Nasloni za auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Dr Kova
#1 Nasloni za auto
Pozdrav raja, gdje da kupim centralni naslon za ruku? Teško je naći original, a i preskupi su, tako da može i neki univerzalni. i30 u pitanju.
Gledao sam po PIK-u ove univerzalne po petobu, valja li to šta?
-
dgL_
#2 Re: Nasloni za auto
Univerzalni cesto se ne uklapaju u enterijer, odstupaju bojom i dizajnom i materijalom... Jako tesko ih je pricvrstiti da stoje cvrsto i da sluze svrsi... Fabricki su pun pogodak... Ja sma na ibizi imao taj univerzalni i eto sluzio je svrsi, cak ga nisam nikad sarafio samo ga postavio na nogare dole izmedju sjedista i tako je stajao... Klimao se... Prodao sam ga sa autom, sad na meganeu imam fabricki koji je extra...Buckethead wrote:Pozdrav raja, gdje da kupim centralni naslon za ruku? Teško je naći original, a i preskupi su, tako da može i neki univerzalni. i30 u pitanju.
- supercali
#3 Re: Nasloni za auto
Ja sam kupio univerzalni jer ne postoji originalni za moje auto i jos nisam stavio sve sutra cu
Mislim da je ok a cijena je bila 30KM
Dole onaj na stupu cunerski shop
Mislim da je ok a cijena je bila 30KM
Dole onaj na stupu cunerski shop
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4 Re: Nasloni za auto
Jesi li pokusao sa otpadom??? Znam da je tesko za taj auto naci, ali pokusaj. Jesi li ganjao zamjenski u hyundaiu???Buckethead wrote:Pozdrav raja, gdje da kupim centralni naslon za ruku? Teško je naći original, a i preskupi su, tako da može i neki univerzalni. i30 u pitanju.
- Dr Kova
#5 Re: Nasloni za auto
280 kermi original u Hyundaiju, nisam po glavi izgorio. Tražim original po otpadima, ali za sada nemam sreće. Neki dan se prodao org za petobu, sjebah se... Valjda nađem...dgL_ wrote: Univerzalni cesto se ne uklapaju u enterijer, odstupaju bojom i dizajnom i materijalom... Jako tesko ih je pricvrstiti da stoje cvrsto i da sluze svrsi... Fabricki su pun pogodak... Ja sma na ibizi imao taj univerzalni i eto sluzio je svrsi, cak ga nisam nikad sarafio samo ga postavio na nogare dole izmedju sjedista i tako je stajao... Klimao se... Prodao sam ga sa autom, sad na meganeu imam fabricki koji je extra...
@konektovan
tražio i po piku i po otpadu, prodao se neki dan za petobu... tražiću i dalje, šta ću
- johntra
#6 Re: Nasloni za auto
a isplati li se naručiti s vana, preko ebaya? mada će te poštarina zaklati zbog oblika i težine naslonjača...
- Dr Kova
#7 Re: Nasloni za auto
Mislim da se ne isplati, upravo zbog svega što si naveo... Probati opciju ako neko bude dolazio iz vana da donesejohntra wrote:a isplati li se naručiti s vana, preko ebaya? mada će te poštarina zaklati zbog oblika i težine naslonjača...
- konektovan
#8 Re: Nasloni za auto
johntra wrote:a isplati li se naručiti s vana, preko ebaya? mada će te poštarina zaklati zbog oblika i težine naslonjača...
Ili mozda da mu drug rugafet napravi za 7 KM?!
-
dgL_
#9 Re: Nasloni za auto
Nisam ti ni reko da si izgorio po glavi, al izgorices kad stavis, ako stavis taj univerzalni pa se sjebes kako strsi i ne odgovara...Buckethead wrote:280 kermi original u Hyundaiju, nisam po glavi izgorio. Tražim original po otpadima, ali za sada nemam sreće. Neki dan se prodao org za petobu, sjebah se... Valjda nađem...dgL_ wrote: Univerzalni cesto se ne uklapaju u enterijer, odstupaju bojom i dizajnom i materijalom... Jako tesko ih je pricvrstiti da stoje cvrsto i da sluze svrsi... Fabricki su pun pogodak... Ja sma na ibizi imao taj univerzalni i eto sluzio je svrsi, cak ga nisam nikad sarafio samo ga postavio na nogare dole izmedju sjedista i tako je stajao... Klimao se... Prodao sam ga sa autom, sad na meganeu imam fabricki koji je extra...
@konektovan
tražio i po piku i po otpadu, prodao se neki dan za petobu... tražiću i dalje, šta ću
Radije se smiri cekaj i naletice garant... Jeste da je rijetko auto za otpada ali ce naletit, radje dati za taj 7-8 banki pa i 100 al znas sta imas
Sretno
- johntra
#10 Re: Nasloni za auto
vidi polovne varijante na ebay, ima toga dosta...pa možda neko naleti ili ti pošalje busom... 
- Dr Kova
#11 Re: Nasloni za auto
dgL_ wrote: Nisam ti ni reko da si izgorio po glavi, al izgorices kad stavis, ako stavis taj univerzalni pa se sjebes kako strsi i ne odgovara...
Radije se smiri cekaj i naletice garant... Jeste da je rijetko auto za otpada ali ce naletit, radje dati za taj 7-8 banki pa i 100 al znas sta imas
Sretno
čekaću pa ako izleti
-
condy
#12 Re: Nasloni za auto
http://www.ebay.com/itm/Armrest-Centre- ... xyirJSHemX
Ove zamjenske nisu skupe.
Dostava je besplatna
Ove zamjenske nisu skupe.
Dostava je besplatna
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13 Re: Nasloni za auto
Samo originalni trazi. Bolje i taj od 280 nego raznorazna smeca koja ti nece rijesit problem, nego ce ti stvoriti nove.
- Dr Kova
#14 Re: Nasloni za auto
to sam i razmišljao, ali jarane 280_BataZiv_0809 wrote:Samo originalni trazi. Bolje i taj od 280 nego raznorazna smeca koja ti nece rijesit problem, nego ce ti stvoriti nove.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15 Re: Nasloni za auto
Sta ima veze pajdara? Za svoj cejf i za svoje auto ne treba stediti. Ti vidi isplati li ti se cekati da naleti na otpad sto je neizvjesno dok vozas bez naslona ili odmah platiti i biti miranBuckethead wrote:to sam i razmišljao, ali jarane 280_BataZiv_0809 wrote:Samo originalni trazi. Bolje i taj od 280 nego raznorazna smeca koja ti nece rijesit problem, nego ce ti stvoriti nove., pa nije E klasa
- Dr Kova
#16 Re: Nasloni za auto
ima logike 
- Travnički Noćni Šetač
#17 Re: Nasloni za auto
Ima momaka pa to fino naprave po mjerama, tapaciraju , ubace unutra usb i šta već hoćeš... Ako si za tu varijantu...
- supercali
#18 Re: Nasloni za auto
na ebayu nema ja bas gledao da vidim koliko bi ga kostalo na adresu sa carinom i svim timjohntra wrote:vidi polovne varijante na ebay, ima toga dosta...pa možda neko naleti ili ti pošalje busom...
- supercali
#19 Re: Nasloni za auto
moze li se postojeci univerzalni tapacirati? cijena nije bitnaTravnički Noćni Šetač wrote:Ima momaka pa to fino naprave po mjerama, tapaciraju , ubace unutra usb i šta već hoćeš... Ako si za tu varijantu...
- konektovan
#20 Re: Nasloni za auto
Sve se moze, imas Esmera - Visoko, a i u Sarajevu imas par ljudi sto rade tapaciranje.supercali wrote:moze li se postojeci univerzalni tapacirati? cijena nije bitnaTravnički Noćni Šetač wrote:Ima momaka pa to fino naprave po mjerama, tapaciraju , ubace unutra usb i šta već hoćeš... Ako si za tu varijantu...
- supercali
#21 Re: Nasloni za auto
znam da se moze nego sam konkretno trazio nekog ko zna to
-
530i
#22 Re: Nasloni za auto
Ti univerzalni kineski = papanluk.
- supercali
#23 Re: Nasloni za auto
kad ne postoji originalni onda nije papanluk530i wrote:Ti univerzalni kineski = papanluk.
-
530i
#24 Re: Nasloni za auto
Ma papanluk je jer se lako slomi, smeta za pojas i ručnu, moraš bušiti rupe gdje nisu predviđene da ga staviš itd.
- supercali
#25 Re: Nasloni za auto
ja mislim na to kad se fino to upasuje i sve ne samo zasarafi i eto naslonjaca530i wrote:Ma papanluk je jer se lako slomi, smeta za pojas i ručnu, moraš bušiti rupe gdje nisu predviđene da ga staviš itd.
zato ga ja i ne stavljam dok ne skontam kako sta gdje a nemam vremena bas da citav dan kontam i eksperimentisem a jos pored toga prvo moram tapacirati da se uklopi uz interijer