Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GRADIŠKA - Dvojica vozača su se, nakon sudara automobilima u Gradišci, prvo verbalno, a potom i fizički obračunala, nakon čega je jedan od njih završio u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.
Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 19.45 časova u Ulici Prvog krajiškog korpusa, kada su se sudarili golf pet kojim je upravljao A.S. (29) iz Gradiške i pasat koji je vozio njegov pedesetsedmogodišnji sugrađanin M.R, rečeno je u gradiškoj Policijskoj upravi.
U fizičkom sukobu koji je uslijedio teže je povrijeđen stariji vozač, koji je odmah prevezen u banjalučki Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.
Muškarac M.R. primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u polutraumatizovanom stanju sa povredom glave i trenutno je priključen na aparate za disanje, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Iz ove ustanove ističu da su sve dalje prognoze neizvjesne.
Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo koje je naložilo hapšenje A.S. i preduzimanje svih potrebnih mjera s ciljem utvrđivanja svih okolnosti
Treba li nam ovo ili je to samo Balkanski mentalitet?
Svi smo bili svjedoci ovakvih dogadjaja pa se postavlja pitanje, da li nam treba da nakon bilo kakvog udesa(i sa najgorim ishodom) stvari rjesavamo fizicki umjesto da sve prepustimo ovlastenim osobama.
Skoro sam procitao da je vozac nekog auta nakon sto je nekoga udario morao pobjeci sa lica mjesta jer mu je prijetio linc. Ima li mu ista gore nego da se ostatak zivota nosi sa onim sto je uradio.
Ja to ne shvatam a jedino mi pada na pamet da je do barbarskog mentaliteta.
Nije to samo kod nas, to je svugdje tako. Možda smo kao zemlja u tranziciji malo više izloženi tim sranjima i malo se češće to vidi na našim cestama.
Ali mislim da pičkaranje te vrste pa čak i fizički obračun nešto čega nijedno društvo ma koliko bilo razvijeno, nije pošteđeno.
Odes na youtube i ukucaš road rage, i idu kompilacije jedna za drugom sa svih strana svijeta.
svugdje je to tako.
hahaha, jednom sam ja gledo u novom sarajevu, nije ni bio udes, nego je jedan drugog presjeko ili uletio ili tako nesto. i na semaforu na crvenom izadjose, hahaha, malo se poshaketashe, hahaha, i kad se upali zeleno svjetlo vratise se u svoja auta i odose svojim putem hahaha.
bas ono ko redovna marisanica, 3-4 zamahaja i svak svojim putem, hahaha
karanana wrote:svugdje je to tako.
hahaha, jednom sam ja gledo u novom sarajevu, nije ni bio udes, nego je jedan drugog presjeko ili uletio ili tako nesto. i na semaforu na crvenom izadjose, hahaha, malo se poshaketashe, hahaha, i kad se upali zeleno svjetlo vratise se u svoja auta i odose svojim putem hahaha.
Jel kod tramvajske na malti prije 10-tak godina?
Fabija i golf 2,par samara je rijesilo bezobrazno ulijetanje i psovanje iz auta.
karanana wrote:svugdje je to tako.
Jel kod tramvajske na malti prije 10-tak godina?
Fabija i golf 2,par samara je rijesilo bezobrazno ulijetanje i psovanje iz auta.
haha, nije. ovo je bilo mozda prije par godina kod importanea. ne sjecam se koja su auta bila, ali fakat ko dogovoreno, izadjose u isto vrijem, par shaka i u jednom i u drugom pravcu, kraj runde, zeleno svjetlo, hajmo kucama.
U ''normalnim'' drzavama gdje je to sve regulisano od osiguranja auta pa do advokatske pomoci, takve stvari ces tesko ili nikako vidjeti.
Prije nekih desetak godina nama su uz zelenu kartu dijelili naljepnice ''sorry'' koja se koristi da ostavis nekome koga si slucajno zakacio na parkingu ili negdje drugo. Osiguranja to sve zavrse izmedju sebe.
Samo ruzan mentalitet sakama rjesava te stvari. Nije da nisam uvijek spreman za takve kretene ali kazem da je to bespotrebno i zakonom bi to drasticno kaznjavao.
Ja sam jednom bila u iskušenju da prebijem Kineza, punog robe u nekom kombiju. 45 minuta ako ne i više tražim parking i vidim lik izlazi. Pristojno se pomjerim u stranu (sa upaljenim žmigavcem) da može lik proći i krenem na rikverc. Kad levat kineski ide, i hop pravac na parking. Bez ikakvog osjećaja. Nemoguce da nije vidio.
Izletila sam ko furija, dokopala reket za tenis iz auta i krenula mu prema staklu. Ignorira.... A ja pokucam i zamahnem fino u pravcu i promašim. On pogleda, poče nešto mlatarati glavom, i isparkira se. Da nije, stojala bi i čekala da izadje. Sićušan i jeste, udarila bi ga fakat.
Last edited by SaraFina on 19/03/2018 22:53, edited 1 time in total.