otkud vam ideja da je kopala? mozda je samo naletila. mozda se on i nije bas trudio da to sakrije?Dena wrote:Ne kontam zasto zene/muskarci uopste kopaju po tudjim telefonima i kompjuterima![]()
Ako mu ne vjerujes, nemoj biti s njim. Jednostavno. Ovako se ljudi/zene pretvore u prave bolesnike i postanu teret i sebi i drugima
nasla u njegovom komp
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Rania
- Dori
Rania wrote:otkud vam ideja da je kopala? mozda je samo naletila. mozda se on i nije bas trudio da to sakrije?Dena wrote:Ne kontam zasto zene/muskarci uopste kopaju po tudjim telefonima i kompjuterima![]()
Ako mu ne vjerujes, nemoj biti s njim. Jednostavno. Ovako se ljudi/zene pretvore u prave bolesnike i postanu teret i sebi i drugima
Naslov teme: nasla u njegovom komp
- Rania
mozda joj je posudio svoj kompjuter da nesto zavrsiDena wrote:Rania wrote:otkud vam ideja da je kopala? mozda je samo naletila. mozda se on i nije bas trudio da to sakrije?Dena wrote:Ne kontam zasto zene/muskarci uopste kopaju po tudjim telefonima i kompjuterima![]()
Naslov teme: nasla u njegovom komp
-
PITARKA_SA
jednom prilikom,momak je zaboravio mobitel kod mene u stanu,eto vjerovali ili ne,nisam ga ni dohvatila,cak je dobio poruku nisam je ni pogledala
fina ili glupa,dET Is d kVeSCn? 
- van Basten
Kako se ono kaže... fin i glup isto ti je to

- anais_nin
radoznalostDena wrote:Ne kontam zasto zene/muskarci uopste kopaju po tudjim telefonima i kompjuterima![]()
- Saian
ovo je isto ko ono "tripped, fell, landed on his dick"Rania wrote:otkud vam ideja da je kopala? mozda je samo naletila. mozda se on i nije bas trudio da to sakrije?Dena wrote:Ne kontam zasto zene/muskarci uopste kopaju po tudjim telefonima i kompjuterima![]()
- anais_nin
Saian wrote:ovo je isto ko ono "tripped, fell, landed on his dick"Rania wrote:otkud vam ideja da je kopala? mozda je samo naletila. mozda se on i nije bas trudio da to sakrije?Dena wrote:Ne kontam zasto zene/muskarci uopste kopaju po tudjim telefonima i kompjuterima![]()
Ako mu ne vjerujes, nemoj biti s njim. Jednostavno. Ovako se ljudi/zene pretvore u prave bolesnike i postanu teret i sebi i drugima![]()
![]()
![]()
-
dino_va..djevojcica
ne bih ni ja, al' bih crkla od znatizelje..PITARKA_SA wrote:jednom prilikom,momak je zaboravio mobitel kod mene u stanu,eto vjerovali ili ne,nisam ga ni dohvatila,cak je dobio poruku nisam je ni pogledalafina ili glupa,dET Is d kVeSCn?
ja ne znam kako mi se desi, al' zaboravih skoro mob. kod decka. mislila sam da sam ga izgubila na drugom mjestu, kad sam dosla kuci nije ga bilo.
zvala se ja sa fixnog, niko ne odgovara. ujutro me decko zove nasao mi mob. i dolazi da mi donese, a na displey-u niti jednog propustenog, iako sam ja crkla zovuci.
a tamo poruka od nekog drugog /nije bio u shemi,samo je onako navaljivao/, nesto ovog sadrzaja:
u acted like one friday. everybody was talking about how u didnt want 2 b with me, i didnt tell u but that never happened 2 me before.
nije nista govorio ali je bio ocito zadovoljan! na pocetku smo veze,nekih 2-3 mj. nisam dizala prasinu oko toga sto je citao poruke, sacuvat cu to za kasnije
- ja_cura_
uh, zeznuto, hajd mu reci, hajd nemoj....neli wrote:ja vala,ne izdržah,neki dan sjedimo,on ode da naruči za šank,zazvoni mob,a ja brže-boljeda vidim ko zovre.Taman uhvatila mob
![]()
kad se on vrati.Ja rekoh,ma nešto mi se učinilo da zvoni
![]()
,a vidjela.Bila BIVŠA
![]()
![]()
- tech10
Sva sreca da je bila bivsa da nije sadasnja.neli wrote:ja vala,ne izdržah,neki dan sjedimo,on ode da naruči za šank,zazvoni mob,a ja brže-boljeda vidim ko zovre.Taman uhvatila mob
![]()
kad se on vrati.Ja rekoh,ma nešto mi se učinilo da zvoni
![]()
,a vidjela.Bila BIVŠA
![]()
![]()