Imas li mIRCi smajlca za nasu estradnu divu , ajd mooolim te !?mIRCerka wrote:Nazalost, donekle je u pravu...sinoc sam se vratila kuci iza 12h (produzeni izlaz petkom hihihihi) i uhvatila sam one sto lijepe plakate (kompletna situacija plakatiranja zasluzuje svoju temu definitivno) i ugledam plakat za koncert Hanke Paldum.....e sto to spominjem...pogledajte i vidjecete sami.....draze bi mi bilo vidjeti Cecu, ili Nives Celzijus ili Alabinu onoliko otkrivenu....ne unistava se kultura u sarajevu, vec sarajevo nema kuturnog duha u sebi da bi opravdalo aktivnosti kulturnih institucija
toliko o nasoj kulturi...vrhunska interpretatorka sevdalinki....bljak.... :(
Nastavlja se sistematsko ukidanje kulture u Sarajevu!!!
-
margareta
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
margareta wrote:Imas li mIRCi smajlca za nasu estradnu divu , ajd mooolim te !?mIRCerka wrote:Nazalost, donekle je u pravu...sinoc sam se vratila kuci iza 12h (produzeni izlaz petkom hihihihi) i uhvatila sam one sto lijepe plakate (kompletna situacija plakatiranja zasluzuje svoju temu definitivno) i ugledam plakat za koncert Hanke Paldum.....e sto to spominjem...pogledajte i vidjecete sami.....draze bi mi bilo vidjeti Cecu, ili Nives Celzijus ili Alabinu onoliko otkrivenu....ne unistava se kultura u sarajevu, vec sarajevo nema kuturnog duha u sebi da bi opravdalo aktivnosti kulturnih institucija
toliko o nasoj kulturi...vrhunska interpretatorka sevdalinki....bljak.... :(
imam Maggie, kako da nemam....evo samo jedan...za nasu Hanku.....plakat zamalo ovako da izgleda....

-
margareta
Hvala mIRCerkice
sacuvala sijoj cast prkrila obnayene patriotske majcinske gruuuuuudi
sto starija to ljepsa ona je nas majkl djexon...samo on je gospodin
ne ynam sta mi je samo mi se spava
carice mIRCerkice

Gornji text na engleskom jeziku , zbog programa na kom radi moj suprug. Vidi se mutez slova.
Hvala ti za Hanku narodnjacku pjevaljku
i za smajlice.
Cao mIRCi

sacuvala sijoj cast prkrila obnayene patriotske majcinske gruuuuuudi
sto starija to ljepsa ona je nas majkl djexon...samo on je gospodin
ne ynam sta mi je samo mi se spava
carice mIRCerkice
Gornji text na engleskom jeziku , zbog programa na kom radi moj suprug. Vidi se mutez slova.
Hvala ti za Hanku narodnjacku pjevaljku
i za smajlice.
Cao mIRCi
Last edited by margareta on 24/10/2004 00:06, edited 1 time in total.
-
dajdzarile
mircerko raskrinkala si me
glede onog CITAT
a taman sam konto ispast duhovit ... i kreativan ... nadasve
a taman sam konto ispast duhovit ... i kreativan ... nadasve