekine taj krug korupcije i uzurpacije državnih fakulteta..
Nasteljen konkurs na MEF Rajvosa
-
gold'n'brown
#2 Re: Nasteljen konkurs na MEF Rajvosa
upravo tako! Sam degradira svoju temu.Her Flick wrote:pa nebi te ni ja primio jer na ozbiljnoj temi pises rajvosa i baCappoOdGappo wrote:Prije 7 dana je na mašinskom u Rajvosa bio konkurs za 2 radna mjeste – 1. za mašince a 2. na ‘Drvo’ smjeru za mašince ili arhitekte..
Nista sumnjivo dok mi jarane nisu poceli vraćati i odvraćati od prijave na mjesto 2. govoreći im da ‘nisu arhitekti onima koji su zavrsili mašinstvo’ a ‘nisu mašinci onima koji su arhitekte’.
Sve dok nisu saznali od raje da se mjesto šteli za neku žensku sa arhitekture! A ženskoj u biografiji piše da je studirala 9 godina a prosjek 7,6 a mamy joj je profa na mašinstvu – nešto Martunović ili tako nešto!!
Pa dokle ba više tako!!
Krajnji rok za prijavu je subota.. Hajde ba raja prijavljujte se – da se prekine taj krug korupcije i uzurpacije državnih fakulteta..
koristenjem slenga, ako hoces da ozbiljno shvatimo tvoj post, postizes upravo suprtono
ovo nije kritika nego shvatio kao dobronamjeran savjet
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Nasteljen konkurs na MEF Rajvosa
ima dobar prosjek treba 
- atko
#4 Re: Nasteljen konkurs na MEF Rajvosa
Samo vi cmizdrite i cekajte da izleti robin hud i da vas sve spasi i pozaposljava ... da li je iko procito zakonske mogucnosti kad su u pitanju konkursi ? jeli se iko zalio? Da li je iko spreman upozoriti i javno i pravno na nepravilnosti ... svi bi palili i zarili kad dobiju otkaz, smanjenje plate , odbijenicu na konkursu ... al kad se uhljebe ne disi ne talasaj dobro jeee ... e zato nam je tako kako je 
I naravno svima je bitnije prekopati zivot te cure ... da li je studirala 9,57 ili 9,572 godina ... mozda je cura i radila usput ... to je normala u dosta sulcajeva da razvuces studij ... jer mora se i corbati i racuni placati ... u stvarnosti realnost izgleda sasvim drugacije
I sto kaze Her Flic kako da te neko shvati ozbiljno kad koristis sleng ... ja kontam ili je to moj fax ili je Moto EF_nesto Rajvosa
I naravno svima je bitnije prekopati zivot te cure ... da li je studirala 9,57 ili 9,572 godina ... mozda je cura i radila usput ... to je normala u dosta sulcajeva da razvuces studij ... jer mora se i corbati i racuni placati ... u stvarnosti realnost izgleda sasvim drugacije
I sto kaze Her Flic kako da te neko shvati ozbiljno kad koristis sleng ... ja kontam ili je to moj fax ili je Moto EF_nesto Rajvosa
-
gaius
#5 Re: Nasteljen konkurs na MEF Rajvosa
pa nije valjda da će za asistenta biti primljen neko sa prosjekom ispod 8? prema čl. 96. Zakona o visokom obrazovanju za asistenta ne može biti izabran niko sa prosjekom ispod 8..
pišite.. žalite se..
pišite.. žalite se..
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#6 Re: Nasteljen konkurs na MEF Rajvosa
Evo pišemo:gaius wrote:pa nije valjda da će za asistenta biti primljen neko sa prosjekom ispod 8? prema čl. 96. Zakona o visokom obrazovanju za asistenta ne može biti izabran niko sa prosjekom ispod 8..
pišite.. žalite se..
"Joj stari, ocam, evo naštelili konkurs, hoće da prime ovu jednu sedmičarku, ba! Nije samo to, mater joj radi na fakultetu, rekla meni Kemina stara, ona im tamo čisti, jes' rahmeta mi sestrina! U mene jarani htjeli da se prijave, rekli im ,pustite šuplju, njoj je već sređeno...fakat. Eto ja tolko, pa vi vidite. A sve je ovako, jes musafa mi, Zahide mi moje! Eto."