Naslovna strana Sa-Xa!
-
edu
#1 Naslovna strana Sa-Xa!
Da nije tuzno bilo bi smijesno...
Prva vijest: Michael Jackson proglašen nevinim po svim tačkama otpužnice
Druga vijest: Uhapšeni pripadnik "Škorpiona" sproveden u Zagreb
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Naslovna strana Sa-Xa!
to ide kao i nasi postovi edu, kako koja vijest stize....edu wrote:Da nije tuzno bilo bi smijesno...
a uhapseni je uhapsen jos prekjuce....
danas si zvijezda, svi te znaju...sutra te se niko ne sjeca...
-
edu
uvijek ima prece od preceg..nekoga interesuje michael-ova oslobadjajuca presuda..i to mogu shvatiti..ali da je ta vijest postavljena kao prva?!..to ne mogu..pogotovo zato sto je iza nje vijest koju sam vec spomenuo..a ako vec nemaju domacih "friskih" vijesti..bolje bi im bilo da stave vijest o pomoci narodnoj kuhinji..nego o michael jacksonu..jebo ih on...
-
mIRCerka
edu wrote:uvijek ima prece od preceg..nekoga interesuje michael-ova oslobadjajuca presuda..i to mogu shvatiti..ali da je ta vijest postavljena kao prva?!..to ne mogu..pogotovo zato sto je iza nje vijest koju sam vec spomenuo..a ako vec nemaju domacih "friskih" vijesti..bolje bi im bilo da stave vijest o pomoci narodnoj kuhinji..nego o michael jacksonu..jebo ih on...
pa oslobodjen je juce
a da smo organizovani bolje, bila bi i nasa vijest
ali mi nismo u stanju da se dogovorimo oko hebenog sata kad i gdje da se nadjemo
-
edu
cuj bila bi i nasa vijest..je li trebamo nekoga moliti??..mozda da popusimo nekome??..platimo??..da imaju malo osjecaja..da imaju potrebu..zelju..da urade nesto fino..korisno..humano..sami bi je okacili..a ne..nek' je michael jackson oslobodjen i nek' je ta vijest glavna...
kol'ko znam mi smo se nasli..sve ide svojim tokom..sporo..al' ide...
-
mIRCerka
nasli smo se JEDNOM....a malo provjeri mailove (konacno mi proradio server, dobila sam 20 i kusur mailova) jer treba da se nadjemo opet....edu wrote:cuj bila bi i nasa vijest..je li trebamo nekoga moliti??..mozda da popusimo nekome??..platimo??..da imaju malo osjecaja..da imaju potrebu..zelju..da urade nesto fino..korisno..humano..sami bi je okacili..a ne..nek' je michael jackson oslobodjen i nek' je ta vijest glavna...
i kad budemo imali konkretische podatke, onda cemo okachit na stranicu...
imam ja stelu kod Fluida
-
edu
ma ne treba..zahvalan sam i za ono "ne propusti"...mIRCerka wrote:nasli smo se JEDNOM....a malo provjeri mailove (konacno mi proradio server, dobila sam 20 i kusur mailova) jer treba da se nadjemo opet....edu wrote:cuj bila bi i nasa vijest..je li trebamo nekoga moliti??..mozda da popusimo nekome??..platimo??..da imaju malo osjecaja..da imaju potrebu..zelju..da urade nesto fino..korisno..humano..sami bi je okacili..a ne..nek' je michael jackson oslobodjen i nek' je ta vijest glavna...
i kad budemo imali konkretische podatke, onda cemo okachit na stranicu...
imam ja stelu kod Fluida
-
Duh sa sjekirom
Edu vidis ono supported by NTCHS?????
ili naslove tema "...gradjanski rat..." i stoje niko ih ne ukida(demokratija?)
malo se okahari covjek sta smo docekali
-
edu
ma mislim da nema veze NTCHS s tim..bez obzira odakle dolazila ta ekipa sa onim metrosexualcem na celu..nervira me sto je ovo medij..i treba da ima edukativni karakter..neke eticke vrijednosti..al' jok..nek' je onaj oslobodjen optuzbi..i to je glavna vijesti..(barem je sad promijenjeno...)..Duh sa sjekirom wrote:Edu vidis ono supported by NTCHS?????
-
mIRCerka
hajd ne zakeraj vise....edu wrote:ma mislim da nema veze NTCHS s tim..bez obzira odakle dolazila ta ekipa sa onim metrosexualcem na celu..nervira me sto je ovo medij..i treba da ima edukativni karakter..neke eticke vrijednosti..al' jok..nek' je onaj oslobodjen optuzbi..i to je glavna vijesti..(barem je sad promijenjeno...)..Duh sa sjekirom wrote:Edu vidis ono supported by NTCHS?????